КРУИЗИ ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ ОТ ПИРЕЯ С NORWEGIAN CRUISE LINE

ЕДНА FREESTYLE СЕДМИЦА В ЕГЕЙСКО И ЙОНИЙСКО МОРЕ ПРЕЗ ЛЯТО 2022
Какви асоциации предизвиква у вас думата Гърция? За някои това е море, слънце, лято, таверни, узо. За други това е древна история, руини, антики, люлката на цивилизацията. И както развитието на модерната цивилизация е започнало имено в древна Елада, така в днешно време Гърция отново е водеща само че този път по отношение на модерния круизен туризъм. А круизната индустрия има защо да е благодарна именно на тази държава. Точно от Гърция започна възстановяването на круизната дейност през лятото на 2021 г., след като година и половина всичко беше потънало в забрава и стотици празни круизни кораби се носеха призрачно през морета и океани. Именно властите на Гърция подходиха най-смело и същевременно най-разумно, като отвориха широко пристанищата и границите си за круизните пътешественици и вярвайте този жест им се върна стократно. През лятото на 2021 г., пристанището на Пирея напълно заслужи определението световна круизна столица. Просторните круизни терминали, снабдени с всички необходими удобства за посрещане на малки, големи и гигантски круизни кораби, бяха постоянно заети. Толкова заети, че дори нямаше възможност да приемат едновременно всички плавателни съдове, та се налагаше някои кораби да излизат на рейд, за да освободят кейовото си място на други, от които слизат и на които се качват круизни пасажери. Този кипеж беше наистина паметен. Летният сезон в Егейско море премина повече от успешно. Всички реномирани круизни компании имаха кораби, които осъществяваха маршрути с начално и крайно пристанище Пирея. И така, въпреки COVID, модерните гърци показаха на света, че когато има желание и амбиция, винаги се намира начин.
Сега в началото на 2022 г., новините за продължаващата пандемия отново са тревожни, но ние сме уверени, че това е просто началото на края. Краят на един френетичен период, изпълнен едновременно с отчаяние и оптимизъм. Вече имаме на разположение достатъчно видове при това напълно безплатни ваксини против COVID. Има и няколко вида успешни лекарствени препарата. Хората се научиха да се предпазват и да организират живота си съобразно новите условия. Така че, вече за всички е ясно, че пътят е само напред, връщане назад няма и пред нас се откриват нови перспективи, включително за приятни, забавни, интересни и много обогатяващи морски пътешествия.

През лятото на 2022 г. Norwegian Cruise Line отново ще присъства много активно в Егейска Гърция. Компанията е определила един средно голям круизен кораб – Norwegian Jade, който ще изпълнява 7-дневни круизи с начално и крайно пристанище Пирея. Отплаванията ще бъдат винаги в ден неделя, през целия летен сезон, от април до ноември 2022 г. Предвидено е корабът да осъществява три варианта на маршрути.

7-ДНЕВЕН КРУИЗ EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED WITH CORFU

  

Това е класическият круиз из гръцките острови. Маршрутът е изключително наситен, включва 7 пристанища, които се посещават в рамките на 6 дни. Това става възможно благодарение на близостта между изключително живописния и много интересен остров Патмос и Кушадасъ. Островът е разположен недалеч от егейското крайбрежие на Турция и разстоянието между турския курорт и Патмос се преодолява само за няколко часа, така че, в рамките на един ден може да разгледате Ефес, да се разходите из чаршията на Кушадасъ и да се насладите на вечерния си престой в Патмос, който със сигурност ще ви очарова! Що се отнася до останалите пристанища – Санторини, Родос, Миконос, Корфу и Кефалония, те са толкова популярни, че нямат нужда от допълнителна реклама. Все пак обаче, в текста по-долу, ще намерите някои идеи за приятно прекарване на времето по тези места, на които може да сте били, може и да не сте, но така или иначе те ви приканват и дори примамват да ги посещавате отново и отново.

7-ДНЕВЕН КРУИЗ EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED WITH ISTANBUL

  

Втората версия на круиз из гръцките острови отново включва Миконос, Родос и Санторини и Кушадасъ, но за разнообразие ще може да прекарате и по един ден в Истанбул и във Волос. Истанбул, както знаем, е непреходна ценност. Винаги има какво да правите и какво ново да видите в този космополитен град, уютно излегнал се на двата бряга на Босфора, невъзмутим, величествен, неподвластен нито на времето, нито на политиката. Истанбул винаги е бил и ще бъде желана дестинация за всеки истински пътешественик. Може би се питате какво ще правите във Волос? Този приятен курортен град е незаслужено пренебрегван от круизните компании. Може би много от вас са преминавали през него транзитно, на път за островите Скиатос или Скопелос. Градът има приятна туристическа зона с магазини и заведения. Може да предприемете 20-минутно пътуване до селцето Макриница, живописно кацнало на склоновете на планината Пелион. От там се открива спираща дъха гледка към залива на Волос. Самото селце е любопитно с архитектурата си, която ние тук наричаме „възрожденска“, но по-запознатите знаят, че тя е разпространена в много райони на Балканския полуостров и съвсем не е наша запазена марка. Идете и вижте сами! В Макриница ще намерите уют, спокойствие, прекрасни гледки, чудесни кафенета и ресторантчета, така че денят ви ще бъде приятен и дори запомнящ се. Ако пък случайно не сте ходили до скалните манастири в Метеора, може би един круиз из Егейското море е добър повод да посетите и тези места.

