КРУИЗИ ДО КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ, МАДЕЙРА, ПОРТУГАЛИЯ, ИСПАНИЯ И МАРОКО

С NORWEGIAN CRUISE LINE
Мек климат, красиви плажове, причудливи вулканични пейзажи и вълнуващи градове. Всичко това ще намерите в новата зимна програма на Norwegian Cruise Line за морски пътешествия из Канарските и Азорските острови, Мароко, Испания и Португалия. На 08.06.2022 г. круизната компания обяви, че ще позиционира кораб Norwegian Sun в Европа за целия зимен сезон 2022/2023 г. Това е добра новина за круизните пътешественици, защото означава повече възможности за интересни пътувания до топли и екзотични дестинации през зимата. Началните и крайните пристанища на маршрутите са: пленителния Лисабон, Малага - перлата на Андалусия и красивия град Санта Крус де Тенерифе, на едноименния остров. Маршрутите съчетават по много специален начин най-красивите дестинации на Канарските острови с посещения в Андалусия и Коста дел Сол, Португалия и остров Мадейра. А през есента на 2022 и пролетта на 2023 позициониращите трансатлантически круизи ще допълнят картинката – те са дори още по-интересни, защото предвиждат разширен престой на Азорските острови и включват посещения в четири от тях.
 
Ако искате да смените топлите зимни дрехи, шалове и шапки с леки блузки и джинси, слънчеви очила и пълно безгрижие, и не просто да пътувате с кораб, а да пътувате FreeStyle, тогава Вие сте на точното място!

КРУИЗИ ДО КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ, МАДЕЙРА, ПОРТУГАЛИЯ, ИСПАНИЯ И МАРОКО
С NORWEGIAN CRUISE LINEКруизният сезон за пътешествия до Канарските и Азорските острови ще се открие в началото на месец ноември 2022 г. с около триседмично трансатлантическо пътешествие от Маями или от Ню Йорк до Лисабон. Първата спирка от това плаване е Хорта - главното градче на остров Фаял, който пък е част от архипелага на Азорските острови. В Хорта има впечатляващо яхтено пристанище. Това е важна локация по пътя на яхтите, прекосяващи Атлантика и представлява, както входна точка в Европа за пристигащите от американския континент, така и изходна точка при пътуването по море в посока Америка. Всъщност, Хорта е сред четирите най-натоварени яхтени пристанища в света. Този град рядко се посещава от круизни кораби, но по време на трансатлантическите пътувания с кораб Norwegian Sun ще може да прекарате няколко часа в него. И няма да съжалявате. Това е средище на истинските морски хора, култово място за инициация* на мореплавателите. На стената, в непосредствена близост до пристанището, ще намерите огромна галерия на открито от емблеми, надписи, рисунки, гербове и всякакви подобни знаци, които пристигащите капитани на яхти поставят като символ на това, че са преминали през тази прелюбопитна дестинация и разбира се като молитва, за попътен вятър и добро време при пътуването през океана.
*инициация – посвещение, личностна трансформация, преминаване от едно духовно състояние в друго


След Хорта, кораб Norwegian Sun продължава към следващите острови от архипелага и спира в пристанищата Прая да Витория и Понта Делгада. Докосването до специфичната култура и начин на живот по тези доста отдалечени от континента места със сигурност ще достави много удоволствие и приятни изживявания на пътешествениците. Подобно на Хорта, двете пристанища са много важни за трансатлантическия морски трафик, особено за по-малките плавателни съдове. Посещението им с круизен кораб е по-скоро изключение и много добра възможност за онези от вас, които решат да пътуват с Norwegian Sun през Атлантика.

  

Следващата спирка е популярния сред круизните пасажери остров Мадейра. Колко красота, екзотика, и романтика има в това име. Мадейра се нарича и едноименното подсилено португалско вино. То се произвежда по специална технология, чрез която се увеличава алкохолния градус на напитката и тя по-скоро наподобява ликьор, отколкото вино.С други думи, зимния круиз до Азорите и Канарските острови ще ви донесе много приятни емоции и усещания, ще научите нови интересни неща и ще прекарате чудесни дни из едни от най-красивите и привлекателни кътчета на планетата. Остров Мадейра е включен във всички круизи, по време на цялата зимна програма в региона!

КОИ КАНАРСКИ ОСТРОВИ ЩЕ МОЖЕ ДА ПОСЕТИТЕ

по време на зимната круизна програма на кораб Norwegian Sun.

