КРУИЗИ ИЗ БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ - ЛЯТО 2022

ШВЕЦИЯ, ДАНИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ЕСТОНИЯ, ГЕРМАНИЯ, ЛИТВА, ЛАТВИЯ И ДВА ДНИ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ
Norwegian Cruise Line обичайно открива сезона на круизите в Балтийско море през месец май. Тогава там се позиционира един внушителен с размерите си кораб, който да изпълнява дълга серия от 9-дневни балтийски круизи от Копенхаген. Маршрутът е един и същи през цялото лято - Варнемюнде/Рощок а от там евентуално и Берлин, Талин, Санкт Петербург с престой 2 пълни дни, Хелзинки и Стокхолм. Девет дни не са много, но са достатъчни за да може човек да придобие сравнително добра представа за посещаваните пристанища и градове. Всъщност обаче, това е оптималният вариант за круиз из Балтийските столици, който започва от континенталната част на Европа. Трябва да се има предвид, че маршрутът предполага преодоляване на значителни разстояния в Балтийско море, а двата дни престой в града на Петър Велики правят невъзможно съкращаването на продължителността на круиза. Разбира се има варианти на 7-дневни круизи с други компании, които обаче включват само един ден в Ст. Петербург или пък започват и приключват в различни пристанища, така че да съкратят по-дългите морски участъци. Обаче, ако искате качествено съставен маршрут, с красив и удобен гигантски круизен кораб, със средна за региона продължителност, от удобно начално пристанище, то 9-дневният круиз на Norwegian е най-добрата ви възможност.

  

С това предимствата на круизите в Балтийско море на Norwegian Cruise Line не свършват. Компанията предлага и някои уникални маршрути, които включват допълнителни, по-рядко посещавани пристанища в Скандинавия и Прибалтика, като например Висбю, Рига и Клайпеда. Копенхаген не е единственото отправно пристанище за маршрутите на Norwegian, някои круизи започват от Амстердам, което внася допълнително очарование в пътуването из Северните столици на Европа. Освен това, Norwegian винаги ни изненадват с нестандартния си подход към всичко в круизния бизнес, включително към формирането на круизния маршрут. Когато се каже круиз из Балтийските столици, едва ли не задължително се счита, че Ст. Петербург е включен в маршрута. Norwegian обаче имат друго виждане за нещата. Компанията предлага на вниманието ни един прекрасен 7-дневен круиз от Амстердам до Стокхолм, с разширен престой в пристанище Гдиня в Полша и в Рощок, Германия и най-интересното с посещения в трите прибалтийски републики – Литва, Латвия и Естония. И както отдавна е възприето в круизната индустрия, най-интересните маршрути се изпълняват с по-малки плавателни съдове, които предлагат повече уют и удобства спрямо гигантските круизни кораби, а това неминуемо допринася и за по-пълноценното опознаване на самите дестинации. Имено затова, корабът, с който ще се осъществяват най-интересните маршрути в Балтика през лятото на 2022 е Norwegian Dawn. Този кораб не е така бляскав като Norwegian Prima или Norwegian Getaway, но на борда ще намерите всичко необходимо за едно незабравимо FreeStyle пътешествие из перлите на Северна Европа.
И като говорим за Балтийските столици през лято 2022 не можем да не споменем

ДЕБЮТА НА NORWEGIAN PRIMA

Най-новият кораб от флотилията на Norwegian ще отплава за първи път от Амстердам на 17.08.2022 г. в посока към Исландия, а от 03.09.2022 г. до 13.09.2022 г. ще осъществи един 10-дневен класически балтийски круиз. Грабнете момента и си подарете не само един прекрасен маршрут, но го пропътувайте с най-новия и най-модерен кораб в премиум класа -Norwegian Prima.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗИ В БАЛТИЙСКО МОРЕ ПРЕЗ 2022

Преустановяването на круизното корабоплаване за близо година и половина и пълната липса на круизна дейност в Северна Европа през цялата 2021 г., доведе до това, че търсенето на круизи за лятото на 2022 г. в този регион се увеличи неимоверно. Цените са поели стремглаво нагоре, а местата на борда на круизните кораби, които ще оперират в този регион намаляват ежедневно. Това е нормална пазарна реакция след наложените ограничения, която ще се запази през цялата 2022 година. Затова, ако обмисляте пътуване в Северна Европа, може би следващите 1-2 месеца ще са вашата последна възможност да резервирате при по-атрактивни цени и най-вече да намерите свободна каюта от желаната категория и заетост. Не пропускайте да резервирате сега! Както обикновено, към цената на круиза може да добавите FREE-AT-SEA пакет, който включва 2 от 4 възможни екстри. А ако резервирате в периода 28.12.2021 - 28.02.2022 г. и добавите FREE-AT-SEA пакет ще получите всичките 4 екстри:
1.      Пакет напитки (описание);
2.      Пакет вечери в специализираните ресторанти;
3.      Пакет интернет;
4.      Отстъпка за брегови екскурзии;

Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира според продължителността на круиза. Например, 99€ за гост на нормално легло при резервация на круиз с продължителност от 7 до 9 дни или 149€ за гост за круиз с продължителност от 10 до 13 дни. Подробно описание на съдържанието и начина на ползване на FREE-AT-SEA пакета може да прочетете ТУК.