7-ДНЕВЕН КРУИЗ EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED WITH ISRAEL (HOLY LAND)

  

Третата версия на круиз в Източното Средиземноморие предвижда посещения на Санторини, Патмос и Кушадасъ в Егейско море, но този маршрут е по-амбициозен от познавателна гледна точка, защото включва също островът на Афродита – Кипър и цели два дни в Израел. Очевидно е, че акцентът на пътуването в случая е посещението на Светите земи. Това става възможно чрез организирани брегови екскурзии, които ще може да предприемете в единия ден от пристанище Ашдод, а в другия от пристанище Хайфа. Йерусалим, Витлеем, Назарет, Кесария, Акра, Тел Авив, Яфа, Мъртво море ... толкова много интересни места, при добра организация обаче, ще може да посетите повечето от тях. Ако пък имате по-конкретни и задълбочени интереси към определени обекти, може да се концентрирате върху тях и да им посветите повече време.

Тук е мястото да отбележим обаче, че ако решите да резервирате круиз до Израел трябва задължително да имате не само едно, но дори две на ум. От едната страна е политическата обстановка в региона, която от години ту се успокоява ту се изостря, поради което никога не е ясно, кога ще се случи поредното събитие, което отблъсква туристите и особено круизните компании, които държат да посещават само сигурни дестинации. От другата страна е продължаващата пандемия от COVID. Израелската държава е сред първите в света по справяне с пандемията, това не пречи обаче, дори при най-малка заплаха, да затваря границите си за туристи. Затова, бихме казали че резервацията на пътуване до Израел през 2022 г. крие малко повече рискове спрямо резервацията за класически круиз из Егейско море. Разбира се, ако сте достатъчно мотивирани и желаете именно това пътуване, няма проблем, с радост ще приемем и обработим вашата заявка за резервация.

НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА COVID-ПРОТОКОЛА НА NORWEGIAN

Ваксинацията против COVID е задължителна за всички пасажери, които желаят да пътуват с круизен кораб на Norwegian Cruise Line, независимо от възрастта им и независимо от датата на отплаване. Казано по друг начин, изискването за ваксинация ще бъде задължително за всяко круизно пътуване в неопределеното бъдеще, поне докато COVID-пандемията официално съществува.

Тестове за COVID. От януари 2022 г. круизната компания изисква всеки гост да представи негативен тест за COVID. Вида на теста и срока на валидността му са променливи величини и зависят от конкретната епидемиологична обстановка. Повече подробности, ще получите в рамките на 20 дни преди началото на пътуването.

Свободно слизане на брега в пристанищата от маршрута. Norwegian Cruise Line е компания, която много държи на свободата и индивидуалния избор. Самият стил на круизния продукт – FreeStyle, е показателен сам по себе си. Гостите са свободни да избират, кога, къде, как и с кого да прекарват времето си на кораба. Същото се отнася и за времето, прекарано на брега. Още от лятото на 2021 г., NCL прави всичко възможно да не ограничава пасажерите и да не им налага задължителни брегови екскурзии, поне  във в пристанищата, в които това е възможно. Разбира се, не липсват и ограничения, но важно е да знаете, че ако има такива, те са продиктувани само и единствено от изискванията на местните здравни власти в отделните държави по маршрута. Дали ще има някакви специфични рестрикции по отношение слизането на брега по време на вашия круиз ще разберете в рамките на 20-30 дни преди началото на пътуването.

Съдейки по опита си от лятото на 2021 г. обаче, имаме всички основания да считаме, че по време на круизите из гръцките острови през 2022 г. гостите ще може свободно да напускат кораба във всяко пристанище от маршрута, на територията на Гърция и ще имат удоволствието да прекарват времето си по най-приятния за тях начин. Та нали това е част от очарованието на пътуването из островите, да може сами да се разходите по калдаръмените улички, да поседнете в някое кафене или таверна, да си купите сувенири от местните галерии, да се полюбувате на гледките към морето.

