КРУИЗИ ТАЙЛАНД, ВИЕТНАМ, СИНГАПУР, ИНДОНЕЗИЯ, МАЛАЙЗИЯ, ТАЙВАН И ФИЛИПИНИТЕ

FREESTYLE МОРСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ В ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ
Югоизточна Азия е особено търсена и желана зимна дестинация за тези, които обичат топлото време, екзотиката и пътешествията в преследване на лятото през цялата година. Зимата действително е най-благоприятният сезон за морски круз в този регион - сухо, слънчево и топло време - идеални условия за туризъм и плаж. Norwegian Cruise Line предлага маршрути с продължителност от 10 до 14 дни, което е оптимален вариант за обиколка по туристическите трасета в региона. За това време човек може да получи добра представа за природните красоти, богатата история и култура на древните народи и техните държави по тези места, а и да се наслади, разбира се, на плажовете и слънцето по безбройните  курорти. Както винаги,  маршрутите на Norwegian са съобразени с желанията на пасажерите, като специално внимание  се отделя на най-интересното. Повечето маршрути предвиждат 2-дневен престой в местата, които носят най-много емоции на туристите като например: Банкок, Сингапур и Пукет. Круизите на Norwegian Cruise Line в Югоизточна Азия са с начални и/или крайни пристанища Сингапур, Лаем Чабанг (Банкок), Порт Кланг (Куала Лумпур), Манила, Филипини и Киилунг, Тайван. Доста разнообразна круизна програма с възможности за разширяване на престоя в начално или в крайно пристанище.

РАДВАЙТЕ СЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО ОТ FREESTYLE КРУИЗА

Освен интересни дестинации, пътувайки с кораб на Norwegian Cruise Line, където и да е по света, се радвате на удоволствието от FreeStyle круиза. Това означава много неща, но най-съществените са:
- Възможността да не спазвате етикет по отношение на вечерното облекло, тъй като дрес кодът е FreeStyle
- Възможността сами да определяте дневната и вечерната си програма, по ваш вкус и предпочитание, тъй като не се налага да спазвате часове за вечеря.
Храненето също е FreeStyle, което означава че всяка вечер може да се храните където и когато пожелаете. На Ваше разположение са два основни a-la-carte ресторанта, с интернационално меню, което се сменя във всяка от вечерите на круиза, плюс един a-la-carte ресторант с пан-азиатска кухня, плюс бюфет на самообслужване с разнообразни специалитети през целия ден, плюс 24-часов снек-бар, в който по всяко време на денонощието може да похапнете леки храни.
Във всички ресторанти на кораба се сервира безплатна, наливна, питейна вода с лед - "ice-water". Независимо дали е време за закуска, обяд или вечеря, ако ви се допие едно черно кафе, може спокойно да го поръчате във всеки ресторант, тъй като филтърното кафе също е включено в цената на круиза. Безплатни са и разнообразните видове чай, които се сервират в ресторантите. Освен в ресторантите, наливна  "ice-water", филтърно кафе и чай може винаги да си вземете от някой автомат за напитки, каквито има на множество места на бюфета на кораба. Автоматите са достъпни денонощно.Вероятно обаче, консумацията ви на напитки няма да се изчерпи с кафе, чай и вода и ако е така, то може би за вас ще бъде интересно да се запознаете със съдържанието на FREE-AT-SEA пакета. 

FREE-AT-SEA Е ПРЕДПЛАТЕН ПАКЕТ, КОЙТО ВКЛЮЧВА 4 ЕКСТРИ

1) Пакет алкохолни и безалкохолни напитки, безлимитна консумация;
2) Пакет вечери в специализираните ресторанти, в които храненето по принцип е платено и се изисква предварителна резервация. Може да избирате измежду: френски ресторант, италиански ресторант, бразилска чураскария, японско тепаняки и стекхаус;
3) Пакет интернет - броят на предоставените минути зависи от продължителността на круиза;
4) Отстъпка за брегови екскурзии - по 50$ за всяко пристанище, за 1-я гост в резервацията за круиз. Колкото повече екскурзии поръчате, толкова по-голяма отстъпка ще получите, например резервирате екскурзии в 3 пристанища - получавате общо 150$ отстъпка за цялата каюта, резервирате екскурзии в 5 пристанища - получавате 250$ отстъпка за цялата каюта; 

Цената на Free-At-Sea пакета варира от 199€ до 449€ за гост, в зависимост от продължителността на круиза. Подробно описание на FREE-AT-SEA ПАКЕТА може да прочетете ТУК.

