КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

NORWEGIAN PRIMA - КРУИЗИ ДО ИСЛАНДИЯ, НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ И В СРЕДИЗЕМНО МОРE

Norwegian Prima е съвсем нов кораб от клас свръх големи "мега" кораби. Със своите 142500 GT и капацитет 3099 пасажери обаче, Norwegian Prima е значително по-дружелюбно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, които са предназначени за около 5 хиляди пасажери. Това е един прекрасен и удобен кораб, изцяло издържан в духа на FreeStyle концепцията при круизните пътешествия. А това означава, повече свободно пространство за спорт и почивка, повече възможности за хранене в множество ресторанти с разнообразна кухня, повече възможности за вечерни забавления и разбира се обширни открити пространства, за да бъде почивката приятна.

дата на публикация: 21.02.2024


NORWEGIAN STAR - КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, БРИТАНСКИ ОСТРОВИ, КАНАРСКИ ОСТРОВИ, ЮЖНА АМЕРИКА И АНТАРКТИКА

Кораб Norwegian Star е идеалният плаващ хотел, който ще Ви отведе до непознати места, встрани от утъпканите пътища на масовия туристически поток. Възможност за резервации по FLY&CRUISE тарифи с полети от София за селектирани дати на отплаване.

дата на публикация: 21.02.2024


NORWEGIAN ESCAPE - КРУИЗИ В ЗАПАДНО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ ЛЯТО 2024

FreeStyle круизи в Средиземно море, през ЛЯТО 2024, с кораб Norwegian Escape. Възможност за резервации по FLY&CRUISE тарифи с полети от София за селектирани дати на отплаване.

дата на публикация: 16.02.2024


NORWEGIAN DAWN - КРУИЗИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, ИБЕРИЙСКИЯ ПОЛУОСТРОВ, СКАНДИНАВСКИТЕ СТОЛИЦИ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ, АРАБСКИТЕ ЕМИРСТВА, АФРИКА И ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН

FreeStyle круизи в Европа, Ази и Африка, от апри 2024 до март 2025 г., с кораб Norwegian Dawn. Възможност за резервации по FLY&CRUISE тарифи с полети от София за селектирани дати на отплаване.

дата на публикация: 16.02.2024

NORWEGIAN SKY - ВЕЛИКОЛЕПНИ КРУИЗИ В ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН, ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ, ЯПОНИЯ И КОРЕЯ

FreeStyle круизи в Африка, Азия и Индийския океан, от сезон ЗИМА 2024-2025 г., с кораб Norwegian Sky. Възможност за резервации по FLY&CRUISE тарифи с полети от София за селектирани дати на отплаване.

дата на публикация: 16.02.2024


 

ПРОМОЦИИ ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗИ - ЛЯТО 2024 И ЯПОНИЯ 2025

До края на февруари 2024 може да резервирате някои изключително впечатляващи круизи в Северна Европа, Средиземно море, Канарските острови за ЛЯТО 2024 и няколко круиза около Япония за периода февруари-март 2025, при възможно най-атрактивни цени за ЛУКСОЗНИ ULTRA ALL INCLUSIVE ПРОДУКТИ.

ВСИЧКО Е ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА!

Включени са дори бреговите екскурзии с екскурзовод на английски език, всякакви премиум алкохолни и безалкохолни напитки, ползване на интернет по време на целия круиз, бакшишите за обслужващия персонал и разбира се хранене в едни от най-изисканите ресторанти на борда на круизен кораб и настаняване в луксозни апартаменти с веранди*.

Доплащате само за екстри като ползване на спа услуги или казино!