Най-важното на етап резервация, е да се съобразите с изискването за ваксинация против COVID-19, включително и за децата.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ОРГАНИЗИРАНИТЕ БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ ИЗ ЕГЕЙСКА ГЪРЦИЯ

Ако никога не сте посещавали даден остров, тогава препоръчваме да се запишете на екскурзия, която включва онези забележителности, с които дестинацията е световно известна. Да, всички включени в маршрута дестинации са СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ. Например, разгледайте двореца Ахилион в Корфу, руините на древния Ефес, до Кушадасъ. Ефес е един от най-забележителните археологически обекти от древността и спокойно може да се съревновава по популярност с египетските пирамиди и с Помпей в Италия. В никакъв случай не пропускайте разходката из живописното селце Ия на остров Санторини. Там ще се уверите, че на живо гледката от ръба на вулкана е още по-прекрасна отколкото на снимка. На остров Родос обезателно идете до Линдос, а след това се разходете из средновековния град Родос. И разбира се не пропускайте да си направите снимки на едни от най-популярните в света фото-стоп места на остров Миконос.Ако обаче, вече сте били на някои или дори на всички острови по маршрута, тогава може да си прекарате времето по съвсем различен начин. Нещо от сорта на слънце, блестяща морска вода, плаж и пак слънце, приятна сянка под чадър и разхлаждащи напитки за да бъде удоволствието ви пълно и завършено. Круизът е добра възможност  да направите един тур до някои от най-красивите плажове на Гърция, като започнете от курортното градче Дасия на остров Корфу, продължите със страхотния плаж Калафати на остров Миконос и с плажа Периволос на остров Санторини. Последният е особено впечатляващ с вулканичния си пясък и невероятно чистата и прозрачна морска вода. Един ден на този плаж означава зима без болести. Наистина! Да не забравяме, че Санторини е вулканичен остров и предлага едни от най-невероятните гледки в Егейско море, включително и на този плаж. И за да бъде ваканцията ви завършена може все пак да погълнете малко култура или история из тези толкова впечатляващи дестинации. На остров Родос, например, може да се отклоните от стандартните туристически пътеки и да направите кратка обиколка на известни религиозни светини на основните деноминации – православие, католицизъм, ислям и юдаизъм. Под вещото ръководство и съпътствани от увлекателния разказ на експерт теолог, ще посетите джамията, построена по поръчка на Ибрахим паша (велик везир по време на управлението на Сюлейман Великолепни) през 16-ти век, ще влезете в най-старата синагога в Гърция. Ще посетите католическата църква Санта Мария, в която има красиви стенописи и православната църква "Св. Фануриос" (Св. Фанурий е покровител на брака и християнското семейство). Тази безкрайно любопитна обиколка ще ви даде един нов поглед към нещо, което вече знаете, но може би не осъзнавате – религиозната толерантност е неотменна част от културата и бита на истински древните нации.

Надяваме се, да сме успели да ви заинтригуваме. Средиземното море е необятно и крие безброй прелести, така че всяко уж добре познато нещо може да бъде преоткрито и да ви изненада.

Не на последно място, трябва да напомним, че NCL предлага най-изгодните пакети от допълнителни услуги в круизната индустрия.

САМО ЗА 99€ ЗА ГОСТ, ЗА 7-ДНЕВЕН КРУИЗ, ПОЛУЧАВАТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ

САМО ПРЕЗ ЯНУАРИ И ФЕВРУАРИ 2022 ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА
ВСИЧКИТЕ 4 ВМЕСТО ОБИЧАЙНИТЕ 2 ЕКСТРИ

- Богата селекция от алкохолни и безалкохолни напитки, налични за консумация във всички барове и ресторанти на борда (описание);
- Две вечери в някои от специализираните ресторанти на кораба. Може да избирате измежду френски или италиански ресторант, бразилска чураскария, стек хаус и японско тепаняки;
- Отстъпка от цената на резервираните брегови екскурзии – по 50$ за каюта, за пристанище;
- Интернет пакет – 250 минути за каюта.
Подробно описание на FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

КАК ЩЕ ПРЕКАРВАТЕ ВЕЧЕРИТЕ СИ НА БОРДА НА КОРАБА

За да бъде пътуването ви още по-приятно и разнообразно, Norwegian предлагат и много приятна вечерна програма, която включва поне 2-3 вечери със специални шоу програми. Всички заведения ще работят на пълни обороти. Може да вечеряте в един от двата основни ресторанта на кораб Norwegian Jade - Grand Pacific или Alizar. Може да вечеряте също на бюфета, в неговата вътрешна част - Garden Café или на откритата тераса - The Great Outdoors.

    

Други опции за вечеря са специализираните ресторанти, от които безплатен е азиатският ресторант - Jasmine Garden, а за останалите ще се нуждаете от предварителна резервация и ще заплатите символична такса. Вечерята се заплаща в т. нар. SPECIALITY RESTAURANTS - Cagney's Steakhouse, Moderno Churrascaria - бразилски ресторант, Le Bistro - френски ресторант, Sushi, La Cucina - италиански ресторант, Teppanyaki - японски ресторант. Напомняме, че ако имате закупен FREE-AT-SEA пакет, с включена екстра „вечеря в специализиран ресторант“, ще получите две безплатни вечери в някои от специализираните ресторанти по ваш избор.

