КРУИЗ ДАЙДЖЕСТ

СПЕЦИАЛНО МЯСТО ЗА ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ИНТЕРЕСИ

3-DAY CRUISE FLASH SALE 15-17 MAY 2023

РАЗПРОДАЖБИ НА ЛЕТНИ КРУИЗИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ И В СЕВЕРНА ЕВРОПА
САМО ОТ 15-ТИ ДО 17-ТИ МАЙ ПОЛУЧАВАТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С 50% ОТСТЪПКА

Как работи това? Резервирате избрания от Вас круиз, от европейската програма на Norwegian Cruise Line в рамките на посочения промоционален период (пълният списък с маршрути е даден в края на статията, на посочения по-горе линк). Добавяте FREE-AT-SEA пакет за 1-ви и 2-ри гост в каютата като плащате за този пакет половин цена, може да го кажем и по друг начин - резервирате FREE-AT-SEA пакет за двама на цената на FREE-AT-SEA пакет за един гост.

дата на публикацията: 09.05.2023

СУПЕР ПРОМОЦИЯ ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗИ

НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, БАЛТИЙСКИ СТОЛИЦИ, СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, МАРОКО И КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ

Невероятна възможност за пътуване до Норвежките фиорди, из Балтийските столици, в Западното Средиземноморие или до Андалусия и Канарските острови, с луксозните круизи на Regent Seven Seas Cruises! Само през май месец, може да резервирате апартамент с балкон за двама, за круиз в Средиземно море, до Норвежките фиорди или до Балтийските столици, при супер цени

ОТ 2599€ ЗА ЧОВЕК ULTRA ALL INCLUSIVE*

дата на публикацията: 01.05.2023


СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ КРУИЗИ - ГРЪЦКИ ОСТРОВИ, МАЛТА, ИТАЛИЯ, ФРЕНСКА РИВИЕРА

През лятото на 2023 г., само с Norwegian Breakaway, пътешествате при най-добри цени до дестинации из Гръцките острови в Егейско и в Йонийско море, Малта, Френската ривиера и крайбрежието на Италия. 

Селекцията от 9-, 10- и 11-дневни круизи с начално и крайно пристанище Чивитавекия (Рим), ви предоставя идеални възможности да изберете подходящи за вас дати на пътуване при най-изгодни цени за настаняване в двойни каюти от всякакви категории. На кораб Norwegian Breakaway има голям брой каюти с едно или две допълнителни легла, за настаняване на деца, като разбира се, гостите на допълнителни легла пътуват по намалена цена за круиз, която може да научите при конкретно запитване с посочена предпочитана дата на отплаване, предпочитана категория каюта и възраст на децата.

дата на публикацията: 23.04.2023


КРУИЗИ 2023 С КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М

Всичко за круизите през 2023 година. Най-атрактивните маршрути, изпълнявани с разнообразни кораби, с различен стил на пътуване и с различни акценти. Само с круизна агенция Контитранс М получавате възможност да изберете най-доброто сред най-добрите круизни продукти.

дата на публикацията: 09.04.2023


КАРИБСКИ КРУИЗИ ОТ ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА

РЕЗЕРВИРАЙТЕ КРУИЗ ОТ ДОМИНИКАНА ДО ХОЛАНДСКИТЕ АНТИЛИ, ЮЖНИТЕ И ИЗТОЧНИТЕ КАРИБИ С NORWEGIAN CRUISE LINE, БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ

В периода януари - април 2024 г., кораб Norwegian Sky ще извършва круизи в Карибско море с начално и крайното пристанище Ла Романа в Доминиканската Република. Тази отправна точка спестява много време за придвижване на кораба до най-красивите острови в Карибско море в сравнение с круизите, които започват от Флорида. По този начин, в рамките на 9, 10, 12 или 14 дни, всеки ден ще посещавате различен остров. От един плаж към друг, кой от кой по-екзотичен. Само с кораб Norwegian Sky ще може да пътувате удобно и приятно и ще усетите жизнерадостния дух на Карибите. Ще научите нещо ново за откриването на Америка преди няколко столетия и ще видите отпечатъка на великите морски сили върху тези парченца суша, малки по площ, но с толкова голямо значение за овладяването на Американския континент. И разбира се, ще се насладите на всевъзможни летни удоволствия, защото ще пътувате до най-добрите плажни дестинации в най-добрия сезон от годината. 