Със сигурност ще може да прекарате по един ден в Санта Крус де Тенерифе и в Лас Палмас. Няма значение, кой маршрут ще изберете. Двата града оформят странното административно образувание „споделена столица“ на автономната област Канарски острови и винаги са включени в круизите до Канарските острови. Въпреки че Санта Крус де Тенерифе се намира на остров Тенерифе, а Лас Палмас на остров Гран Канария, двата града от много години си поделят успешно административните и политическите дейности, свързани с управлението на цялата област. Това са и най-населените места на архипелага.


 
Дали ще предприемете самостоятелна разходка из забележителностите на града или ще резервирате организирана екскурзия, за да може да видите повече от ландшафта на Тенерифе и Гран Канария, както и прочутия национален парк Тейде, със сигурност ще се насладите на атмосферата на китни малки селища и ще се възхитите на чудни природни картини. Все пак, географски се намирате на африканския континент, освен това сте на острови с вулканичен произход, кацнали насред безбрежната шир на Атлантическия океан, гледките си заслужават!


Главният град на остров Лансароте – Аресифе също е включен във всички маршрути из Канарските острови през идващия зимен сезон. Подобно на Тенерифе и Гран Канария, Лансароте е вулканичен остров, което е довело до оформяне на специфичен релеф с впечатляващи пейзажи на вулканични върхове.


Освен великолепно морско пътешествие из Канарските и Азорските острови, круизите из този район предлагат идеална възможност да посетите и Андалусия с живописния Коста дел Сол, Гибралтар и Лисабон.
 
Андалусия е обширен регион в южната част на Иберийския полуостров. Столицата му Севиля е един от най-забележителните градове в Испания с изключителна архитектура и блясък. Градът преживява бурен разцвет в епохата на Великите географски открития. От тук започват експедициите на Фернандо Магелан и Христофор Колумб. Севиля е град, за който ви е нужен повече от един ден, но дори за краткото време на престоя на круизния кораб в близкото пристанище Кадис, ще имате възможност да разгледате някои от най-впечатляващите архитектурни и исторически забележителности. Ще усетите духа на колониалната епоха, но също ще се уверите, че градът не е просто застинал паметник от миналото, а е жив и процъфтяващ.  


Гибралтар е друго пристанище в района, което се включва в почти всички зимни маршрути. Това е много любопитна дестинация. Там може да отидете до най-южната точка на европейския континент, може да се изкачите до върха на скалата, която като своеобразен страж бди над гибралтарския пролив от хилядолетия насам. Да, Гибралтар е изключително важна стратегическа локация между Средиземно море и Атлантика. Не случайно през ΙΙ Световна война мястото е било една от най-важните британски военни бази. Има интересна история за тунелите, издълбани в скалата на Гибралтар, която ще научите ако посетите музейния комплекс. Не на последно място, в Гибралтар ще може да „общувате“ лице в лице с представителите на единствената свободно живееща в Европа колония от маймуни. Тези специални обитатели на Гибралтар отдавна са свикнали с присъствието на хората и позволяват сравнително близък контакт. Все пак обаче, не трябва да забравяте, че те са диви животни, а не палави домашни любимци.
 


Малага е голям пристанищен, туристически и търговски център в Коста дел Сол, Андалусия. От тук може да се отправите на пътешествие до Гранада, където ще разгледате прочутия дворец Алхамбра и крепостта Алкасаба.  Може обаче да останете в Малага, да преминете през стария град и да се изкачите до крепостта Гибралфаро (буквално означава скалата на фара), където в миналото е имало морски фар, а по-късно е построена самата крепост. Да не пропуснем да отбележим и това, че Малага е родното място на Пабло Пикасо, така че, ако се интересувате от неговия живот и творчество има много какво да научите именно в Малага.
 


Столицата на Португалия – Лисабон е друго важно пристанище в зимната круизна програма на Norwegian Cruise Line. Има безброй начини да прекарате приятно времето си в този магнетичен град. Може да отидете до историческия квартал Белем край река Тежу, да снимате Монумента на Откривателите, да посетите манастира Йеронимус – забележителен образец на готическата архитектура или да посетите Кулата на Белем. Ако пък разполагате с повече време и се вълнувате от историята и великите географски открития, то Морският музей на Лисабон е една изключителна възможност за любознателните пътешественици.
 


