КРУИЗИ ИЗ КАРИБСКИТЕ И КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ 2021/2022

(КАРИБИ БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ)
Дестинациите през започващият зимен круизен сезон не са чак толкова много, както беше в годините преди COVID. Все пак обаче и тази година може да плавате безгрижно в два региона, които не се нуждаят от специална реклама, защото са толкова привлекателни, че дори споменаването на имената им възбужда непреодолимо желание за пътуване. Това, естествено,  са Карибите отвъд Атлантика и Канарските острови в близост до Африка.

КАРИБСКИ КРУИЗИ СЪС SEABOURN (Без визи за САЩ)

Лятна ваканция през зимата е напълно възможна ако предприемете пътуване из Южните Кариби. За разлика от повечето круизни компании, които осъществяват круизи в района с начални и крайни пристанища във Флорида, Тексас, Луизиана или Пуерто Рико, все територии на САЩ, кораб Seabourn Odyssey от години плава из Южните Кариби, но без да посещава щатски територии. Това е особено важно за тези, които не разполагат с туристическа виза за САЩ и към момента, а и в обозримото бъдеще не биха могли да плават в Карибско море, поради тази именно причина. Маршрутите на Seabourn са разработени така, че да посещават само безвизови територии и острови, свързани с държави в ЕС, като Франция и Холандия, така че на практика ние можем спокойно да пътуваме из карибите без да ни е необходима туристическа виза за Съединените Щати.

Повечето круизи са с продължителност 7 дни, започват от пристанище Бриджтаун в Барбадос и приключват в пристанище Филипсбърг на остров Ст. Маартен или обратно. Има обаче и варианти на по-дълги круизи с отправно и крайно пристанище на остров Барбадос. Някои от маршрутите приключват на остров Аруба. Има вариант и за 10-дневен Новогодишен круиз от Барбадос.

АКТУАЛНА ПРОМОЦИЯ ЗА КРУИЗИ В КАРИБИТЕ

Резервирайте до 30.11.2021, All Inclusive круиз при промоционални цени

от 2699€ за гост в апартамент с прозорец

от 3149€ за гост в апартамент с балкон

Цените за круиз включват: настаняване; хранене пълен пансион в няколко различни луксозни ресторанта; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.

СЕЛЕКЦИЯ ОТ ЛУКСОЗНИ КРУИЗИ ИЗ КАРИБСКИТЕ ОСТРОВИ

    

      
КРУИЗИ ИЗ КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ И МАДЕЙРА ОТ ЛИСАБОН

Интересна възможност за приятно пътешествие през февруари и март 2022 г. предоставят 10 и 11-дневните круизи с кораб SEABOURN ENCORE от Лисабон. Освен по-познатите Тенерифе, Гран Канария и Лансароте, маршрутът включва също по-малките острови от архипелага – Ла Палма, Ла Гомера и Ел Йеро. Остров Мадейра, разбира се, също е включен.  Той е почти неотменна спирка за всяко пътуване в тази част на Атлантика. Онези от вас, които редовно следят световните новини, вероятно са чули, че през септември 2021 започна засилена вулканична активност на остров Ла Палма, която продължава и към момента. Поради тази причина, не е ясно дали посещението на Ла Палма ще се осъществи или не. Обичайната позиция на круизните компании в такива случаи е, да не отменят плаванията до засегнати от природни бедствия зони, освен ако няма пряк риск за гостите, екипажа и плавателния съд. Все пак, отчита се и факта, че подпомагането на местните общности под формата на приходи от туризъм е изключително важно, особено в трудни времена като сегашното. Никой не може да каже със сигурност, но има голяма вероятност по време на круиза из Канарските острови да наблюдавате редкия природен спектакъл на вулканичното изригване на живо.

АКТУАЛНА ПРОМОЦИЯ ЗА КРУИЗИ ИЗ КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ

Резервирайте All Inclusive круиз

С ОТСТЪПКА 500€ ЗА ГОСТ

в апартамент от избраната категория. Отстъпката се прилага спрямо публикуваните цени, които може да разгледате в детайлното описание на отделните круизи, в уеб сайта на круизна агенция Контитранс М.