дата на публикацията: 08.03.2023


КРУИЗИ ЗАПАДНО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ 2023
ДО 75% ОТСТЪПКА ЗА ВТОРИ ГОСТ В КАЮТА СЪС CELEBRITY CRUISES

Celebrity Cruises е компания, отчетливо позиционирана в премиум-сегмента на индустрията. Celebrity Edge е въплъщение на идеологията на премиум круизния продукт. Това означава: повече свободно пространство за гостите на кораба; по-просторни и по-елегантни каюти и апартаменти; по-изискан интериор; повече обслужващ персонал и дискретно обслужване; по-разнообразна и изтънчена кухня и още ред други предимства в сранение с продуктите, предназначени за масовия потребител. Премиум круизните продукти съчетават най-привлекателните елементи от масовия  сектор с някои характеристики, присъщи на круизите от луксозния сегмент. Имено на борда на кораби като като Celebrity Edge ще усетите едновременно трепета от пътуването с огромен круизен кораб, както и удоволствието от докосването до истинския лукс.

дата на публикацията: 08.03.2023


КРУИЗИ ДО ЕГИПЕТ И ИЗРАЕЛ

УХАНИЕТО НА ОРИЕНТА

След няколкогодишна пауза, най-сетне ще можем отново да плаваме из топлите води на Източното Средиземноморие, за да посетим най-интересните места в Египет, Израел, Турция и Егейска Гърция. Този вид круизи не се извършваха в продължение на доста години. Първо бяха политическите пречки, свързани с обстановката в региона, като поетапно възникваха събития ту в Египет, ту в Израел, та дори и в Турция, които демотивираха круизните компании да посещават тези места. После дойде COVID-19 и отново пауза в корабоплаването.

2023 година обаче, вероятно ще бъде своеобразен ренесанс, който ще извади на преден план тези прекрасни дестинации, изпълнени с история, митове и легенди, модерна архитектура, коспомополитни градове, културни забележителности, религиозни светини, пъстроцветни търговски улици и пазари и какво ли още не.

дата на публикацията: 02.03.2023КРУИЗИ НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, БРИТАНСКИ ОСТРОВИ ЛЯТО 2023 С HOLLAND AMERICA LINE

Норвежките фиорди са една от най-предпочитаните летни круизни дестинации в Европа от десетилетия насам и няма абсолютно никакви признаци интересът към северните ширини да спада. Точно обратното – с годините желаещите да плават сред тези обвити с мистика и вълшебна красота природни творения нараства неимоверно. До такава степен, че тези, които са по-колебливи при вземането на решения, често пъти остават „на сухо“. В буквалния смисъл. Просто сезонът е твърде кратък, а круизните кораби са с ограничен капацитет, все пак.

дата на публикацията: 26.02.2023


КРУИЗИ ДО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ С NORWEGIAN CRUISE LINE

Круизите около Британските острови са единствения удобен и достъпен начин в едно пътуване да обиколите някои от най-интересните места в Англия, Шотландия, Република Ирландия и Северна Ирландия, а с малко повече късмет и в Уелс. Ще се наслаждавате на комфорта на пътуването с уютен круизен кораб. Вашият плаващ хотел, ден след ден ще ви отвежда към ново приключение. Очаква ви едно изпълнено с впечатления, с нови познания и с незабравими моменти пътешествие с кораб. Ще видите неща, за които нито сте чували, нито сте подозирали, че съществуват. Ще разберете защо Великобритания е действително велика морска сила. Ще се потопите в атмосферата на по-малки и по-големи крайбрежни градове, населени с хора, дълбоко свързани с морето, открай време и завинаги! 

дата на публикацията: 03.02.2023


СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ КРУИЗИ 2023 С NORWEGIAN CRUISE LINE

Сега е най-подходящото време за резервации на круизи за 2023 година. Сега е времето на промоциите. Повечето круизи се предлагат при някакъв вид промоционални цени и условия. Все още има избор от различни видове каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, апартаменти) и все още е възможно резервирането на каюти за тройна и четворна заетост при относително атрактивни цени.

Всичко това сега е на витрината – продава се активно. Само след месец-два нещата ще се променят съществено. Драматично ще се стесни избора при различните категории каюти, например каютите, позволяващи настаняване на семейства с по едно или две деца. Цените очаквано ще нарастват и ако все пак се появят по-ниски цени, те ще бъдат предимно от тип last-minute, а това означава „виждаш и грабваш“ – без възможност за избор.

дата на публикацията: 01.02.2023СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, ИБЕРИЯ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ, ИСЛАНДИЯ, НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ И ЮЖНА АМЕРИКА
С КОРАБ NORWEGIAN STAR ПРЕЗ 2023

Тази година, компанията Norwegian Cruise Line наистина е надминала себе си при изграждането на круизната програма на кораб Norwegian Star. Очакват ни невероятни маршрути по цялото крайбрежие на Норвегия, не само Южните фиорди, които са най-експлоатираната част от региона, но също Северните фиорди, които предлагат доста по-различна природна картина. За първи път, круизна компания от ранга на Norwegian Cruise Line (третата круизна компания в света по пазарен дял) поставя на картата на круизния туризъм малкото градче в Северна Норвегия – Тромсьо, като го прави начална и крайно пристанище за част от круизите от лятната програма. Маршрутите в периода юли и август 2023 г., съчетават по невероятен начин дестинации из Норвежките фиорди, Гренландия, Шпицберген, Исландия и Шотландия. Истински разкош от наститени с дестинации круизни маршрути, толкова богати и толкова неповторими! Да не говорим за това, че едва ли ще посетите някога тези места по друг начин, още по-малко едновременно, в рамките само на едно пътуване с продължителност между 10 и 15 дни.