  

КАКВО НОВО ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-ПРОТОКОЛИТЕ ЗА ПЪТУВАНЕ ПО МОРЕ

Ваксинацията против COVID е задължителна за всички пасажери, които желаят да пътуват с круизен кораб на Norwegian Cruise Line, независимо от възрастта им и независимо от датата на отплаване. Казано по друг начин, изискването за ваксинация ще бъде задължително за всяко круизно пътуване в неопределеното бъдеще, поне докато COVID-пандемията официално съществува.

Тестове за COVID. От януари 2022 г. круизната компания изисква всеки гост да представи негативен тест за COVID. Вида на теста и срока на валидността му са променливи величини и зависят от конкретната епидемиологична обстановка. Повече подробности, ще получите в рамките на 20 дни преди началото на пътуването.

Свободно слизане на брега в пристанищата от маршрута. Norwegian Cruise Line е компания, която много държи на свободата и индивидуалния избор. Самият стил на круизния продукт – FreeStyle, е показателен сам по себе си. Гостите са свободни да избират, кога, къде, как и с кого да прекарват времето си на кораба. Същото се отнася и за времето, прекарано на брега. Още от лятото на 2021 г., NCL прави всичко възможно да не ограничава пасажерите и да не им налага задължителни брегови екскурзии, поне  във в пристанищата, в които това е възможно. Разбира се, не липсват и ограничения, но важно е да знаете, че ако има такива, те са продиктувани само и единствено от изискванията на местните здравни власти в отделните държави по маршрута. Дали ще има някакви специфични рестрикции по отношение слизането на брега по време на вашия круиз ще разберете в рамките на 20-30 дни преди началото на пътуването.

Най-важното на етап резервация, е да се съобразите с изискването за ваксинация против COVID-19, включително и за децата.
А сега, остава само да изберете вашия следващ круиз в Балтийско море. Подробности за цените и различните аспекти на пътуването може да получите на тел. 0879 521 004 или като ни изпратите запитване на имейл: info@contitrans-m.com.

Офертите за круиз имат форма само на поименни временни резервации за круиз. Всички останали цени, посочени в уебсайта, в писмена кореспонденция или в други материали, които не са подкрепени с резервирана каюта, за конкретни пасажери, кораб и дата на отплаване, нямат стойност на оферта и не водят до каквито и да е ангажименти за круизна агенция Контитранс М или за круизната компания.
7-дневен круиз Europe - Baltic (AMS/STO)
Europe - Baltic (AMS/STO) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Амстердам
До:   Стокхолм


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2022: 13 Юни; 

Маршрут: AMSTERDAM, NETHERLANDS | HAMBURG (KIEL), GERMANY | GDYNIA GDANSK, POLAND | KLAIPEDA, LITHUANIA | RIGA, LATVIA | TALLINN, ESTONIA | STOCKHOLM, SWEDEN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 13.06.2022 13.06.2022 13.06.2022 13.06.2022 13.06.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3049.75€ 1730.25€ 1476.75€ 1119.25€ 1028.25€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

8-дневен круиз Europe - Baltic (CPH/STO)
Europe - Baltic (CPH/STO) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Копенхаген
До:   Стокхолм


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2022: 20 Юли; 

Маршрут: COPENHAGEN, DENMARK | WARNEMUNDE BERLIN, GERMANY | KARLSKRONA, SWEDEN | KLAIPEDA, LITHUANIA | HELSINKI, FINLAND | ST PETERSBURG, RUSSIAN FEDERATION | TALLINN, ESTONIA | STOCKHOLM, SWEDEN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 20.07.2022 20.07.2022 20.07.2022 20.07.2022 20.07.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3678.1€ 2267.6€ 2137.6€ 1370.6€ 1188.6€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

9-дневен круиз Europe - Baltic (CPH/CPH)
Europe - Baltic (CPH/CPH) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Копенхаген
До:   Копенхаген


Кораб:   Norwegian Getaway


Дати на отпътуване:

2022: 18,27 Май; 05,14,23 Юни; 02,11,20,29 Юли; 07,16,25 Август; 03,12,21,30 Септември; 09 Октомври; 

