КРУИЗ ДО КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ И МАДЕЙРА С КОРАБ NORWEGIAN SPIRIT

PREMIUM ALL INCLUSIVE OR JUST CRUISE

КРУИЗНА АГЕНЦИЯ CONTITRANS M ПРЕДСТАВЯ 10 И 11-ДНЕВНИ PREMIUM ALL INCLUSIVE & FREESTYLE КРУИЗИ С КОРАБ NORWEGIAN SPIRIT


Пътуването с кораб Norwegian Spirit е възможно най-приятното пътешествие през пролетните и зимните месеци до Канарските острови, остров Мадейра и южна Испания. Интериорът навява спомени за недалечното минало, когато корабите бяха повече средство за комфортно пътуване, отколкото място за развлечение. На Norwegian Spirit няма да намерите френетични забавления, нито дигитализиран интериор. Norwegian Spirit е един класически круизен кораб, за хора търсещи спокойствие, уют и богата екскурзионна програма. Акцентът на круиза са посещенията на Канарските острови и остров Мадейра. Приятно разнообразие обаче, внася влизането в пристанище Малага, от което по-любознателните гости могат да предприемат пътуване до двореца Алхамбра в Гранада. Старинният замък е една от "задължителните" дестинации за всеки, който желае да се нарече пътешественик. 

ГЛАВНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА ТОЗИ КРУИЗ СА:
 
1. Пътуването до по-топли дестинации през студените зимни месеци.
Канарските и Азорските острови се характеризират с относително постоянни температури през цялата година. Причината за това е влиянието на Атлантика. В южна Испания също винаги е доста по-топло, отколкото в нашите географски ширини. Т.е. може да разчитате на приятно за разходка време през целия зимен сезон. Важно е да знаете разбира се, че това не е плажна дестинация през зимата, така че пътуането има ясно изразен екскурзионен характер.

2. Круизният продукт е FreeStyle, което означава, че сте свободни сами да подреждате дневната и вечерната си програма. Няма изисквания за официално облекло, защото няма официални вечери. На кораба има безброй забавления и безброй ресторанти, но никъде няма изискване за официално облекло. Това ви спестява много килограми багаж, а както знаем авиокомпаниите налагат рестрикции по отношение на количеството на пренасяния от вас багаж.

3. Круизният кораб е построен в съотвествие с изискванията на FreeStyle концепцията на Norwegian.  На борда ще намерите достатъчно ресторанти, които ще внесат разнообразие във вечерите ви на кораба. Италиански, френски, японско тепаняки, стекхаус и разбира се два основни ресторанта с интернационална кухня плюс азиатски a-la-carte ресторант. Настанявате се в просторни каюти с функционално обзавеждане. Имате на разположение много места за разходка, почивка, развлечения и спорт.

4. Круизният продукт е PREMIUM ALL INCLUSIVE, което означава, че освен стандартните настаняване, хранене и развлечения на борда, публикуваните цени включват още:
- безлимитно ползване на алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти;
- доставка на минерална вода в каютата - ежедневно по 1 литър за човек;
- селекция от LAVAZZA кафета по време на хранене в основните ресторанти;
- бакшиши за обслужващия персонал;
- НОВО! по 60 минути за човек, безплатен интернет;
- пристанищни такси;
А цените за настаняване в апартаменти S и H категории включват повече минути безплатен интернет, борден кредит и пакет от 3 вечери в някои от специализираните ресторанти на кораба (италиански, френски, японско тепаняки, стекхаус, чураскария).
Всичко това прави бюджета ви за круиз напълно предвидим. Допълнително ще заплащате само за брегови екскурзии, в пристанищата, в които решите да ползвате такива.

5. Специална тарифа JUST CRUISE. За онези от вас, които предпочитат да не ползват много екстри, но искат да пътуват при по-ниски цени, има специална тарифа наречена JUST CRUISE. При нея, цената за круиз включва само задължителните пера:
- настаняване, хранене и развлечения на борда;
- пристанищни такси;
- бакшиши за обслужващия персонал;
Останалите екстри, които вие не желаете да предплащате, ще може да поръчвате и ползвате на борда срещу допълнително заплащане.
Тарифа JUST CRUISE се прилага само за резервации за категории IX, OX, BX, MX. Резервациите са по гарантирана цена, т.е. не може да избирате номер и разположение на каютата, може само да изберете нейния вид (вътрешна каюта, каюта с прозорец, каюта с балкон, Mini-suite с балкон).
Тарифата е приложима и при резервации за тройна и четворна заетост.
 
Избирайки пътуване до Канарските острови и Мадейра с кораб Norwegian Spirit може би плащате малко повече, но получавате много повече и най-вече гарантирано приятни емоции и преживявания!

Изберете бутон ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА, а след това желаната дата на отплаване. По този начин ще видите подробното описание на круиза, ден по ден за съответната дата на отплаване и подробна ценова таблица, по категории каюти. След като изберете предпочитаната от Вас дата на отплаване и категрия каюта, моля свържете се с нас за проверка за свободни каюти и за съгласуване на цените за тях.