дата на публикацията: 05.01.2023БАЛТИЙСКИ КРУИЗИ С КОРАБ NORWEGIAN DAWN НА NORWEGIAN CRUISE LINE

Маршрутите в Балтийско море, изпълнявани от кораб Norwegian Dawn през 2023 година, са твърде наситени и богати. Буквално всеки ден сте в ново пристанище - това е едно от най-сериозните предимства на круизните плавания пред стандартния туризъм – за 9-10 дни обикаляте много места, придобивате безчет впечатления, но през цялото време се чувствате свежи и отпочинали защото пътувате стилно и комфортно, нямате никакви грижи и притеснения. За някои круизи отправно пристанище е Копенхаген, а крайно Стокхолм, а за други обратното – начално пристанище е Стокхолм, а крайно Копенхаген.

Освен радващите се на всеобща известност Стокхолм, Хелзинки, Хамбург, Талин, Рига и Копенхаген, маршрутите включват много любопитни и интересни, но не чак толкова популярни градове като например  Висби в Швеция, Котка във Финландия; Клайпеда в Литва; Гдиня в Полша и Варнемюнде в Германия.

дата на публикацията: 05.01.2023
 


ЛЕТЕН КРУИЗ В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ СЪС SYMPHONY OF THE SEAS

Круизното пътешествие за всички, които обичат мега яките неща. Най-големият, най-вълнуващият, най-..., най-..., най-.... Превъзходната степен е съвсем на място, когато става дума за пътуване с кораб Symphony of The Seas. И най-хубавото е, че през лятото на 2023 г. този кораб ще бъде в Европа и то не къде да е, а в Западното Средиземноморие. Там „Симфонията на моретата“ ще извършва регулярни едноседмични круизи с начално и крайно пристанище Барселона....


дата на публикацията: 12.12.2022
 

КРУИЗИ В КАРИБСКО МОРЕ БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ALL INCLUSIVE КРУИЗ в КАРИБИТЕ от БАРБАДОС или от СТ. МАРТЕН

(БЕЗ ВИЗА ЗА САЩ)

дата на публикацията: 11.12.2022


NORWEGIAN PRIMA COBH & CORK, IRELAND

Връщаме се в Коб леко уморени, но събрали приятни впечатления и милион снимки от пъстрия и очарователен Корк. От двете страни на шосето към Коб природата продължава да ни очарова, а местния гид използва случая и ни подава малко новини с леко клюкарски привкус, а именно кои живее сред тези красоти. Та кой, мислите, живеел на близо? Ами великолепния танцьор и хореограф, сега мултимилионер, Майкъл Флетли, прославил себе си и Ирландия по целия свят с музикалната постановката Lord of the Dance. Джеръми Айрънс, гениален и световноизвестен актьор, любимец на няколко поколения от телевизионния и големия екран, притежава замък от XV в., намиращ се в близост до Корк и прекарвал, напълно разбираемо, доста време там.
Прибираме се обратно на борда за да се освежим, нахраним и да починем в светлите и просторни каюти, защото довечера ни очакват нови приятни изживявания – музикално шоу, посветено на диско певицата от 80-те Дона Съмър. На борда на борда на Norwegian Prima, бяхме приятно изненадани от кулинарното представление, което множество първокласни готвачи бяха устроили на борда. В добре осветени витрини бяха подредени цели инсталации от морски дарове. Все пак, да не забравяме че плаваме през лятото в Северния Атлантик, където има изобилие от морска храна, която при това е традиционно ястие на трапезата на северните обитатели на Европа. 
 
дата на публикацията: 06.09.2022
 

НОВИЯТ NORWEGIAN PRIMA ВЕЧЕ Е С ГОСТИ НА БОРДА!

КАК ДА ПРЕКАРАТЕ ПРИЯТЕН ДЕН В МОРЕТО НА БОРДА НА NORWEGIAN PRIMA

Приятното прекарване на борда зависи до голяма степен от пространството, с което разполагат пасажерите. Колкото по-широка и удобна е каютата, колкото по-просторни и разнообразни са общите части – зали, фоайета, места за срещи, ресторанти, слънчеви палуби и плажни зони, места за развлечения и пр., толкова по-добро е качеството на продукта, наречен круиз. На Norwegian Prima със сигурност ще се чувствате комфортно и можете да се възползвате от предимствата на големия круизен кораб с неговите безбройни ресторанти, барове, места за спорт, почивка и развлечения, но също така, ще може да намерите и място за уединение и спокойствие.  
 