дата на публикация: 03.02.2024
 

ПРОМОЦИЯ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2024 
КРУИЗИ ИЗ НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ

Резервирайте круиз до 29.02.2024 г. и ще получите борден кредит 100$, 150$ или 200$ за човек за круиз*

дата на актуализация: 03.02.2024ПРОМОЦИИ РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЛЯТО 2024

НОВАТА ГОДИНА ИДВА С НОВИ ОЩЕ ПО-ИНТЕРЕСНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРУИЗИ

Характерно за т.нар. “Wave Season”, е това, че компаниите предлагат и много бонуси и екстри, които не са за пренебрегване. Периодът от януари до март е времето, когато почитателите на круизите трябва да се ориентират, да изберат и да резервират своето пътуване. Сега предлагането е най-голямо, защото сезонът още не е започнал и „всичко е изложено на витрината“. За много от датите на отплаване през летния сезон, все още има достатъчно добър избор от каюти, включително такива за настаняване на семейства с по едно или две деца. 

дата на публикация: 21.01.2024
 

НОВАТА ГОДИНА ЗАПОЧВА С НОВИ АТРАКТИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КРУИЗИ

Резервирайте премиум круиз в Европа с кораб на Celebrity Cruises, до 07.02.2023 и ще получите

ТРИ ЧУДЕСНИ ОТСТЪПКИ*

Промоцията не се комбинира с други видове тарифи като например Senior, Exciting Deal и т.н. Наличностите от свободни каюти и базовите цени, спрямо които се изчислява отстъпката, се променят динамично, в зависимост от запълняемостта на корабите. Цените за първия гост в двойна каюта са публикувани в детайлните ценови таблици, към различните дати на отплаване. Търсете цените по тарифа NOPERKBO75. Точни цени за двойна каюта, с приложена отстъпка, или за каюти за тройна и четворна заетост, може да получите като направите запитване на тел. 0879 521 006 или по имейл: info@contitrans-m.com. Необходимо е да посочите името на кораба, желаната дата на отплаване, броя на пасажерите в каютата, възрастта на пасажерите на 3-то/4-то легло в каютата, ако търсите каюта за тройна или четворна заетост.

дата на актуализация: 07.01.2024


КРУИЗИ ОКОЛО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ 2024
ИРЛАНДИЯ, АНГЛИЯ, ШОТЛАНДИЯ

Представяме на вниманието ви круизните маршрути на всички круизни компании, които ще се осъществят през 2024 година.
Круизите са с продължителност между 9 и 14 дни и са оптимално разчетени за активни хора, които търсят не само ваканционния, но и екскурзионния елемент на пътуването.  

дата на публикация: 16.12.2023
CELEBRITY EDGE-КЛАС КРУИЗНИ КОРАБИ

НОВОТО ЛИЦЕ НА ПРЕМИУМ КРУИЗИТЕ

В периода от 2018 до 2023 г. Celebrity Cruises пуснах в експлоатация четири кораба от т. нар. Edge-клас. Наименованието на класа идва от името на първия кораб – Celebrity Edge. Той беше последван от Celebrity Apex през 2020, Celebrity Byond през 2022 и Celebrity Ascent през 2023 г. Конструкията и дизайнът на четирите кораба се подчиняват изцяло на концепцията за предлагане на класически тип премиум круизен продукт, в който обаче са вплетени много елементи от областта на модерните технологии. Със сигурност може да се каже, че популярният рекламен слоган „класиката е модерна“, важи с пълна сила за круизите, осъществявани с корабите от Edge-клас. Без излишества и без модни залитания, интериорът на четирите кораба е създаден така, че да предостави максимални удобства и условия за приятна активна почивка на борда, като компанията обаче остава вярна на традициите си, да осъществява круизи с основен акцент върху дестинациите и съдържателността на маршрутите.

дата на публикация: 11.12.2023
 

КРУИЗИ ОКОЛО ЮЖНА АМЕРИКА И АНТАРКТИКА С NORWEGIAN CRUISE LINE

АРЖЕНТИНА, УРУГВАЙ, ЧИЛИ, АНТАРКТИКА, ФОЛКЛЕНДСКИТЕ ОСТРОВИ, БРАЗИЛИЯ, ПЕРУ, ЕКВАДОР, ПАНАМСКИ КАНАЛ

Класическият круиз около Южна Америка е с продължителност около 2 седмици и обикаля целия континент от Сан Антонио – най-близкото пристанище до столицата Сантяго, през Чилийските фиорди и Магеланови пролив, по цялото източно крайбрежие на Аржентина, през Уругвай до Буенос Айрес. За някои дати на отплаване, всички посочени дестинации се обикалят в обратен ред, от Буенос Айрес към Сан Антонио.

