ЛЕТНИ КРУИЗИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ

PREMIUM ALL INCLUSIVE И JUST CRUISE


Навън вали сняг и дъжд - обичайното мартенско време по нашите ширини. Пролетта обаче постепено избутва  зимата, а не след дълго и тя ще трябва да отстъпи пред лятото. С това писмо, ние, от круизна агенция CONTITRANS M Ltd., бихме искали да напомним на всички, които имат желание и намерение да отидат на круиз през лятото, но все още не са направили резервация, да побързат - не остана много време! Тази година продажбите на летните круизи вървят по-бързо отколкото през предходните години и определени видове каюти постепенно се изчерпват, а вече има и круизи, които са напълно затворени за продажба. Ако пък искате да пътувате с деца, нещата стават още по-сложни с напредване на времето, тъй като на много от корабите в Средиземно море каютите с тройна или четворна заетост са напълно изчерпани. Ако за някои дати и маршрути има още останали такива каюти, те са от по-високите категории, съответно при по-високи цени. Резервирането на най-луксозните апартаменти във VIP-зоните на корабите, разполагащи с такива, също започва да става проблематично.
VIP-зоните вече са почти разпродадени, особено за месеците юли и август.
 
И така, за да не се разочаровате от липсата на свободни каюти или апартаменти, препоръчваме час по-скоро да се свържете с нас за да направим резервация за круиз в съответствие с вашите интереси, вкусове и стандарти.
 
Къде може да очаквате наличие на повече свободни каюти при умерени цени? Разбира се, на мега-корабите от масовия сегмент, които разполагат със значителен брой каюти, вероятността да има все още свободни места в желаната категория е по-голяма в сравнение с другите круизни кораби.  
 

В Западното средиземноморие, това e 7-дневния круиз, изпълняван от кораб Norwegian Epic.

Този маршрут се предлага в две версии: с начално и крайно пристанище Барселона или с начално и крайно пристанище Чивитавекия.

7-ДНЕВЕН КРУИЗ EUROPE - WESTERN MEDITERRANEAN - BARCELONA (BCN/BCN)

7-ДНЕВЕН КРУИЗ EUROPE - WESTERN MEDITERRANEAN - BARCELONA (CIV/CIV)

Подробна информация за круиза и цените може да намерите ТУК (за отплаванията от Барселона) и ТУК (за отплаванията от Чивитавекия).

Цените, публикувани в нашия уеб сайт, в детайлните ценови таблици към различните дати на на отплаване (по категории каюти) са напълно актуални. За да ги разгледате, моля влезте в страницата на съответния маршрут, кликнете върху дадена дата на отплаване и вижте таблицата в долната част на страницата. 

Как да изберете конкретна подкатегория, за която да направите резервация?

Когато избирате категория, моля имайте предвид, че всички стандартни каюти са обзаведени по един и същи начин, имат приблизително еднакви размери и предлагат един и същи круизен продукт. Т.е. вашият избор се свежда до това дали предпочитате евтина вътрешна каюта, по-комфортна каюта с балкон, по-обширна каюта с балкон от тип Mini-suite или апартамент. Резервациите на апартаментите вървят с много екстри към тях, които не са за пренебрегване. Разликите между отделните подкатегории каюти от една и съща група (например стандартни каюти с балкон) са най-вече свързани с разположението на каютите – на по-горна или по-долна палуба, на носа, в средната част или към кърмата. Може да оставите избора на каюта на нас, ние ще прегледаме възможностите и ще се опитаме да запазим най-доброто, налично към момента. Вие просто посочете предпочитаната цена за желаната дата на отплаване.

Не сравнявайте цените за круиз на NORWEGIAN EPIC с цените за подобни круизи на други компании - разликата в продутите е огромна!

Повечето компании оферират базова цена за круиз, която включва настаняване, хранене и развлечения на кораба. Към тази цена обаче трябва да добавите и пристанищните такси - иначе няма как да си направите резервация за круиз. Всичко останало се счита за „екстра“ и се заплаща допълнително (напитките, консумирани на борда, интернет, брегови екскурзии и пр.). Бакшишите за обслужващия персонал също се заплащат допълнително, макар че при някои компании имат характер на задължителна такса, събирана на борда на кораба. Дали ще предпалатите пакетите напитки, бакшишите и интернета предварително или на кораба, така или иначе те не са част от цената за круиз, а се добавят към нея!
 
Цените за круиз с Norwegian Epic, които виждате в детайлните ценови таблици, са за PREMIUM ALL INCLUSIVE продукт и включват всичко: настаняване, хранене, развлечения на кораба, бакшиши за обслужващия персонал, пристанищни такси, алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти, минерална вода в каютата, пакет интернет, а понякога и бонус-борден кредит или нещо друго. Остава да доплащате само за брегови екскурзии, ако поръчате такива и за някои специализирани ресторанти на борда на кораба, ако решите да посетите някои от тях.
 