Цените за круиз включват: настаняване; хранене пълен пансион в няколко различни луксозни ресторанта; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.

СЕЛЕКЦИЯ ОТ ЛУКСОЗНИ КРУИЗИ ИЗ КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ И МАДЕЙРА

    
 

КАК ДА ДОСТИГНЕТЕ ДО НАЧАЛНОТО ПРИСТАНИЩЕ НА КРУИЗА

Един много съществен въпрос, свързан с организацията на пътуването, е как да достигнете до началните и крайните пристанища на маршрутите в Карибите и Канарските острови. За да се ориентирате по-лесно, предоставяме следните насоки.

За маршрутите с различно начално и крайно пристанище в Карибите, може да ползвате полетите на авиокомпания Lufthansa от София през Франкфурт до Бриджтаун, Барбадос или обратно и полетите на авиокомпании Air France и KLM съответно от Париж или от Амстердам до Ст. Маартен или обратно. Вероятно ще бъде необходимо закупуване на отделни билети за всяка посока на пътуване.

За маршрутите с начално и крайно пристанище Бриджтаун на остров Барбадос, най-подходящи полети и относително атрактивни цени предлага авиокомпания Lufthansa, за полети от София през Франкфурт и/или Мюнхен.

За маршрутите из Канарските острови, с начално и крайно пристанище Лисабон, отново най-добри възможности предоставя авиокомпания Lufthansa.

Самолетните билети за полети до Лисабон са относително евтини. Същото не може да се каже за полетите до/от Барбадос и Ст. Маартен, но пък едно пътуването из Карибите напълно оправдава средствата. Когато обмисляте пътешествието си до Карибите, не забравяйте че през нашата зима там е прекрасно лято с температури около 30-те градуса на въздуха и 27 на водата, така че няколко дни допълнителен престой на остров Барбадос или на Ст. Маартен ще направят преживяването още по-приятно и пълноценно.

ЗА КРУИЗНА КОМПАНИЯ SEABOURN

Круизна компания Seabourn все още не е много популярна у нас, тъй като предлага специфичен круизен продукт в най-високия пазарен сегмент, този на луксозните пътешествия по море. Разбира се, брандът има почитатели и в България и ще привлича нови такива, поради факта, че много хора вече предпочитат да заплатят повече, но и да получат повече, т.е. цената вече не е единственият определящ фактор при избора на круиз.
 
С британски произход, но неотдавна придобита от Holland America Line, компанията Seabourn, предлага стилен и в същото време много изчистен от „архаични елементи“ круизен продукт.  Както при повечето брандове от луксозния сегмент, концепцията тук е изградена върху разбирането, че когато се пътува за удоволствие и почивка, качеството трябва да е безкомпромисно. Удоволствието от живота е много важно и преживяването и усещането от един круиз трябва да е уникално и незабравимо.
 
Флотилията на Seabourn се състои от няколко средно големи кораба, проектирани и построени в съответствие с идеологията на продукта. Капацитетът на корабите е между 460 и 600 гости, настанени в просторни, луксозно обзаведени апартаменти, повечето от които с веранди.
Круизният продукт на Seabourn привлича хора на възраст 40+, с оформен вкус и с ясна представа за стойностните неща в живота, които обичат да пътуват и да споделят забавления и приключения с други интересни хора. И не на последно място със стабилни доходи над средното равнище.
 
През последните 10-15 години, Seabourn направи значителни промени във флотилията си. Началото беше поставено през 2009 г., когато с пускането в експлоатация на Seabourn Odyssey, компанията не само заяви принадлежността си към луксозния круизен сегмент, но и постави нови стандарти в круизното корабоплаване. По-късно към флотилията се присъединиха Seabourn Sojourn (2010 г.) и Seabourn Quest (2011 г.). Пет години по-късно компанията добави първия си кораб с капацитет 600 гости - Seabourn Encore, а през 2016 г., беше завършен и втория кораб от този вид - Seabourn Ovation. Круизната компания очаква завършване строителството на първия по рода си в света експедиционен круизен кораб – Seabourn Venture. Този уникален плавателен съд се очаква да бъде готов през април 2022 г. след което ще осъществява експедиционни круизи в Арктика, Амазонка и Антарктика. 
 