Понякога круизите включват и посещение на Фолклендските острови в Южния Атлантик, а „гвоздеят на програмата“ е плаването из водите на Антарктика, което предоставя невероятната възможност да видите ледения континент отблизо, макар да няма възможност да стъпите на него.

Извън класическата версия на круиз в Южна Америка, Norwegian Cruise Line, предлагат и круизи по курортното крайбрежие на Бразилия, което е възможност за търсещите приятно място за лятна ваканция през зимата.

дата на актуализация: 05.10.2023

 

КАРИБСКИ КРУИЗИ ОТ ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА

РЕЗЕРВИРАЙТЕ КРУИЗ ОТ ДОМИНИКАНА ДО ХОЛАНДСКИТЕ АНТИЛИ, ЮЖНИТЕ И ИЗТОЧНИТЕ КАРИБИ С NORWEGIAN CRUISE LINE, БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ

В периода януари - април 2024 г., кораб Norwegian Sky ще извършва круизи в Карибско море с начално и крайното пристанище Ла Романа в Доминиканската Република. Тази отправна точка спестява много време за придвижване на кораба до най-красивите острови в Карибско море в сравнение с круизите, които започват от Флорида. По този начин, в рамките на 9, 10, 12 или 14 дни, всеки ден ще посещавате различен остров. От един плаж към друг, кой от кой по-екзотичен. Само с кораб Norwegian Sky ще може да пътувате удобно и приятно и ще усетите жизнерадостния дух на Карибите. Ще научите нещо ново за откриването на Америка преди няколко столетия и ще видите отпечатъка на великите морски сили върху тези парченца суша, малки по площ, но с толкова голямо значение за овладяването на Американския континент. И разбира се, ще се насладите на всевъзможни летни удоволствия, защото ще пътувате до най-добрите плажни дестинации в най-добрия сезон от годината. 

дата на актуализация: 05.10.2023

 

КАРИБСКИ КРУИЗИ НОЕМВРИ 2023 - АПРИЛ 2024

В ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ВЕЧНОТО ЛЯТО

Карибски круизи - това словосъчетание предизвика у всеки от хубави, по-хубави асоциации. Топло море, чаровни заливи, плажове с фин бял пясък, палми и цветни дървени къщички, пъстро облечени хора, ром, коктейли с чудни имена и възбуждащите звуци реге, меренге и мамбо… Яхти и луксозни круизни кораби се носят сред изумрудената морска шир.  

дата на публикация: 18.10.2023


LUXURY CRUISES TO EXOTIC DESTINATIONS 2025-2026

С ВКЛЮЧЕНИ 3 ИЛИ 4-ДНЕВНИ НАЗЕМНИ ПРОГРАМИ В НАЧАЛНО ИЛИ В КРАЙНО ПРИСТАНИЩЕРазгледайте новата онлайн брошура на Regent Seven Seas Cruises, посветена на екзотични ULTRA ALL INCLUSIVE круизи. Интересна подробност е, че при резервация на някой от круизите, описани в брошурата, може да добавите безплатна наземна програма в началното или в крайното пристанище преди или след круиза.

дата на публикация: 18.10.2023


10 НЕЩА, КОИТО МОЖЕ ДА ПРАВИТЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО НА КРУИЗЕН КОРАБ

ЗАБАВЛЕНИЯ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО С NORWEGIAN CRUISE LINE. ДЕЦАТА ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО ЗА СЕЛЕКТИРАНИ ДАТИ НА ОТПЛАВАНЕ!

На корабите на Norwegian Cruise Line ще намерите развлечения от всякакъв характер, както за възрастни, така и за деца.
Някои от развлеченията се заплащат допълнително като екстра към цената на круиза. 
ИМА ОБАЧЕ ЕКСТРИ, КОИТО СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ, КОГАТО ПЪТУВАТЕ С NORWEGIAN CRUISE LINE!