Някои ще възкликнат: „ние не пием и не ни трябва интернет, защо да плащаме за тях?“, а ние ще им отговорим: „няма проблем, за вас има подходяща тарифа, наречена JUST CRUISE
Цени по тази тарифа ще намерите само в редовете за категории IX, OX, BX, MX в детайлните ценови таблици. При резервация по JUST CRUISE, плащате настаняване, хранене, развлечения на кораба, бакшиши и пристанищни такси. Напитки, интернет и всичко друго ще плащате на кораба, когато и ако ги ползвате. За някои дати на отплаване е възможно вече да няма предлагане по тарифа JUST CRUISE. За по-ниски цени, търсете категориите IX, OX, BX, MX. Тази тарифа има една рестрикция – не може да избирате номер и разположение на каюта. Избирате само типа й – вътрешна, с прозорец, с балкон, mini-suite.
 
Категориите „скъпо“ и „евтино“, „високи“ и „ниски“ цени са твърде относителни и зависят преди всичко от индивидуалната гледна точка. Ние избягваме да боравим с тях - нашата работа е само да ви покажем как да четете „между редовете“.


Круизите с кораб Norwegian Epic в Западното средиземноморие, освен че включват интересни пристанища по маршрута, позволяват качване и слизане от Барселона и от Чивитавекия (Рим) и се отличават с интензивен и разнообразен живот на борда - както през деня, така и вечерта. Има забавления за всяка възраст, вкус и темперамент, така че дните ви на кораба ще минат като миг, но ще оставят приятен спомен и усмивки дълго време след круиза.

Друга възможност за приятен FreeStyle PREMIUM ALL INCLUSIVE круиз или JUST CRUISE в Средиземно море се предлага с кораб Norwegian Star.

 

Този кораб изпълнява две вариации на маршрут из Адриатика и някои гръцки острови в Егейско и Йонийско море. Отплаванията са всяка седмица от Венеция. Корабът е достатъчно голям, за да предлага всякакви удобства и развлечения и не чак толкова голям, че да създава усещане за пренаселен курорт, особено в пиковите месеци на сезона – юли и август. Резервирайки 7-дневен круиз с кораб Norwegian Star, вие си гарантирате едно много приятно и разнобразно лятно пътешествие, при това с предварително ясен бюджет!
 
Всичко, което вече казахме за цените на Norwegian Epic е валидно и за цените на Norwegian Star. Вие преценете дали да се насочите към резервация по PREMIUM ALL INCLUSIVE тарифа или да резервирате само базовата круизна услуга по тарифа JUST CRUISE, без многобройните допълнителни изкушения.

7-ДНЕВЕН КРУИЗ EUROPE - ADRIATIC & GREECE - VENICE (VCE/VCE)

7-ДНЕВЕН КРУИЗ EUROPE - GREEK ISLES - VENICE (VCE/VCE)

Предлагаме и нещо интересно за онези, които търсят по-спокойно пътуване, с акцент върху маршрута, а не толкова върху развлеченията на борда.  Това са трите средиземноморски летни маршрута на кораб Norwegian Spirit.


Norwegian Spirit предлага FreeStyle продукт, с всички произтичащи от това предимства, но е по-малък и предоставя на пасажерите уютно настаняване и приятно пребиваване на борда, без много шум и суета. Круизите, изпълнявани от Norwegian Spirit имат ярко изразен екскурзионен характер, подходящи са за по-зрели хора и/или за семейства с поизраснали деца, способни да оценяват видяното и да се наслаждават на круиза като начин на пътуване. Отплаванията са само от Чивитавекия, което е твърде удобно от транспортна глена точка. Круизите се предлагат по тарифи PREMIUM ALL INCLUSIVE и JUST CRUISE (лимитираната тарифа се отнася само за категории IX, OX, BX, MX).

11-ДНЕВЕН КРУИЗ EASTERN MEDITERRANEAN (CIV/CIV)

10-ДНЕВЕН КРУИЗ EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (CIV/CIV)

10-ДНЕВЕН КРУИЗ EUROPE - WESTERN MEDITERRANEAN - ROME (CIV/CIV)

ЦЕНИТЕ В ДЕТАЙЛНИТЕ ЦЕНОВИ ТАБЛИЦИ СЕ ОТНАСЯТ ЗА ДВОЙНА ЗАЕТОСТ НА КАЮТИТЕ!
АКО ИСКАТЕ ДА ПЪТУВАТЕ С ДЕЦА, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОН ЗА УТОЧНЯВАНЕ НА СВОБОДНИТЕ КАТЕГОРИИ КАЮТИ И СЪОТВЕТНИТЕ ЦЕНИ ЗА ВЪЗРАСТНИ И ЗА ДЕЦАВсички цени, дати и маршрути са индикативни, подлежат на промяна по всяко време без предизвестие и нямат обвързващ характер нито за круизната компания, нито за круизна агенция CONTITRANS M. Точната цена за круиз се предоставя в отделна писмена оферта, изпратена по имейл и направена въз основа на реална временна резервация на каюта, за конкретни гости, с посочени точни имена на латиница и дати на раждане. Офертата е с валидност от няколко часа до няколко дни, в зависимост от вида на круиза, тарифата и пр. Временната резервация може да бъде приета/потвърдена от клиента чрез извършване на плащане или да се отхвърли без прилагане на неустойки. Непотвърдените в срок оферти/временни резервации се анулират автоматично, без допълнително известяване.