КРУИЗ СЪС SEABOURN В УСЛОВИЯТА НА ПРОДЪЛЖАВАЩА ПАНДЕМИЯ

Какво трябва да знаете, преди да пристъпите към резервация на круиз.

SEABOURN допуска на борда САМО ВАКСИНИРАНИ ПРОТИВ COVID гости.

Това вече не е новина, всички круизни компании изискват представяне на ваксинационен сертификат, за завършен цикъл на ваксинация, не по-късно от 14 дни преди датата на отплаване. Необходимо е внимателно да се запознаете с ваксинационните изисквания на тази компания, особено по отношение на видовете ваксини, които се приемат за допустими.

ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТЕСТОВЕ ЗА COVID

За влизане на територията на Барбадос или Ст. Маартен се изисква негативен PCR тест, направен в рамките на 3 дни преди датата на пристигане на летището в Бриджтаун. Ако имате хотелски престой в Барбадос или Ст. Маартен, няма да е необходимо да правите допълнителен тест преди настаняването на кораба, тъй като на круизния терминал всички гости ще преминат бърз антигенен тест, който се парви за сметка на круизната компания.
При всички случаи е необходимо да разполагате със здравна застраховка, покриваща COVID. Такава може да закупите преди отпътуването от България, от Контитранс М.

НАПУСКАНЕ НА КОРАБА В ПРИСТАНИЩАТА ОТ МАРШРУТА

Правилата за напускане на круизния кораб варират за различните островни държави в Карибите. В някои случаи е възможно свободно напускане на кораба, а в други, само чрез закупена от круизната компания брегова екскурзия.
Все още не е публикуван COVID-протокола за круизите из Канарските острови, но доколкото те се осъществяват само до територии на Испания и Португалия, можем да очакваме, че за тези круизи ще важат обичайните правила за пътуване с кораб в ЕС.
Тъй като информацията за COVID изискванията се променя динамично, възможно е по всяко време някои от тях да бъдат отменени или да бъдат въведени допълнителни такива. Все пак, да не забравяме, че предприемате пътуване в условията на пандемия. Повече подробности относно COVID протокола на SEABOURN за карибските круизи може да получите при конкретно запитване.

ЗАЩИТА НА ФИНАНСОВИЯ РИСК ОТ ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕТО ПОРАДИ COVID

Едно от предимствата на пътуването със SEABOURN е това, че компанията е предвидила ред облекчения за клиентите си, в случай на възникване на необходимост от анулиране на потвърдена резервация за круиз, вследствие заболяване или диагностициране с COVID на някой от пасажерите. Самата програма за защита на финансовия риск се нарича „Обещание за безгрижие“.

WORRY FREE PROMISE

Обещанието за безгрижие на Seabourn има за цел да даде спокойствие на клиентите, когато планират ваканцията си в условия на продължаваща пандемия от COVID-19. Това се постига чрез по-голямата гъвкавост, която Seabourn предоставя по отношение промени и анулиране на планираното пътуване по причини, свързани с пандемията. Друг аспект на обещанието за безгрижие е гарантиране на безопасността на пътуването чрез въвеждане на ред правила за превенция на заразяването с COVID, обобщени в т. нар. COVID-протокол.
 

BOOK WITH CONFIDENCE

Това е специална политика на Seabourn по отношение възможностите за анулиране на потвърдени резервации, без прилагане на неустойка. Политиката има ограничен период на действие и се изразява в следното:
За резервации, направени преди 31.12.2021 г. и отнасящи се за отплавания до 30.04.2022 г., може да анулирате потвърдената си резервация за круиз до 30 дни преди началото на пътуването, като дължимата неустойка за анулиране ще бъде преобразувана в КРЕДИТ ЗА БЪДЕЩ КРУИЗ.
 