Стандартният вариант на круиз из Канарските острови, Мадейра, Андалусия, Гибралтар и Лисабон е с продължителност 10 дни. В зависимост от предпочитанията си може да осъществите този круиз с три варианта на начално и крайно пристанище – Лисабон, Малага или Санта Крус де Тенерифе.
Ако желаете да отделите повече време на Португалия преди морското пътешествие, тогава резервирайте круиз с начално пристанище Лисабон.


Ако Андалусия е по-привлекателна за Вас и искате да усетите духа на мястото, прекарайте няколко дни в района на Малага, разгледайте забележителностите и след това може да се отправите на морско пътешествие из Канарските острови с начално пристанище Малага.Ако пък искате да прекарате няколко дни из курортите на Тенерифе и след това да предприемете круиз из региона, тогава Санта Крус де Тенерифе е най-удобното начално пристанище за Вас.Ако желаете да обходите повече места из Канарския архипелаг, може да предприемете 11-дневен круиз с кораб Norwegian Sun. Освен всичко описано в маршрута на 10-дневното пътешествие из Канарските острови, Андалусия, Гибралтар, Азорите и Лисабон, в 11-дневния маршрут се включва и целодневен престой в Пуерто дел Росарио на остров Фуертевентура.

Пуерто дел Росарио рядко се посещава от големи круизни кораби. Градчето е много красиво и спокойно. Тук ще може да се разходите и да направите смайващ брой снимки по алеята на статуите. Може да посетите и музея на Мигел де Унамуно - испански писател, философ, поет и ректор на университета в Саламанка, заточен във Фуертевентура през 1924 г. за критика към правителството на диктатора генерал Примо де Ривера. Хотелът, в който е отседнал Мигел де Унамуно впоследствие е бил преобразуван в къща-музей. Тук ще може да разгледате научите любопитни неща за начина на живот по тези места в началото на ХХ-ти век, както и за творчеството на прочутия писател.
 


11-дневните круизи из Канарските острови, Андалусия, Гибралтар, Азорите и Лисабон имат по една дата на отплаване през месец декември 2022 и през месец февруари 2023. Както при 10-дневните маршрути, 11-дневните круизи може да се осъществят с начално пристанище Лисабон, Малага или Санта Крус де Тенерифе.

    

По-разширена версия на този 11-дневен маршрут, може да резервирате за дата на отплаване от Санта Крус де Тенерифе 14.12.2022 или 12.03.2023. За тези дати, круизът е 13-дневен и включва разширен престой от два дни на остров Мадейра. Приятно разнообразие внася посещението на по-малкия остров Ла Палма, където корабът ще акостира отново в пристанище Санта Круз, но този път де ла Палма. Малко е объркващо, нали!
НОВОГОДИШНИ КРУИЗИ ДО КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ

Кораб Norwegian Sun ще плава в региона през целия зимен сезон на 2022/2023 година. Логично е да осъществи и няколко специални празнични круиза за Коледните и Новогодишни празници. Тези круизи имат три вариации:

14-дневен КОЛЕДЕН и НОВОГОДИШЕН КРУИЗ от Лисабон до Лисабон, от 22.12.2022 до 05.01.2023


12-дневен НОВОГОДИШЕН КРУИЗ от Санта Крус де Тенерифе до Санта Крус де Тенерифе, от 27.12.2022 до 08.01.2023


 

14-дневен КОЛЕДЕН и НОВОГОДИШЕН круиз от Малага до Малага, от 20.12.2022 до 03.01.2022


Празничните круизи включват разширен двудневен престой за Коледа на остров Мадейра, а малко по-късно и на остров Тенерифе. Старата година ще изпратите като помахате с ръка на остров Лансароте, а новата ще посрещнете в Атлантика. 1-ви януари ще бъде ден за почивка след новогодишното парти на кораба. Освен Лисабон, Малага и Санта Крус де Тенерифе, които могат да бъдат отправна и крайна точка за вашия новогодишен круиз, в маршрута са включени отново Гибралтар, Севиля, Аресифе на остров Лансароте, Мадейра от Азорския архипелаг, Лас Палмас на Гран Канария и Пуерто дел Росарио на Фуертевентура.

ПОБЪРЗАЙТЕ! РЕЗЕРВИРАЙТЕ НОВОГОДИШНИЯ СИ КРУИЗ ОЩЕ СЕГА, ПРИ НАЙ-АТРАКТИВНИ ЦЕНИ И УСЛОВИЯ!