дата на актуализация: 05.10.2023
 

КРУИЗИ ТАЙЛАНД, ВИЕТНАМ, СИНГАПУР, ИНДОНЕЗИЯ, МАЛАЙЗИЯ, ТАЙВАН И ФИЛИПИНИТЕ

Дата на публикация 23.10.2023КРУИЗИ В КАРИБСКО МОРЕ БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ALL INCLUSIVE КРУИЗ в КАРИБИТЕ от БАРБАДОС или от СТ. МАРТЕН

(БЕЗ ВИЗА ЗА САЩ)

дата на актуализация: 05.10.2023


SOLO TRAVELERS CRUISES

LAST-MINUTE CRUISES

Разгледайте маршрутите на круизите, които може да резервирате при атрактивни цени за единична заетост на каютите и апартаментите. При обичайно завишение за единично ползване в размер 100% от публикуваната цена за двойна заетост, при промоциите "Solo Travelers" завишенията са в порядъка между 0% и 50%. Само селектирани круизи и категории каюти са обект на тази промоция.

дата на публикация: 05.10.2023
 


NORWEGIAN PRIMA COBH & CORK, IRELAND

Връщаме се в Коб леко уморени, но събрали приятни впечатления и милион снимки от пъстрия и очарователен Корк. От двете страни на шосето към Коб природата продължава да ни очарова, а местния гид използва случая и ни подава малко новини с леко клюкарски привкус, а именно кои живее сред тези красоти. Та кой, мислите, живеел на близо? Ами великолепния танцьор и хореограф, сега мултимилионер, Майкъл Флетли, прославил себе си и Ирландия по целия свят с музикалната постановката Lord of the Dance. Джеръми Айрънс, гениален и световноизвестен актьор, любимец на няколко поколения от телевизионния и големия екран, притежава замък от XV в., намиращ се в близост до Корк и прекарвал, напълно разбираемо, доста време там.
Прибираме се обратно на борда за да се освежим, нахраним и да починем в светлите и просторни каюти, защото довечера ни очакват нови приятни изживявания – музикално шоу, посветено на диско певицата от 80-те Дона Съмър. На борда на борда на Norwegian Prima, бяхме приятно изненадани от кулинарното представление, което множество първокласни готвачи бяха устроили на борда. В добре осветени витрини бяха подредени цели инсталации от морски дарове. Все пак, да не забравяме че плаваме през лятото в Северния Атлантик, където има изобилие от морска храна, която при това е традиционно ястие на трапезата на северните обитатели на Европа. 
 
дата на публикацията: 06.09.2022
 

НОВИЯТ NORWEGIAN PRIMA ВЕЧЕ Е С ГОСТИ НА БОРДА!

КАК ДА ПРЕКАРАТЕ ПРИЯТЕН ДЕН В МОРЕТО НА БОРДА НА NORWEGIAN PRIMA

Приятното прекарване на борда зависи до голяма степен от пространството, с което разполагат пасажерите. Колкото по-широка и удобна е каютата, колкото по-просторни и разнообразни са общите части – зали, фоайета, места за срещи, ресторанти, слънчеви палуби и плажни зони, места за развлечения и пр., толкова по-добро е качеството на продукта, наречен круиз. На Norwegian Prima със сигурност ще се чувствате комфортно и можете да се възползвате от предимствата на големия круизен кораб с неговите безбройни ресторанти, барове, места за спорт, почивка и развлечения, но също така, ще може да намерите и място за уединение и спокойствие.  
 
дата на публикацията: 30.08.2022


ЗАЩО РЕЙКЯВИК?

Такъв въпрос възникна веднага щом получихме покана да присъстваме на събитието Christening или кръщаването на новия круизен кораб – винаги голямо и важно събитие в живота на хората, свързани с морето и корабоплаването. Многократно сме присъствали на такива събития. Два пъти в Барселона, в Ротердам – няколко пъти, в Маями, във Форт Лодърдейл и в Чивитавекия (Рим), все големи и пристанища, свързани с многомилионни градове. А сега, Рейкявик?