Вечерта ще работят и всички барове, така че ако сте любители на този тип заведения, ще имате много „работа“ защото баровете са доста на брой и твърде разнообразни: Magnum's Champagne & Wine Bar, Malting's Beer & Whiskey Bar, Mixers Martini & Cocktail Bar, Sake Bar, Sugarcane Mojito Bar, Spinnaker Lounge, Jade Club, Bliss Lounge, The Pit Stop и Topsiders Bar. Всички тези места предлагат чудесна обстановка и най-разнообразни напитки. Още по-добре ще ви бъде, ако имате закупен FREE-AT-SEA пакет, с включена екстра „пакет напитки“. Тогава ще имате широк избор от безплатни питиета, а само за някои по-специални селекции ще се доплаща.

И така, седемте дни на круиза ще отминат бързо и неусетно и ще дойде време да се завърнете у дома. Що се отнася до пътуването до Атина и обратно, трябва да знаете, че през лятото ще има удобни директни полети между София и Атина с Aegean и Bulgaria Air. Възможно е да се наложи да предвидите една-две нощувки преди или след круиза в Атина или в Пирея. Пътуването с кола до Атина и Пирея е много добър вариант. Магистралата не е особено натоварена, има удобни места за почивка и освежаване. Пътува се бързо и приятно. Недалеч от круизния терминал в Пирея има голям подземен обществен паркинг, на който може да оставите колата си за седмица срещу съвсем приемлива такса. Така че, пътуването до столицата на южната ни съседка не е проблем.

И след като казахме почти всичко съществено за круизите на NCL в Егейско море, през лятото на 2021 година, остана само да изберете подходящата за вас дата на отплаване и предпочитаната категория каюта и да ни се обадите на тел. 0879 521 006 или да ни пишете на имейл info@contitrans-m.com , за да ви направим резервация.

Детайлно описание на маршрута и подробни ценови таблици за различните дати на отплаване ще намерите в страниците на отделните круизи.
Офертите за круиз имат форма само на поименни временни резервации за круиз. Всички останали цени, посочени в уебсайта, в писмена кореспонденция или в други материали, които не са подкрепени с резервирана каюта, за конкретни пасажери, кораб и дата на отплаване, нямат стойност на оферта и не водят до каквито и да е ангажименти за круизна агенция Контитранс М или за круизната компания.
7-дневен круиз EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR)
EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отпътуване:

2022: 22,29 Май; 12,19 Юни; 03,10,24,31 Юли; 14,21 Август; 04,11,25 Септември; 02 Октомври; 

Маршрут: PIRAEUS (ATHENS), GREECE | KUSADASI, TURKEY | PATMOS, GREECE | RHODES, GREECE | MYKONOS, GREECE | ARGOSTOLI, GREECE | CORFU, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | PIRAEUS (ATHENS), GREECE
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 11.09.2022 02.10.2022 24.07.2022 24.07.2022 10.07.2022 22.05.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4245.65€ 2581.65€ 1990.15€ 1827.65€ 1242.65€ 976.15€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

7-дневен круиз EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR)
EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отпътуване:

2022: 17 Април; 15 Май; 05,26 Юни; 17 Юли; 07,28 Август; 18 Септември; 09 Октомври; 

Маршрут: PIRAEUS (ATHENS), GREECE | KUSADASI, TURKEY | ISTANBUL, TURKEY | VOLOS, GREECE | MYKONOS, GREECE | RHODES, GREECE | SANTORINI ISLAND, GREECE | PIRAEUS (ATHENS), GREECE
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 28.08.2022 09.10.2022 17.04.2022 17.04.2022 26.06.2022 05.06.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4194.3€ 2731.8€ 1951.8€ 1756.8€ 1308.3€ 1126.3€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

7-дневен круиз EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR)
EUROPE - GREEK ISLES & EASTERN MED (PIR/PIR) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Пирея
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отпътуване:

2022: 24 Април; 01,08 Май; 16,23,30 Октомври; 06 Ноември; 

Маршрут: PIRAEUS ATHENS, GREECE | KUSADASI, TURKEY | PATMOS, GREECE | JERUSALEM (ASHDOD), ISRAEL | JERUSALEM (HAIFA), ISRAEL | LIMASSOL, CYPRUS | SANTORINI ISLAND, GREECE | PIRAEUS ATHENS, GREECE
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 24.04.2022 06.11.2022 24.04.2022 01.05.2022 01.05.2022 01.05.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3859.45€ 2377.45€ 1720.95€ 1467.45€ 973.45€ 797.95€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.