Ако искате да се насладите на още малко африканска екзотика, тогава може да планирате 11-дневен круиз из Канарските острови, Андалусия, Мадейра, Португалия и Мароко. Маршрутите включват две забележителни пристанища на африканския бряг – Казабланка и Агадир.

КАЗАБЛАНКА

За няколко поколения, родени през ХХ-ти век, Казабланка е преди всичко романтична драма с двама от най-великите актьори на всички времена – Хъмфри Богарт и Ингрид Бергман. За интересуващите се от история, ислямско изкуство, архитектура и смесването им с християнството, Казабланка е обширно поле за изследване. Измежду десетте най-популярни забележителности на града са: джамията на Хасан II; централният площад на Казабланка – Мохамед V, където може да се види комплекс от великолепни образци на мавританската архитектура като сградата на централната поща, министерството на правосъдието, префектурата, френското консулство и централната банка на Мароко. Старият град – Медина в Казабланка, не е така впечатляващ както Медина във Фес или в Маракеш, но тук със сигурност може да усетите пулса на живия град. Централният пазар в града е задължителна дестинация за всеки турист, а за повече сувенири може да се отправите към суката в Хабус.

Интересен момент в обиколката на града може да бъде катедралата Sacré Coeur. Тази великолепна катедрала е построена през 30-те години на миналия век и нейната архитектура е хармонична смесица от европейски и марокански стил. За съжаление, през последните няколко десетилетия катедралата е занемарена и сега се нуждае от сериозна реставрация. Но дори и в сегашното си порутено състояние, структурата все още е много красива. Друга църква, която си струва да посетите в централната част на Казабланка, е Нотр Дам де Лурд, построена през 50-те години на миналия век в модернистичен стил, осветена отвътре от огромен стъклопис.
 

АГАДИР

Това е друго пристанище в Мароко, избрано от Norwegian Cruise Line като част от програмата на някои круизи из Канарските острови, Андалусия, Гибралтар, Мадейра и Португалия. Агадир е голям търговски, транспортен и финансов център в Мароко и не на последно място привлекателно курортно място за европейците през зимните месеци, когато тук климатът е мек и приятен за разлика от повечето части на Стария континент, където е студено, дъждовно или снежно. В Агадир може да се разходите из централната градска част, да видите Голямата джамия, построена в модернистичен мавритански стил, да посетите етнографския музей, където ще научите много за културата и бита на берберите. Може да посетите и любопитния мемориален музей, представящ колекция от черно-бели архивни снимки от Агадир, от времето преди голямото земетресение през 1960 г. По време на това злощастно събитие е срутена по-голямата част от стария град, останките от който днес може да видите на хълма Касба.

Разглеждането на Агадир не може да мине без разходка из суката Ел Хад. Големият пазар е отворен всеки ден, с изключение на понеделник, а името му идва от арабската дума за неделя (Ahad), когато пазарът е бил само еднодневен. Тук ще намерите всякакви пресни продукти, маслини, подправки, мед, фурми, тъкани, кожени изделия, мебели, изделия, издълбани от кедър, глинени съдове, марокански чайници, арганово масло и още безброй интересни стоки и сувенири. Ако имате вкус към ориенталския пазарлък, може да опитате късмета си като се попазарите с търговците.


Круизите из Канарските острови, Мадейра, Мароко, Андалусия, Гибралтар и Португалия се изпълняват само два пъти през месец януари и февруари 2023 г. Имате възможност обаче да резервирате тези 11-дневни круизи от някое от трите начални пристанища за региона – Лисабон, Малага или Санта Крус де Тенерифе, така че датите на отплаване стават общо 6 през целия сезон.

Ето как изглежда този 11-дневен маршрут до Канарските острови, Мароко, Мадейра, Коста дел Сол, Севиля и Лисабон, например с начално пристанище Малага, Испания: 

КУЛМИНАЦИЯТА НА ЗИМНАТА ПРОГРАМА НА КОРАБ NORWEGIAN SUN

е 14-дневния круиз, който се извършва само през месец март 2023 г., с възможност за две дати на отплаване съответно:

19.03.2023 ОТ ЛИСАБОН ДО ЛИСАБОН

17.03.2023 ОТ МАЛАГА ДО МАЛАГА


14-дневния круиз включва всичко! И остров Мадейра, и посещения в Агадир и Казабланка в Мароко, и Севиля и Малага в Андалусия, и Лисабон!