COVID-19 PROTECTION PROGRAM

Това е елемент от специалната политика на Seabourn, който осигурява допълнително спокойствие в рамките на 30 дни до началото на пътуването и по време на самия круиз. COVID-19 програмата се прилага за резервации, направени преди 31.12.2021 г. и отнасящи се за отплавания до 30.04.2022 г. Съгласно тази политика, ако някой от пасажерите по дадена резервация бъде диагностициран COVID-19 и не е в състояние да пътува или му бъде отказано качване на борда, или пък се наложи да напусне кораба преждевременно, ще може да отправи искане до круизната компания за преобразуване на дължимата неустойка за анулиране в КРЕДИТ ЗА БЪДЕЩ КРУИЗ. Програмата се прилага само спрямо засегнатите гости в една резервация за круиз, но не е приложима за други пасажери, които имат резервация за същия круиз и са свързани със засегнатите лица.
 
Издадените от Seabourn КРЕДИТИ ЗА БЪДЕЩ КРУИЗ в резултат от приложение на тази програма, могат да се използват спрямо нови резервации за круиз, за дати на отплаване най-късно до 31.12.2022 г.
7-дневен круиз 7-DAY CLASSIC CARIBBEAN YACHT HARBORS
7-DAY CLASSIC CARIBBEAN YACHT HARBORS SEABOURN CRUISES
От:   Бриджтаун, Барбадос
До:   Ст. Мартен


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отпътуване:

2021: 04 Декември; 

Маршрут: BARBADOS | PORT ELIZABETH | ST LUCIA | ROSEAU | NEVIS | ANTIGUA | CARAMBOLA BEACH | ST MAARTEN
Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 04.12.2021 04.12.2021 04.12.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2699€ 2969€ 5499€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА SEABOURN CRUISES
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз 7-DAY SOUTHERN ANTILLES JEWELS
7-DAY SOUTHERN ANTILLES JEWELS SEABOURN CRUISES
От:   Бриджтаун, Барбадос
До:   Аруба


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отпътуване:

2022: 26 Март; 

Маршрут: BARBADOS | ST LUCIA | BASSE-TERRE | CARAMBOLA BEACH | BONAIRE | CURACAO | ARUBA
Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 26.03.2022 26.03.2022 26.03.2022 26.03.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2699€ 3149€ 5599€ 6999€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА SEABOURN CRUISES
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз 7-DAY CARIBBEAN SPICE ISLANDS
7-DAY CARIBBEAN SPICE ISLANDS SEABOURN CRUISES
От:   Бриджтаун, Барбадос
До:   Бриджтаун, Барбадос


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отпътуване:

2022: 22 Януари; 12 Февруари; 05 Март; 

Маршрут: BARBADOS | RODNEY BAY | ROSEAU | POINT-A-PITRE | CARAMBOLA BEACH | TROIS ILETS | GRENADA | BARBADOS
Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 05.03.2022 22.01.2022 12.02.2022 12.02.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2699€ 3149€ 5499€ 6999€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА SEABOURN CRUISES
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз 7-DAY CLASSIC YACHTSMAN'S CARIBBEAN
7-DAY CLASSIC YACHTSMAN'S CARIBBEAN SEABOURN CRUISES
От:   Ст. Мартен
До:   Бриджтаун, Барбадос


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отпътуване:

2022: 15 Януари; 05,26 Февруари; 19 Март; 

Маршрут: ST MAARTEN | FRENCHMANS CAY | ST BARTHELEMY | ST KITTS | CABRITS | MARTINIQUE | MAYREAU | BARBADOS
Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 19.03.2022 05.02.2022 26.02.2022 26.02.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2699€ 3149€ 5499€ 6999€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА SEABOURN CRUISES
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз 7-DAY CLASSIC CARIBBEAN YACHT HARBORS
7-DAY CLASSIC CARIBBEAN YACHT HARBORS SEABOURN CRUISES
От:   Бриджтаун, Барбадос
До:   Ст. Мартен


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отпътуване:

2022: 08,29 Януари; 19 Февруари; 12 Март; 

Маршрут: BARBADOS | PORT ELIZABETH | ST LUCIA | TERRE-DE-HAUT | NEVIS | ANTIGUA | CARAMBOLA BEACH | ST MAARTEN
Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 12.03.2022 08.01.2022 29.01.2022 12.03.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2699€ 3149€ 5599€ 6999€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА SEABOURN CRUISES
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
11-дневен круиз 11-DAY HOLIDAY ANTILLEAN ODYSSEY
11-DAY HOLIDAY ANTILLEAN ODYSSEY SEABOURN CRUISES
От:   Бриджтаун, Барбадос
До:   Бриджтаун, Барбадос


