КРУИЗИ С ОТСТЪПКА 30% И ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ ОТ 4 ИЛИ 5 ЕКСТРИ

ДО 30.06.2021 ПРОМОЦИЯ НА КРУИЗИ С NORWEGIAN CRUISE LINE

КРУИЗИ С ОТСТЪПКА 30% И ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ ОТ 4 ИЛИ 5 ЕКСТРИ

ДО 30.06.2021 ПРОМОЦИЯ НА КРУИЗИ С NORWEGIAN CRUISE LINE
ЛЯТО 2021 - КРУИЗИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ
ЗИМА 2021/2022 - КРУИЗИ В КАРИБИТЕ И ПРЕЗ ПАНАМСКИЯ КАНАЛ БЕЗ ВИЗИ
ЛЯТО 2022 - СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, БРИТАНСКИ ОСТРОВИ И БАЛТИЙСКИ СТОЛИЦИ
и още много интересни дестинации в Европа, Северна и Южна Америка, Африка, Азия, Австралия и Тихия Океан 
 
До 30.06.2021  резервирайте круиз от програмата на Norwegian Cruise Line с 30% отстъпка*! 

Добавете FREE-AT-SEA пакет само за 99€** за круиз и ползвайте всичките 4 възможни екстри!
За селектирани дати на отплаване, гостите, настанени на допълнителни легла в двойни каюти пътуват безплатно***.
 

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ САМО СРЕЩУ 99€** ЗА ГОСТ, ЗА КРУИЗ

- Богата селекция от алкохолни и безалкохолни напитки, налични за консумация във всички барове и ресторанти на борда (описание);

- Безплатни вечери в някои от специализираните ресторанти на кораба. Може да избирате измежду френски или италиански ресторант, бразилска  чураскария, стек хаус и японско тепаняки. Броят на безплатните вечери зависи от продължителността на круиза. За повече информация моля прочетете описанието на FREE-AT-SEA пакета;

Отстъпка от цената на резервираните брегови екскурзии – по 50$ за първия гост в каютата, за всяко отделно пристанище;

Интернет пакет – 250 минути. Видът на интернет пакета зависи от продължителността на круиза. За повече информация моля прочетете описанието на FREE-AT-SEA пакета;
 
FAMILY AND FRIENDS PAY TAXES ONLY*** - това е петата екстра от FREE-AT-SEA пакета. Тя е валидна само за селектирани дати на отплаване. Ако закупите промоционален FREE-AT-SEA пакет с 5 екстри и желаете настаняване на гости на допълнителни легла в двойни каюти, тогава третият и четвъртият пасажер в каютата ще пътуват безплатно. За тях се заплащат само пристанищни такси. Гостите на допълнителни легла не могат да ползват екстрите от FREE-AT-SEA пакета.

ОЩЕ ПРОМОЦИОНАЛНИ БОНУСИ

- Резервациите се потвърждават само с 10% депозит

- Спрямо всички резервации за круизи, с отплавания до 31.10.2021 се прилагат специалната политика на NCL - Peace of Mind.
Тази политика предоставя гъвкави условия за анулиране на круиз, без неустойкаТака ще сте спокойни и максимално защитени срещу непредвидени обстоятелства. 
 
*Цените, публикувани в уеб сайта са с приложена промоционална отстъпка. Цените в уеб сайта и в други информационни материали не представляват оферта за круиз, а само индикация за възможности. Офертите за круиз са поименни, имат формата на временна резервация за круиз, за конкретен кораб, пасажери, дата на отплаване и категория каюта.
 
**Цената на FREE-AT-SEA пакета варира според продължителността на круиза - 49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни. 

*** "FAMILY AND FRIENDS PAY TAXES ONLY" се предлага само за селектирани дати на отплаване в следните региони:

Средиземно море круизи през 2022

Северна Европа круизи през 2022

И тъй като промоцията на Norwegian се отнася за цялата круизна програма през 2021, 2022 и 2023 години,  в тази статия ще отбележим някои от акцентите на тази програма, така, както ги виждаме ние.
 
Вероятно е трудно да уловите разликата между круиз, за който може да си направите резервация и круиз, който реално ще може да пропътувате. Сега такава неяснота е напълно разбираема и произтича от това, че круизната индустрия е в процес на рестартиране след година и половина принудителна пауза. Въпреки, че всички компании са обявили програмите си за поне 1-2 години напред, считаме за важно да отбележим, че все още има известна несигурност по отношение изпълнението на зимната програма за сезон 2021/2022 из екзотичните дестинации. Несигурността идва, естествено, от пандемията, която в някои региони продължава да диктува условията за пътуване на хората.
Затова, когато решите да резервирате круиз, добре е първо да се информирате, дали той е сред потвърдените дати на отплаване или все още е само проект. Следвайки тази логика и за да ви улесним при планирането на бъдещите ви пътешествия по море, ще акцентираме върху четири групи круизи от програмата на Norwegian Cruise Line.