И ШЕСТТЕ ГЛАВНИ ОСТРОВА НА КАНАРСКИЯ АРХИПЕЛАГ

Санта Крус де Тенерифе на Тенерифе, Санта Крус де ла Палма, на остров Ла Палма, Сан Себастиан де ла Гомера, на остров Ла Гомера, Пуерто дел Росарио на Фуертевентура, Лас Палмас на Гран Канария и Аресифе на Лансароте.
 


 

Любопитна подробност за този маршрут е това, че посещението в Гибралтар е заменено с еднодневен престой в Сеута. Градът не е много популярен у нас, но това съвсем не го прави безинтересен. Напротив, Сеута е разположен точно срещу Гибралтар, на африканския бряг на пролива и представлява стратегическа локация за Испания от векове насам. В Сеута може да разгледате великолепната катедрала Успение Богородично (Cathedral de la Asunción), Casa de los Dragones – впечатляваща с архитектурата си сграда от началото на ХХ-ти век, арабските бани, Museo de los Murallas Reales – вдъхновяващо модерно пространство, вдълбано в крепостните стени от ХVI-ти век, където в естествен исторически декор се представят колекции от изящни изкуства и временни изложби на произведения на местни и чуждестранни художници. Само на 10 минути пеша от пристанището се намира площад Африка, където има прекрасни сгради и монумент, посветен на героите от испано-мароканския териториален конфликт в средата на XIX-ти век. Посещението Ви в Сеута няма да бъде завършено без да се изкачите на панорамната тераса Mirador San Antonio, откъдето пред вас ще се открие зашеметяваща гледка към град Сеута, към мароканското крайбрежие и, разбира се, към тъмната грамада на скалата на Гибралтар отсреща. Невероятно нали!

Каква уникална възможност да опознаете всички тези любопитни дестинации, при това през втората половина на месец март, когато лятото вече е настъпило по тези географски ширини!


Има и няколко по-кратки вариации на маршрути из района на Канарските острови, Андалусия и Португалия. Това са всъщност парченца от основните круизни маршрути, които обаче може да се сторят интересна възможност за някои от вас.

  

  

И накрая, да се върнем към началото. След като сме се радвали на мекия климат на Канарските острови цяла зима, време е кораб Norwegian Sun да прекоси отново Атлантика, този път в посока към Ню Йорк и после на юг към Маями. Помните какво казахме за симпатичните островчета от Азорския архипелаг, нали? Е, ако сте пропуснали есенния трансатлантик, може да се включите в пролетния.

  

Ако този разказ да градове и забележителности ви е заинтересувал, трябва да знаете, че това не е всичко! Освен богатата и стойностна екскурзионна страна, круизите с Norwegian Sun предоставят много приятна форма за забавление и почивка, защото както всички круизи на Norwegian Cruise Line, те са FreeStyle.

КАКВО ОЗНАЧАВА FREESTYLE КРУИЗ? ТОВА Е ПЪЛНА СВОБОДА!

Сами може да подреждате дневната и вечерната си програма, по предпочитания за Вас начин. Няма фиксирани часове на хранене - на кораба има толкова много ресторанти, по всяко време може да намерите място за хранене. За закуска, за обяд, за вечеря за нещо като закуска и обяд ако обичате да се излежавате до късно през ваканцията или за нещо като закуска и ранна вечеря, когато се приберете на кораба след целодневен маратон из поредната дестинация. А вечерите са истинско кулинарно пътешествие из дебрите на японската, бразилската, френската и италианската кухня. Възможностите са безброй!

Няма изисквания за официално облекло! На почивка сте, все пак. Кому са нужни високи токчета, рокли с гол гръб, смокинг и папионка? Със сигурност не на вас, защото вие ще пътувате FreeStyle. Достатъчно е само да съобразите вечерното си облекло с факта, че отивате на ресторант, а не на плаж и това е напълно достатъчно. Толкова за гардероба и багажа.

На кораба има забавления за всяка възраст и за всеки вкус, така че със сигурност ще си намерите подходящото място, ако изобщо Ви остане време да стоите на борда от тази натоварена екскурзионна програма.