Маршрут: COPENHAGEN, DENMARK | WARNEMUNDE (BERLIN), GERMANY | TALLINN, ESTONIA | ST. PETERSBURG, RUSSIAN FEDERATION | HELSINKI, FINLAND | STOCKHOLM, SWEDEN | COPENHAGEN, DENMARK
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 21.09.2022 30.09.2022 30.09.2022 21.09.2022 12.09.2022 30.09.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3260.2€ 1745.7€ 1615.7€ 1544.2€ 1225.7€ 1966.7€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

9-дневен круиз Europe - Baltic (CPH/STO)
Europe - Baltic (CPH/STO) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Копенхаген
До:   Стокхолм


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2022: 02 Юли; 07 Август; 

Маршрут: COPENHAGEN, DENMARK | BERLIN (ROSTOCK), GERMANY | GDYNIA GDANSK, POLAND | KLAIPEDA, LITHUANIA | RIGA, LATVIA | HELSINKI, FINLAND | ST PETERSBURG, RUSSIAN FEDERATION | TALLINN, ESTONIA | STOCKHOLM, SWEDEN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 07.08.2022 07.08.2022 07.08.2022 07.08.2022 02.07.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3995€ 3091.5€ 2825€ 1746€ 1552.25€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

9-дневен круиз Europe - Baltic (STO/CPH)
Europe - Baltic (STO/CPH) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Стокхолм
До:   Копенхаген


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2022: 11 Юли; 

Маршрут: STOCKHOLM, SWEDEN | VISBY, SWEDEN | HELSINKI, FINLAND | ST PETERSBURG, RUSSIAN FEDERATION | TALLINN, ESTONIA | KLAIPEDA, LITHUANIA | GDYNIA GDANSK, POLAND | WARNEMUNDE BERLIN, GERMANY | HAMBURG (KIEL), GERMANY | COPENHAGEN, DENMARK
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 11.07.2022 11.07.2022 11.07.2022 11.07.2022 11.07.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4396.05€ 3109.05€ 2524.05€ 1757.05€ 1490.55€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

10-дневен круиз Europe - Baltic (STO/AMS)
Europe - Baltic (STO/AMS) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Стокхолм
До:   Амстердам


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2022: 16 Август; 

Маршрут: STOCKHOLM, SWEDEN | HELSINKI, FINLAND | ST PETERSBURG, RUSSIAN FEDERATION | TALLINN, ESTONIA | KLAIPEDA, LITHUANIA | GDYNIA GDANSK, POLAND | WARNEMUNDE BERLIN, GERMANY | COPENHAGEN, DENMARK | AMSTERDAM, NETHERLANDS
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 16.08.2022 16.08.2022 16.08.2022 16.08.2022 16.08.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4413.65€ 3529.65€ 3172.15€ 2229.65€ 1865.65€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

10-дневен круиз Europe - Baltic (AMS/CPH)
Europe - Baltic (AMS/CPH) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Амстердам
До:   Копенхаген


Кораб:   Norwegian Prima


Дати на отпътуване:

2022: 03 Септември; 

Маршрут: AMSTERDAM, NETHERLANDS | WARNEMUNDE BERLIN, GERMANY | TALLINN, ESTONIA | ST PETERSBURG, RUSSIAN FEDERATION | HELSINKI, FINLAND | STOCKHOLM, SWEDEN | COPENHAGEN, DENMARK
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 03.09.2022 03.09.2022 03.09.2022 03.09.2022 03.09.2022 03.09.2022 03.09.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 10035.45€ 6798.45€ 5511.45€ 3879.95€ 3119.45€ 2326.45€ 3788.95€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

12-дневен круиз Europe - Baltic (STO/CPH)
Europe - Baltic (STO/CPH) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Стокхолм
До:   Копенхаген


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2022: 20 Юни; 

Маршрут: STOCKHOLM, SWEDEN | VISBY, SWEDEN | RIGA, LATVIA | TALLINN, ESTONIA | ST PETERSBURG, RUSSIAN FEDERATION | HELSINKI, FINLAND | KLAIPEDA, LITHUANIA | GDYNIA GDANSK, POLAND | WARNEMUNDE BERLIN, GERMANY | HAMBURG (KIEL), GERMANY | COPENHAGEN, DENMARK
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 20.06.2022 20.06.2022 20.06.2022 20.06.2022 20.06.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6761.65€ 4714.15€ 4083.65€ 2465.15€ 2107.65€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ДВЕ ЕКСТРИ ПО ВАШ ИЗБОР:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ; 3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ; 4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ; 5) СЕМЕЙНА ТАРИФА (семейната тарифа е приложима е само за селектирани дати на отплаване); Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 49€ до €249 за гост според продължителността на круиза. (49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории С, S и H получават безплатно всички изброени по-горе пет екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.