ПОТВЪРДЕНИ КРУИЗИ ЗА ЛЯТО 2021

Потвърдени, означава круизи, осъществяването на които е договорено с местните и централни власти, корабите и екипажите са в процес на подготовка и се очаква да започнат работа през лятото на тази година и най-вече, очаква се маршрутите да не се променят или отменят.
Най-атрактивен и лесно достъпен за нас маршрут е 7-дневния круиз из гръцките острови, с отплавания всяка седмица от Пирея, Гърция. Стартовите промоционални цени за този маршрут започват от 678€ за гост, настанен във вътрешна каюта и от 1139€ за гост, настанен в каюта с балкон.
За желаещите да пътуват из Западното Средиземноморие, Norwegian обявиха възстановяване на круизната програма на кораб Norwegian Epic от 05.09.2021 г. нататък с отплавания всяка неделя от Барселона и всяка сряда от Чивитавекия. За повечето дати на отплаване на този кораб, гостите настанени на 3-то и/или 4-то легло в двойна каюта пътуват безплатно - за тях се заплащат само пристанищни такси.
 
Ако седем дни ви се виждат твърде малко за летен круиз, може да прегледате маршрутите из Италия, Гърция и Хърватска на прекрасния кораб Norwegian Getaway с отплавания от Чивитавекия в периода 13.09.2021 – 25.10.2021.
 
Съществена подробност за всички потвърдени круизи за ЛЯТО 2021 е тази, че на борда на круизните кораби, ще могат да пътуват САМО ваксинирани пасажери. Това изискване е наложително, за да може да се осигури свободното движение на гостите в посещаваните дестинации. За разлика от други компании, по време на круиз с Norwegian ще може сами да решавате дали да се запишете за организирана брегова екскурзия или да слезете на брега самостоятелно и да прекарате времето си както намерите за добре.
 
Друг важен момент по отношение резервациите за летни круизи на Norwegian е прилагането на политиката за гъвкави условия за анулиране на резервации, наречена Peace of Mind.  Съгласно тази политика, може да анулирате потвърдена резервация, по всяко време до 15 дни преди датата на отплаване, без да плащате неустойка за анулиране. Предплатените на круизната компания суми ще бъдат преобразувани в кредит за бъдещ круиз, който може да бъде използван до една година от издаването му за круизи с дати на отплаване до 31.12.2022 г.

ПОТВЪРДЕНИ КРУИЗИ В АЗИЯ ЗИМА/ПРОЛЕТ 2022

Ако търсите топли екзотични дестинации за да прекарате по-приятно зимните месеци, важно е да знаете, че Norwegian Cruise Line предвижда да възстанови плаванията в Югоизточна Азия с отплавания от Сингапур или от Лаем Чабанг - най-близкото пристанище до столицата на Тайланд – Банкок.
Ако се вълнувате от възможността да обикаляте из Япония в сезона на цъфтежа на вишневите дървета, може да разгледате потвърдените маршрути в регион Далечен Изток, в периода март – април 2021 г.

ПОТВЪРДЕНИ КРУИЗИ В ПРЕЗ ПАНАМСКИ КАНАЛ И ХОЛАНДСКИ АНТИЛИ ЗИМА/ПРОЛЕТ 2022

Карибските круизи имат една интересна подгрупа – круизи, включващи плаване през Панамския канал. Преминаването с круизен кораб през канала е едно от „задължителните“ пътувания, в плановете на всеки уважаващ се пътешественик. До сега, този тип круизи винаги са били обвързани с осигуряването на виза за САЩ, което се явява „спирачка“ за много хора. Сега обаче, ще се радваме на възможността да резервираме КАРИБСКИ КРУИЗ БЕЗ ВИЗА и това ще бъде възможно, защото отплаванията са от малката централноамериканска държава Панама.
Освен преминаването през канала от Тихия океан до Карибско море или в обратна посока, маршрутите включват и посещения в трите прекрасни острова от групата на Холандските Антили – Аруба, Кюрасао и Бонер, или т. нар. ABC-Islands.
Засега, круизната компания не е обявила никакви специфични здравни изисквания по отношение на круизите от зимната програма за 2021/2022 г. Според източници от Norwegian Cruise Line изискването за задължителна ваксинация няма да остане „за винаги“, а представлява временна мярка, необходима за нормалното осъществяване на летните круизи през 2021 година. Все пак, добре би било, онези от Вас, които планират пътуване до екзотични дестинации през зимния сезон, да обмислят и възможността за ваксинация, която значително би улеснила тяхното придвижване зад граница, изобщо.

РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА КРУИЗИ ПРЕЗ ЛЯТО 2022

Напредването на ваксинационния процес в САЩ и в държавите от ЕС и намаляването на негативите от пандемията, доведе до облекчаване на рестрикциите и постепенно връщане към нормалния начин на живот. Има основания да очакваме, че през летния сезон на 2022 г. пътуванията ще се осъществяват свободно, както преди или с минимални здравни изисквания. Разбира се, това са прогнози, но хората, които обичат да планират от рано своята почивка, спокойно могат да обмислят и евентуално да пристъпят към резервация за следващото лято. Въпреки, че всяка резервация за круиз е свързана с поемане на известен финансов риск, има

ДВА ФАКТОРА В ПОДКРЕПА НА РАННИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2022

Понастоящем има огромен брой хора по цял свят, които разполагат с кредити за бъдещ круиз, получени вследствие масовото анулиране на круизи през 2020 и 2021 година. Всички те ще трябва да реализират кредитите си чрез пътувания най-късно до края на 2022 г. Това, естествено,  ще генерира повишено търсене на круизи през цялата 2022 г. в основните региони – Средиземно море, Северна Европа, Аляска в САЩ и Канада и Карибите. Със сигурност ще настъпи момент, в който ще бъде трудно да намерите свободни каюти от желаната категория и цена за избрания от вас круиз, особено ако предвиждате да пътувате с деца и търсите каюти при тройна или четворна заетост. Същото е валидно ако търсите луксозни апартаменти от високите категории. Излишно е да споменаваме, че с нарастване на търсенето, цените на круизите ще вървят нагоре, а бонусите и екстрите, предоставяни от круизните компании за стимулиране на резервациите ще намаляват.  
 
Вторият фактор е свързан с бонусите, които Norwegian предлага в момента, за ранни резервации за ЛЯТО 2022. Нека да ги припомним:
  1. Възможност за закупуване на FREE-AT-SEA пакет от 4 вместо обичайните 2 екстри;
  2. Промоционален депозит от 10% за потвърждаване на резервация;
  3. За селектирани дати на отплаване през пролетта, ранното лято и есента на 2022, децата пътуват безплатно, когато са настанени на допълнителни легла в двойни каюти - за тях се заплащат само пристанищни такси.
Селекции от круизи, на които децата пътуват безплатно, може да разгледате на следните линкове:

Средиземно море круизи през 2022 

Северна Европа круизи през 2022

Селекции от маршрути в най-популярните круизни региони на Европа, за ЛЯТО 2022, може да разгледате на следните линкове:КРУИЗИ В ГЪРЦИЯ, ИТАЛИЯ, ХЪРВАТСКА, КИПЪР, ИЗРАЕЛ ПРЕЗ ЛЯТО 2022
КРУИЗИ ИСПАНИЯ, ИТАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, ПОРТУГАЛИЯ ПРЕЗ ЛЯТО 2022
КРУИЗИ НОРВЕГИЯ, ШОТЛАНДИЯ, ИСЛАНДИЯ, АНГЛИЯ, АРКТИКА
КРУИЗИ ШВЕЦИЯ, ДАНИЯ, РУСИЯ, ЛИТВА, ЛАТВИЯ, ЕСТОНИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ХОЛАНДИЯ, НОРВЕГИЯ
 

ДЕБЮТ НА НОВИЯ КОРАБ NORWEGIAN PRIMA ПРЕЗ ЛЯТО 2022

В средата на август месец 2022 г., Norwegian Cruise Line ще отвори нова страница в историята си. С въвеждането в експлоатация на новия кораб Norwegian Prima, компанията дава заявка за ориентиране към премиум сектора в круизната индустрия. Различното в този кораб е новата концепция за круизен продукт, ориентиран към океана. Какво означава това? Това означава:
  • Повече свободно пространство за гостите;
  • По-просторни каюти с по-големи веранди;
  • По-обширни външни пространства, осигуряващи прекрасни гледки към океана;
  • Интериорен дизайн изцяло посветен на морска тематика, така че независимо дали се намирате във вътрешно помещение или на външна палуба, усещането е все едно да се в постоянна прегръдка с ласкавите и топли води на океана.

Ако се чувствате „морски човек“ или искате да усетите какво означава това, едно пътуване с НОВИЯ NORWEGIAN PRIMA ще разкрие пред вас напълно нови хоризонти.

  

Как се постига всичко това? Като се построи огромен круизен кораб, със стилен дизайн и с перфектно разпределение на всички пространства, така че не само да бъде красиво, но да бъде също функционално и удобно. На кораба се настаняват само 3 хиляди вместо обичайните 5 хиляди гости. А това вече означава премиум круиз. В круизната индустрия пространството е всичко.