В допълнение на свободния стил на круизно пътешествие, Norwegian Cruise Line са компанията, която предлага най-изгодните пакети от допълнителни услуги, в цялата круизна индустрия. Т. нар. FREE-AT-SEA пакети включват общо 4 екстри:
1) Пакет напитки (описание);
2) Пакет вечери в специализираните ресторанти (френски, италиански, бразилска чураскария, японско тепаняки, стекхаус). Броят на вечерите зависи от категорията на каютата и от продължителността на круиза;
3) Пакет интернет (по 150 минути за гост на нормално легло в двойна каюта);
4) Отстъпка за брегови екскурзии - по 50$ за всяко пристанище, за 1-я гост в резервацията за круиз; 

Когато FREE-AT-SEA пакетът се резервира при стандартни условия, тогава може да изберете 2 от посочените 4 екстри. Когато FREE-AT-SEA пакетът се предлага при ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ обаче, тогава може да получите всичките 4 екстри. Затова,

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА ПОПИТАТЕ КОЛКО ЕКСТРИ ВКЛЮЧВА FREE-AT-SEA ПАКЕТЪТ АКО СИ НАПРАВИТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА ДНЕС?

И не забравяйте, цените на FREE-AT-SEA пакетите варират от 99€ до 249€ за гост според продължителността на круиза.

  • 99€ за круиз от 3-5 дни;
  • 149€ за круиз 6-8 дни;
  • 199€ за круиз 9-11 дни;
  • 249€ за круиз 12-14 дни;
Зимният круизен сезон съвпада с учебната година на децата. Все пак обаче, има междусрочни ваканции в различните училища, по време на които може да се окаже добра идея да направите една обиколка на Канарските острови, Андалусия и Португалия с децата. А най-хубавото е, че за повечето дати на отплаване през целия зимен сезон

ДЕЦАТА ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО* С КОРАБ NORWEGIAN SUN

*За децата, настанени на допълнителни легла в двойни каюти, се заплащат само пристанищни такси. Промоцията е валидна за повечето дати на отплаване с изключение на круизите през Коледния и Новогодишния период. По-точна информация по въпроси, свързани с настаняването на семейства с деца може да получите на тел. 0879 521 006.

И накрая да кажем няколко думи за

COVID-19 ИЗИСКВАНИЯТА:

От 03.09.2022 г. круизна компания Norwegian Cruise Line облекчава процедурите за качване на борда на корабите, във връзка с превенцията на COVID-19. За маршрути, които включват пристанища в Испания, протоколът се състои в следното:

На кораба могат да се качват ваксинирани и неваксинирани пасажери от всякакви възрасти.

Ваксинираните пасажери на възраст над 18 години трябва да представят, на круизния терминал в началното пристанище, ваксинационен сертификат за поставена ваксина не по-късно от 14 дни преди началото на круиза и не по-рано от 270 дни преди края на круиза. Ако второто изискване не е изпълнено, тогава трябва да се представи сертификат за ваксинация с бустерна доза.

Неваксинираните пасажери трябва да представят, на круизния терминал в началното пристанище, негативен тест за COVID-19, който може да бъде:
а/ антигенен, направен в рамките на 2 дни преди датата на отплаване
б/ PCR, направен в рамките на 3 дни преди датата на отплаване
в/ валиден сертификат за преболедуван COVID-19

Разликата между изискванията за неваксинирани и ваксинирани пасажери е в това, че за неваксинираните гости може да се изискат допълнителни тестове на борда на кораба, по време на пътуването, като тези тестове ще се заплащат на място по 95$ за антигенните тестове и по 199$ за PCR тест. Ваксинираните пасажери, няма да имат ангажименти за тестове преди или по време на пътуването.

3-дневен круиз Lisbon, Madeira & Tenerife
Lisbon, Madeira & Tenerife NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Лисабон
До:   Санта Крус де Тенерифе


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

Маршрут:
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

8-дневен круиз Canary Island, Morocco, Ceuta and Andalusia from Tenerife to Lisbon
Canary Island, Morocco, Ceuta and Andalusia from Tenerife to Lisbon NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Санта Крус де Тенерифе
До:   Лисабон


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2023: 25 Март; 

Маршрут: SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | AGADIR, MOROCCO | CASABLANCA, MOROCCO | CEUTA, SPAIN | MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL
каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 25.03.2023 25.03.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1695.5€ 1575.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

10-дневен круиз Canary Island, Madeira, Gibraltar and Andalusia from Lisbon
Canary Island, Madeira, Gibraltar and Andalusia from Lisbon NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Лисабон
До:   Лисабон


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2022: 01 Декември; 

2023: 05,26 Януари; 16 Февруари; 09 Март; 