Free-At-Sea пакетите може да се резервират само за гостите, настанени на нормални легла в двойни каюти, като задължително се заявяват за двамата пасажери в каютата. Не е възможно да заявите FREE-AT-SEA пакет само за един гост в двойна каюта. За гостите на допълнителни легла, екстрите се заплащат на борда на кораба в съответствие с консумацията и текущите цени за бордни услуги, валидни към датата на отплаване за съответния круиз. 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА FLY&CRUISE ПАКЕТ С ПОЛЕТИ ОТ ЛЕТИЩЕ СОФИЯ

За някои дати на отплаване през предстоящия сезон 2023-2024 има лимитиран брой седалки в полети на различни авиокомпании, които могат да бъдат закупени от круизната компания чрез т.нар. FLY&CRUISE пакети. 
Предимства на FLY&CRUISE пакетите:
а/ Круизната компания гарантира изпълнението на целия пакет от/до София, включително има ангажимент да напасне полетните разписания с разписанието на кораба, в случай на промени или отменени полети;
б/ Пакетът включва двупосочен самолетен билет от София до началното пристанище на круиза и обратно от крайното пристанище до София, с включени летищни такси и багаж за пътуване в икономична класа /възможен е също ъпгрейд до бизнес класа на пътуване;
в/ Ако разписанията на авиокомпаниите налагат, пакетът може да включва една транзитна хотелска нощувка в началното пристанище, в първокласен хотел, избран от круизната компания.
г/ Пакетът включва всички необходими трансфери в начално и крайно пристанище, преди и след круиза.
д/ Не заплащате веднага стойността на самолетните билети, а заплащате депозит като за круиз /10% или 20% от стойността на пакета в зависимост от това дали резервирате стандартна каюта или апартамент/. Балансът за целия пакет се плаща до 45 дни преди датата на пътуване;

Единственият недостатък на FLY&CRUISE пакетът е, че не може да разширите престоя си в начално и крайно пристанище. Ако желаете да прекарате повече време в най-космополитните градове в Югоизточна Азия - Сингапур, Банкок, Куала Лумпур, Манила или Тайпе, ще трябва самостоятелно да закупите самолетните си билети, чрез интернет или друг канал за продажби. 

Поради ограничения брой места в полетите от София, местата за FLY&CRUISE пакетите са лимитирани и се изчерпват много по-рано, отколкото каютите на борда на кораба. Ранните резервации за FLY&CRUISE пакети са препоръчителни!

Цени за FLY&CRUISE пакети се представят при конкретно запитване, с подадени: имена на латиница по международен паспорт, рождени дати на пасажерите, предпочитана дата на отплаване и предпочитана категория каюта. Индикация /непотвърдена цена/ за FLY&CRUISE пакет може да получите също на тел. 0879 521 006, необходимо е да посочите: името на кораба, датата на отплаване, броя пасажери в каютата и двубуквения код на предпочитаната категория каюта.

14-дневен круиз Asia - East Asia (LCH/SIN)
Asia - East Asia (LCH/SIN) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Лаем Чабанг (Банкок), Тайланд
До:   Сингапур


Кораб:   Norwegian Jewel


Дати на отпътуване:

2023: 22 Декември; 

Маршрут: LAEM CHABANG, THAILAND | KO SAMUI, THAILAND | NHA TRANG, VIET NAM | PHU MY HO CHI MINH CITY, VIET NAM | CELUKAN BAWANG BALI, INDONESIA | LEMBAR LOMBOK, INDONESIA | BENOA BALI, INDONESIA | SINGAPORE | SINGAPORE
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 22.12.2023 22.12.2023 22.12.2023 22.12.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 8534.5€ 5569.5€ 1384.5€ 1279.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
11-дневен круиз Asia - South East (SIN/LCH)
Asia - South East (SIN/LCH) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сингапур
До:   Лаем Чабанг (Банкок), Тайланд