И за да бъде картината наистина завършена, през лятото на 2022 г. Norwegian Prima ще извърши серия от чудесни круизи в Северна Европа, под формата на комбинации от посещения из Норвежките фиорди, Балтийските столици, Британските острови и Исландия. Разгледайте маршрутите от дебютния сезон на Norwegian Prima и резервирайте сега при най-атрактивни промоционални цени и условия!

7-дневен круиз EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR)
EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отпътуване:

2021: 08,22,29 Август; 05,12,19,26 Септември; 03,10,17,24,31 Октомври; 07 Ноември; 

Маршрут: PIRAEUS ATHENS, GREECE | IRAKLION CRETE, GREECE | RHODES, GREECE | MYKONOS, GREECE | OLYMPIA KATAKOLON, GREECE | CORFU, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | PIRAEUS ATHENS, GREECE
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 31.10.2021 31.10.2021 07.11.2021 24.10.2021 24.10.2021 24.10.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3560.9€ 2195.9€ 1341.9€ 1173.9€ 753.9€ 669.9€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

Анти-COVID-19 мерки на круизната компания: ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА Norwegian Cruise Line

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз Europe - Western Mediterranean - Rome (CIV/CIV)
Europe - Western Mediterranean - Rome (CIV/CIV) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   Norwegian Epic


Дати на отпътуване:

2021: 08,15,22,29 Септември; 06,13,20 Октомври; 

Маршрут: CIVITAVECCHIA ROME, ITALY | NAPLES POMPEII, ITALY | CAGLIARI SARDINIA, ITALY | PALMA MAJORCA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN | LIVORNO FLORENCE PISA, ITALY | CIVITAVECCHIA ROME, ITALY
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 13.10.2021 22.09.2021 29.09.2021 29.09.2021 22.09.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2661.7€ 981.7€ 813.7€ 561.7€ 1023.7€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

Анти-COVID-19 мерки на круизната компания: ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА Norwegian Cruise Line

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз Europe - Western Mediterranean - Barcelona (BCN/BCN)
Europe - Western Mediterranean - Barcelona (BCN/BCN) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Барселона
До:   Барселона


Кораб:   Norwegian Epic


Дати на отпътуване:

2021: 05,12,19,26 Септември; 03,10,17,24 Октомври; 

Маршрут: BARCELONA, SPAIN | LIVORNO FLORENCE PISA, ITALY | CIVITAVECCHIA ROME, ITALY | NAPLES POMPEII, ITALY | CAGLIARI SARDINIA, ITALY | PALMA MAJORCA, SPAIN | BARCELONA, SPAIN
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 24.10.2021 19.09.2021 03.10.2021 17.10.2021 24.10.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2519.7€ 1063.7€ 811.7€ 601.7€ 972.7€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

Анти-COVID-19 мерки на круизната компания: ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА Norwegian Cruise Line

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
11-дневен круиз Greek Isles & Italy (CIV/CIV)
Greek Isles & Italy (CIV/CIV) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   Norwegian Getaway


Дати на отпътуване:

2021: 23 Септември; 14 Октомври; 

Маршрут: CIVITAVECCHIA ROME, ITALY | DUBROVNIK, CROATIA | CORFU, GREECE | OLYMPIA KATAKOLON, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | MYKONOS, GREECE | PIRAEUS ATHENS, GREECE | NAPLES POMPEII, ITALY | LIVORNO FLORENCE PISA, ITALY | CIVITAVECCHIA ROME, ITALY
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 23.09.2021 14.10.2021 14.10.2021 14.10.2021 14.10.2021 14.10.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4891.5€ 1951.5€ 1748.5€ 1321.5€ 1069.5€ 2175.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

Анти-COVID-19 мерки на круизната компания: ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА Norwegian Cruise Line

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз Greek Isles & Italy (CIV/CIV)
Greek Isles & Italy (CIV/CIV) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Чивитавекия
До:   Чивитавекия


Кораб:   Norwegian Getaway


Дати на отпътуване:

2021: 13 Септември; 04,25 Октомври; 

Маршрут: CIVITAVECCHIA ROME, ITALY | DUBROVNIK, CROATIA | CORFU, GREECE | OLYMPIA KATAKOLON, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | MYKONOS, GREECE | NAPLES POMPEII, ITALY | LIVORNO FLORENCE PISA, ITALY | CIVITAVECCHIA ROME, ITALY
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 25.10.2021 25.10.2021 25.10.2021 04.10.2021 04.10.2021 04.10.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4236€ 1562€ 1478€ 1226€ 974€ 1947€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

Анти-COVID-19 мерки на круизната компания: ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА Norwegian Cruise Line

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.