Маршрут: LISBON, PORTUGAL | PUERTO DEL ROSARIO, SPAIN | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | GIBRALTAR | MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 01.12.2022 01.12.2022 05.01.2023 05.01.2023 01.12.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2554.5€ 1724.5€ 1225€ 870€ 829.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

11-дневен круиз Canary Island, Madeira, Gibraltar and Andalusia from Lisbon
Canary Island, Madeira, Gibraltar and Andalusia from Lisbon NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Лисабон
До:   Лисабон


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2022: 11 Декември; 

2023: 05 Февруари; 

Маршрут: LISBON, PORTUGAL | FUNCHAL, PORTUGAL | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | PUERTO DEL ROSARIO, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | GIBRALTAR | MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 11.12.2022 11.12.2022 11.12.2022 11.12.2022 11.12.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2711€ 1986€ 1131€ 911€ 886€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

11-дневен круиз Canary Islands, Madeira, Morocco, Gibraltar and Andalusia from Lisbon
Canary Islands, Madeira, Morocco, Gibraltar and Andalusia from Lisbon NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Лисабон
До:   Лисабон


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2023: 15 Януари; 26 Февруари; 

Маршрут: LISBON, PORTUGAL | FUNCHAL, PORTUGAL | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | AGADIR, MOROCCO | CASABLANCA, MOROCCO | GIBRALTAR | MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 26.02.2023 15.01.2023 15.01.2023 15.01.2023 15.01.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4706.5€ 3241.5€ 2186.5€ 1331.5€ 1261.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

14-дневен круиз Canary Islands, Madeira, Morocco, Gibraltar and Andalusia from Lisbon
Canary Islands, Madeira, Morocco, Gibraltar and Andalusia from Lisbon NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Лисабон
До:   Лисабон


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2023: 19 Март; 

Маршрут: LISBON, PORTUGAL | FUNCHAL, PORTUGAL | SANTA CRUZ DE LA PALMA, SPAIN | PUERTO DEL ROSARIO, SPAIN | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | AGADIR, MOROCCO | CASABLANCA, MOROCCO | CEUTA, SPAIN | MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 19.03.2023 19.03.2023 19.03.2023 19.03.2023 19.03.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5982€ 3942€ 3052€ 1812€ 1667€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

10-дневен круиз Canary Island, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Malaga
Canary Island, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Malaga NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Малага
До:   Малага


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2023: 03,24 Януари; 

Маршрут: MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL | PUERTO DEL ROSARIO, SPAIN | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | GIBRALTAR | MALAGA GRANADA, SPAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 03.01.2023 24.01.2023 03.01.2023 03.01.2023 03.01.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3285€ 2125€ 1320€ 915€ 885€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

11-дневен круиз Canary Island, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Malaga
Canary Island, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Malaga NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Малага
До:   Малага


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2022: 09 Декември; 

2023: 03 Февруари; 

Маршрут: MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL | FUNCHAL, PORTUGAL | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | PUERTO DEL ROSARIO, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | GIBRALTAR | MALAGA GRANADA, SPAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 09.12.2022 09.12.2022 09.12.2022 09.12.2022 09.12.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3192.5€ 1757.5€ 1137.5€ 912.5€ 812.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

11-дневен круиз Canary Island, Madeira, Morocco, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Malaga
Canary Island, Madeira, Morocco, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Malaga NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Малага
До:   Малага


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2023: 13 Януари; 

Маршрут: MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL | FUNCHAL, PORTUGAL | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | AGADIR, MOROCCO | CASABLANCA, MOROCCO | GIBRALTAR | MALAGA GRANADA, SPAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 13.01.2023 13.01.2023 13.01.2023 13.01.2023 13.01.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4226€ 3056€ 1946€ 1386€ 1241€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

14-дневен круиз Canary Island, Madeira, Morocco, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Malaga
Canary Island, Madeira, Morocco, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Malaga NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Малага
До:   Малага


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2023: 17 Март; 

Маршрут: MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL | FUNCHAL, PORTUGAL | SANTA CRUZ DE LA PALMA, SPAIN | PUERTO DEL ROSARIO, SPAIN | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | AGADIR, MOROCCO | CASABLANCA, MOROCCO | CEUTA, SPAIN | MALAGA GRANADA, SPAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 17.03.2023 17.03.2023 17.03.2023 17.03.2023 17.03.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5751.5€ 3691.5€ 3196.5€ 1821.5€ 1436.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