Кораб:   Norwegian Jewel


Дати на отпътуване:

2024: 05 Януари; 

Маршрут: SINGAPORE | PORT KLANG KUALA LAMPUR, MALAYSIA | LANGKAWI, MALAYSIA | PHUKET, THAILAND | PENANG, MALAYSIA | NHA TRANG, VIET NAM | PHU MY HO CHI MINH CITY, VIET NAM | KO SAMUI, THAILAND | LAEM CHABANG, THAILAND
каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 05.01.2024 05.01.2024 05.01.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2770€ 1630€ 925€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
11-дневен круиз Asia - South East (LCH/PKG)
Asia - South East (LCH/PKG) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Лаем Чабанг (Банкок), Тайланд
До:   Порт Кланг (Куала Лумпур), Малайзия


Кораб:   Norwegian Jewel


Дати на отпътуване:

2024: 16 Януари; 

Маршрут: LAEM CHABANG, THAILAND | PHU MY HO CHI MINH CITY, VIET NAM | NHA TRANG, VIET NAM | SINGAPORE | PENANG, MALAYSIA | PHUKET, THAILAND | LANGKAWI, MALAYSIA | PORT KLANG KUALA LAMPUR, MALAYSIA
Suite във ВИП-зоната каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 16.01.2024 16.01.2024 16.01.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3952€ 2172€ 1982€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
11-дневен круиз Asia - South East (PKG/DPS)
Asia - South East (PKG/DPS) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Порт Кланг (Куала Лумпур), Малайзия
До:   Беноа, о-в. Бали, Индонезия


Кораб:   Norwegian Jewel


Дати на отпътуване:

2024: 27 Януари; 

Маршрут: PORT KLANG KUALA LAMPUR, MALAYSIA | LANGKAWI, MALAYSIA | PHUKET, THAILAND | PENANG, MALAYSIA | SINGAPORE | JAKARTA, INDONESIA | LEMBAR LOMBOK, INDONESIA | BENOA BALI, INDONESIA
Suite във ВИП-зоната каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 27.01.2024 27.01.2024 27.01.2024 27.01.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4866€ 2821€ 1931€ 1166€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
11-дневен круиз Asia - South East (DPS/LCH)
Asia - South East (DPS/LCH) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Беноа, о-в. Бали, Индонезия
До:   Лаем Чабанг (Банкок), Тайланд


Кораб:   Norwegian Jewel


Дати на отпътуване:

2024: 07 Февруари; 

Маршрут: BENOA BALI, INDONESIA | SURABAYA, INDONESIA | SEMARANG, INDONESIA | JAKARTA, INDONESIA | PORT KLANG KUALA LAMPUR, MALAYSIA | SINGAPORE | NHA TRANG, VIET NAM | PHU MY HO CHI MINH CITY, VIET NAM | LAEM CHABANG, THAILAND
Suite във ВИП-зоната каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 07.02.2024 07.02.2024 07.02.2024 07.02.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 7266€ 2926€ 2231€ 1216€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
11-дневен круиз Asia - South East (LCH/KEE)
Asia - South East (LCH/KEE) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Лаем Чабанг (Банкок), Тайланд
До:   Кийлунг, Тайван


Кораб:   Norwegian Jewel


Дати на отпътуване:

2024: 18 Февруари; 

Маршрут: LAEM CHABANG, THAILAND | PHU MY HO CHI MINH CITY, VIET NAM | MUARA, BRUNEI DARUSSALAM | KOTA KINABALU, MALAYSIA | PUERTO PRINCESA, PHILIPPINES | BORACAY, PHILIPPINES | MANILA, PHILIPPINES | SALOMAGUE, PHILIPPINES | KAOSHIUNG, TAIWAN | TAPEI KEELUNG TAIWAN
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 18.02.2024 18.02.2024 18.02.2024 18.02.2024 18.02.2024 18.02.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5140€ 4180€ 3480€ 3070€ 1825€ 1205€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.