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отпътуване:

2021: 18 Декември; 

Маршрут: BARBADOS | RODNEY BAY | GRENADA | ARUBA | CURACAO | BONAIRE | ANTIGUA | CARAMBOLA BEACH | CABRITS | BARBADOS
Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 18.12.2021 18.12.2021 18.12.2021 18.12.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4499€ 4949€ 10499€ 11999€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА SEABOURN CRUISES
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз 10-DAY HOLIDAY LEEWARD ISLANDS GEMS
10-DAY HOLIDAY LEEWARD ISLANDS GEMS SEABOURN CRUISES
От:   Бриджтаун, Барбадос
До:   Бриджтаун, Барбадос


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отпътуване:

2021: 29 Декември; 

Маршрут: BARBADOS | PORT ELIZABETH | ROSEAU | ST BARTHELEMY | VIRGIN GORDA | ANTIGUA | MARIGOT, ST. MARTIN | CARAMBOLA BEACH | ST LUCIA | BARBADOS
Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 29.12.2021 29.12.2021 29.12.2021 29.12.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4499€ 5129€ 10499€ 11999€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА SEABOURN CRUISES
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
7-дневен круиз 7-DAY CLASSIC YACHTSMAN'S CARIBBEAN
7-DAY CLASSIC YACHTSMAN'S CARIBBEAN SEABOURN CRUISES
От:   Ст. Мартен
До:   Бриджтаун, Барбадос


Кораб:   SEABOURN ODYSSEY


Дати на отпътуване:

2021: 11 Декември; 

Маршрут: ST MAARTEN | FRENCHMANS CAY | ST BARTHELEMY | ST KITTS | CABRITS | RODNEY BAY | MAYREAU | BARBADOS
Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 11.12.2021 11.12.2021 11.12.2021 11.12.2021
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2699€ 2969€ 5499€ 7999€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА SEABOURN CRUISES
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
10-дневен круиз 10-DAY CANARY ISLANDS RETREAT
10-DAY CANARY ISLANDS RETREAT SEABOURN CRUISES
От:   Лисабон
До:   Лисабон


Кораб:   SEABOURN ENCORE


Дати на отпътуване:

2022: 19 Февруари; 

Маршрут: LISBON | MADEIRA | LA PALMA | TENERIFE | SAN SEBASTIAN DE LA | LAS PALMAS | ARRECIFE | LISBON
Veranda Suites Owner's Suite Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 19.02.2022 19.02.2022 19.02.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3499€ 8799€ 10299€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА SEABOURN CRUISES
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
11-дневен круиз 11-DAY CANARY ISLANDS DISCOVERY
11-DAY CANARY ISLANDS DISCOVERY SEABOURN CRUISES
От:   Лисабон
До:   Лисабон


Кораб:   SEABOURN ENCORE


Дати на отпътуване:

2022: 01 Март; 

Маршрут: LISBON | MADEIRA | TENERIFE | PUERTO DE LA ESTACA | LA PALMA | SAN SEBASTIAN DE LA | LAS PALMAS | ARRECIFE | LISBON
Veranda Suites Penthouse Suites Owner's Suite Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 01.03.2022 01.03.2022 01.03.2022 01.03.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3999€ 7299€ 8499€ 11499€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА SEABOURN CRUISES
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
11-дневен круиз 11-DAY CANARY ISLANDS DISCOVERY
11-DAY CANARY ISLANDS DISCOVERY SEABOURN CRUISES
От:   Лисабон
До:   Лисабон


Кораб:   SEABOURN ENCORE


Дати на отпътуване:

2022: 22 Март; 

Маршрут: LISBON | MADEIRA | LA PALMA | PUERTO DE LA ESTACA | TENERIFE | SAN SEBASTIAN DE LA | LAS PALMAS | ARRECIFE | LISBON
Veranda Suites Penthouse Suites Owner's Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 22.03.2022 22.03.2022 22.03.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4899€ 7299€ 8799€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; бакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ ЗА АНУЛИРАНЕ НА КРУИЗ НА SEABOURN CRUISES
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.