дата на публикацията: 30.08.2022


ЗАЩО РЕЙКЯВИК?

Такъв въпрос възникна веднага щом получихме покана да присъстваме на събитието Christening или кръщаването на новия круизен кораб – винаги голямо и важно събитие в живота на хората, свързани с морето и корабоплаването. Многократно сме присъствали на такива събития. Два пъти в Барселона, в Ротердам – няколко пъти, в Маями, във Форт Лодърдейл и в Чивитавекия (Рим), все големи и пристанища, свързани с многомилионни градове. А сега, Рейкявик?

Не ни трябваше много време след като пристигнахме в столицата на Исландия да разберем защо имено тук ще протече официалната церемонията по даването на име и пускане в експлоатация на NORWEGIAN PRIMA.

дата на публикацията: 28.08.2022
 

НОВИЯТ NORWEGIAN PRIMA - ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ

Корабът влиза в експлоатация в края на 27.08.2022 г. Norwegian Prima поставя началото на серия от нов клас плавателни съдове във флотилията на NCL. Намеренията на круизната компания са да запази всички предимства на FreeStyle круизите, но да излезе извън рамките на масовия туризъм и премине в „златната среда“, т.е. круизен продукт, съчетаващ всички предимства на пътуването с голям круизен кораб с някои съществени характеристики на премиум круизите. Със своите 142 500 GT и капацитет около 3 хиляди пасажери, Norwegian Prima обещава да е значително по-приятно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, приемащи на борда си между 5 и 7 хиляди души.


дата на публикацията: 20.08.2022THE HAVEN BY NORWEGIAN

ХРАМ НА СПОКОЙСТВИЕТО И СЪВЪРШЕНСТВОТО НА БОРДА НА ОГРОМЕН КРУИЗЕН КОРАБ

Norwegian Cruise Line (NCL) е най-добрата измежду всички значими круизни линии в предугаждането, дори формирането на трендовете в круизната индустрия. За да не губи по-претенциозните клиенти, на корабите на компанията още през 2005 година се появиха изолирани VIP зони, наречени COURTYARD. В тези зони гостите получават тишина и спокойствие, най-високо ниво на обслужване, значително повече лично пространство, хранят се в отделен ресторант с изискана кухня, наслаждават се на самостоятелен басейн и слънчеви палуби, както и на ред други привилегии. 


дата на публикацията: 12.04.2022
 

CELEBRITY BEYOND

НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ ВЪВ ФЛОТИЛИЯТА НА CELEBRITY CRUISES ИДВА ПРЕЗ АПРИЛ 2022

Има едно място, където може да избягате от ежедневието и да изпитате всички неща, които сте пропускали толкова дълго време. Само сега, тези неща са дори по-добри, отколкото сте си представяли. Това е място, където обикновеното отстъпва на необикновеното. Място с повече пространство, в което да се изгубите. Място с повече лукс, в който да се потопите. Място от което се разкриват гледки към безкрайността, където можете да се „изключите“ изцяло. Това място е най-новият круизен кораб - Celebrity Beyond! Насладете му се!

дата на публикацията: 24.01.2022
 

NORWEGIAN PRIMA

НОВИЯТ КОРАБ НА NORWEGIAN CRUISE LINE
С ПОГЛЕД КЪМ ПРЕМИУМ КРУИЗИТЕ И НОВА ЕРА В ЗАБАВЛЕНИЯТА НА БОРДА

Корабът се очаква да бъде готов през август 2022 година. С този кораб Norwegian Cruise Line ще постави началото на нов клас плавателни съдове във флотилията си. Намеренията на круизната компания са да запази всички положителни характеристики на FreeStyle круизите, но също да надскочи рамките на масовия туризъм и да предложи „златната среда“, т.е. круизен продукт, съчетаващ всички предимства на пътуването с голям круизен кораб с някои съществени характеристики на премиум круизите. Със своите 142 500 GT и капацитет само 3215 пасажери, Norwegian Prima обещава да е значително по-приятно място за настаняване и пътуване в сравнение със събратята си гиганти от флотилиите на други круизни компании, предназначени за около 5-7 хиляди пасажери.

дата на публикацията: 25.09.2021


 

NORWEGIAN FREE AT SEA CRUISING

FREE AT SEA – НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ПАКЕТИ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ЗА КРУИЗИ

Резервирате круиз с Norwegian Cruise Line и добавяте FREE-AT-SEA ПАКЕТ от две измежду общо пет ЕКСТРИ. По този начин получавате ол инклузив круиз по свой избор.

дата на публикацията: 10.04.2019