10-дневен круиз Canary Island, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Tenerife
Canary Island, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Tenerife NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Санта Крус де Тенерифе
До:   Санта Крус де Тенерифе


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2022: 04 Декември; 

2023: 08,29 Януари; 19 Февруари; 

Маршрут: SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | GIBRALTAR | MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL | FUNCHAL, PORTUGAL | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 04.12.2022 04.12.2022 04.12.2022 04.12.2022 29.01.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1908.5€ 1303.5€ 1038.5€ 873.5€ 776€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

11-дневен круиз Canary Island, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Tenerife
Canary Island, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Tenerife NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Санта Крус де Тенерифе
До:   Санта Крус де Тенерифе


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2023: 08 Февруари; 

Маршрут: SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | PUERTO DEL ROSARIO, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | GIBRALTAR | MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL | FUNCHAL, PORTUGAL | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 08.02.2023 08.02.2023 08.02.2023 08.02.2023 08.02.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4608.5€ 1878.5€ 1348.5€ 963.5€ 798.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

13-дневен круиз Canary Island, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Tenerife
Canary Island, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Tenerife NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Санта Крус де Тенерифе
До:   Санта Крус де Тенерифе


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

Маршрут:
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

12-дневен круиз New Year Canary, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Tenerife
New Year Canary, Madeira, Lisbon, Gibraltar and Andalusia from Tenerife NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Санта Крус де Тенерифе
До:   Санта Крус де Тенерифе


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2022: 27 Декември; 

Маршрут: SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | SAN SEBASTIAN DE LA GOMERA, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | GIBRALTAR | MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL | PUERTO DEL ROSARIO, SPAIN | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN
Suite с балкон вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 27.12.2022 27.12.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4574.5€ 1349.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

11-дневен круиз Canary Island, Madeira, Lisbon, Morocco, Gibraltar and Andalusia from Tenerife
Canary Island, Madeira, Lisbon, Morocco, Gibraltar and Andalusia from Tenerife NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Санта Крус де Тенерифе
До:   Санта Крус де Тенерифе


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2023: 18 Януари; 01 Март; 

Маршрут: SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | AGADIR, MOROCCO | CASABLANCA, MOROCCO | GIBRALTAR | MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL | FUNCHAL, PORTUGAL | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 18.01.2023 18.01.2023 18.01.2023 18.01.2023 18.01.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4072€ 2147€ 1532€ 1147€ 1107€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

2-дневен круиз Andalusia & Lisabon from Malaga
Andalusia & Lisabon from Malaga NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Малага
До:   Лисабон


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2023: 31 Март; 

Маршрут: MALAGA GRANADA, SPAIN | CADIZ SEVILLE, SPAIN | LISBON, PORTUGAL
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 31.03.2023 31.03.2023 31.03.2023 31.03.2023 31.03.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1119€ 799€ 569€ 419€ 339€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

16-дневен круиз Canary, Azores, Bermuda from Lisbon to New York
Canary, Azores, Bermuda from Lisbon to New York NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Лисабон
До:   Ню Йорк


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2023: 02 Април; 

Маршрут: LISBON, PORTUGAL | CADIZ SEVILLE, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | FUNCHAL, PORTUGAL | PONTA DELGADA, PORTUGAL | HORTA, AZORES, PORTUGAL | ROYAL NAVAL DOCKYARD, BERMUDA | NEW YORK CITY, NY
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 02.04.2023 02.04.2023 02.04.2023 02.04.2023 02.04.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 8003.5€ 3868.5€ 2068.5€ 1408.5€ 1213.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

19-дневен круиз Canary, Azores, Bermuda from Lisbon to Miami
Canary, Azores, Bermuda from Lisbon to Miami NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Лисабон
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Sun


Дати на отпътуване:

2023: 02 Април; 

Маршрут: LISBON, PORTUGAL | CADIZ SEVILLE, SPAIN | ARRECIFE, SPAIN | LAS PALMAS GRAN CANARIA, SPAIN | SANTA CRUZ DE TENERIFE, SPAIN | FUNCHAL, PORTUGAL | PONTA DELGADA, PORTUGAL | HORTA, AZORES, PORTUGAL | ROYAL NAVAL DOCKYARD, BERMUDA | NEW YORK CITY, NY | MIAMI, FL
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 02.04.2023 02.04.2023 02.04.2023 02.04.2023 02.04.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 8052.5€ 3902.5€ 2107.5€ 1447.5€ 1247.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.