Не ни трябваше много време след като пристигнахме в столицата на Исландия да разберем защо имено тук ще протече официалната церемонията по даването на име и пускане в експлоатация на NORWEGIAN PRIMA.

дата на публикацията: 28.08.2022
 

НОВИЯТ NORWEGIAN PRIMA - ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ

Корабът влиза в експлоатация в края на 27.08.2022 г. Norwegian Prima поставя началото на серия от нов клас плавателни съдове във флотилията на NCL. Намеренията на круизната компания са да запази всички предимства на FreeStyle круизите, но да излезе извън рамките на масовия туризъм и премине в „златната среда“, т.е. круизен продукт, съчетаващ всички предимства на пътуването с голям круизен кораб с някои съществени характеристики на премиум круизите. Със своите 142 500 GT и капацитет около 3 хиляди пасажери, Norwegian Prima обещава да е значително по-приятно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, приемащи на борда си между 5 и 7 хиляди души.


дата на публикацията: 20.08.2022THE HAVEN BY NORWEGIAN

ХРАМ НА СПОКОЙСТВИЕТО И СЪВЪРШЕНСТВОТО НА БОРДА НА ОГРОМЕН КРУИЗЕН КОРАБ

Norwegian Cruise Line (NCL) е най-добрата измежду всички значими круизни линии в предугаждането, дори формирането на трендовете в круизната индустрия. За да не губи по-претенциозните клиенти, на корабите на компанията още през 2005 година се появиха изолирани VIP зони, наречени COURTYARD. В тези зони гостите получават тишина и спокойствие, най-високо ниво на обслужване, значително повече лично пространство, хранят се в отделен ресторант с изискана кухня, наслаждават се на самостоятелен басейн и слънчеви палуби, както и на ред други привилегии. 


дата на публикацията: 12.04.2022
 

CELEBRITY BEYOND

НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ ВЪВ ФЛОТИЛИЯТА НА CELEBRITY CRUISES ИДВА ПРЕЗ АПРИЛ 2022

Има едно място, където може да избягате от ежедневието и да изпитате всички неща, които сте пропускали толкова дълго време. Само сега, тези неща са дори по-добри, отколкото сте си представяли. Това е място, където обикновеното отстъпва на необикновеното. Място с повече пространство, в което да се изгубите. Място с повече лукс, в който да се потопите. Място от което се разкриват гледки към безкрайността, където можете да се „изключите“ изцяло. Това място е най-новият круизен кораб - Celebrity Beyond! Насладете му се!

дата на публикацията: 24.01.2022
 

NORWEGIAN PRIMA

НОВИЯТ КОРАБ НА NORWEGIAN CRUISE LINE
С ПОГЛЕД КЪМ ПРЕМИУМ КРУИЗИТЕ И НОВА ЕРА В ЗАБАВЛЕНИЯТА НА БОРДА

Корабът се очаква да бъде готов през август 2022 година. С този кораб Norwegian Cruise Line ще постави началото на нов клас плавателни съдове във флотилията си. Намеренията на круизната компания са да запази всички положителни характеристики на FreeStyle круизите, но също да надскочи рамките на масовия туризъм и да предложи „златната среда“, т.е. круизен продукт, съчетаващ всички предимства на пътуването с голям круизен кораб с някои съществени характеристики на премиум круизите. Със своите 142 500 GT и капацитет само 3215 пасажери, Norwegian Prima обещава да е значително по-приятно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, предназначени за около 5-7 хиляди пасажери.

дата на публикацията: 25.09.2021


 

NORWEGIAN FREE AT SEA CRUISING

FREE AT SEA – НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ПАКЕТИ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ЗА КРУИЗИ

Резервирате круиз с Norwegian Cruise Line и добавяте FREE-AT-SEA ПАКЕТ от две измежду общо пет ЕКСТРИ. По този начин получавате ол инклузив круиз по свой избор.

дата на публикацията: 10.04.2019