КРУИЗИ ДО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ

С NORWEGIAN CRUISE LINE

Британските острови някак си остават встрани от туристическите интереси на повечето българи. Лондон, в по-редки случаи кратко посещение на някои от по-големите градове като Ливърпул, Манчестър или Бирмингам и с това се изчерпва ентусиазмът на нашия човек да обикаля и опознава Мъгливия Албион. И жалко, защото там има толкова много за виждане и научаване, толкова много история и култура, дали отражение върху развитието на цялото човечество, включително и върху нашия живот днес в България… Има природа, има и архитектура… Има дори вкусна храна, представете си, ако човек знае как и къде да я намери. Всичко има!

Истина е, че не е толкова лесно да се обиколят и опознаят Британските острови и не защото липсва добра инфраструктура или развит транспорт – просто са необходими много време и повечко пари. Цените за транспорт, хотели и ресторанти във Великобритания са доста по-високи от тези у нас, пък и от повечето европейски страни. Въпреки, че българските хотелиери и ресторантьори трябва да им се признае,  усилено работят за стопяване на дистанцията. Сигурни сме, че при намаляване влиянието на тези две основни пречки – необходимостта от повече време и пари, мнозина българи с удоволствие биха се отправили към Британия за да изпитат насладата от директния контакт с това, за което още от деца са чели, гледали на кино, по телевизията или в компютрите.
И тук, като по поръчка, идва решението:

КРУИЗНО ПЛАВАНЕ ОКОЛО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ! 

Наистина няма по-удобен, стилен и в същото време неизискващ огромно състояние и безкрайно време начин да се обиколят и видят възможно най-много и интересни неща в Англия, двете Ирландии и Шотландия наведнъж.

Бихме искали да представим на вниманието ви няколко круизни маршрута, които ще се осъществят през 2023 година с два кораба от флотилията на  Norwegian Cruise Line – Norwegian Dawn и Norwegian Star. В началото на презентацията им, нека да кажем няколко думи пак за времето и парите. Круизите са с продължителност между 9 и 15 дни и са оптимално разчетени за активни хора, които търсят не само ваканционния, но и екскурзионния елемент на пътуването, каквито сте вие, повечето от нашите клиенти.  

Стартовите цени (за настаняване във вътрешни каюти) са пределно ниски, имайки предвид, че пътуването може да се определи като 5-звездно, колкото и условна да е тази класификация.

Повечето от круизите започват и приключват в Саутхемптън. Има и някои, които започват от Копенхаген и приключват в Саутхемптън или обратно. И двете пристанища са относително лесно достъпни за пътуващите от/за България. Нещата в Копенхаген са ясни и лесни – няма да обясняваме. На тези, които не са посещавали датската столица, горещо препоръчваме да отделят поне два дни за разглеждането на този великолепен град. Препоръчваме го и на тези, които вече са били там.
До Саутхемптън може да се пътува с железница – от гара Ватерло в Лондон, за около час и петнадесет минути. Ако случайно изпуснете влака си, не се тревожете – следващият ще е вероятно след половин час. Пътуването по шосе отнема около два часа и половина.
Norwegian Cruise Line предлага трансфери съответно от и до летищата Heathrow и Gatwick до и от круизния терминал в Саутхемптън, в деня на настаняване или напускане на кораба. А това прави живота на пасажерите още по-лесен и приятен.

И сега да разгледаме самите круизи около Британските острови и какво ги прави толкова привлекателни.
През месец май 2023 год., корабът Norwegian Star извършва два 10-дневни круиза до Ирландия.Тези маршрути спокойно можем да наречем ирландски. Просто защото круизът е около целия остров Ирландия, на който са разположени две държави – Ирландия, част от Европейския съюз и Северна Ирландия – част от Обединеното Кралство. Може би читателите си спомнят, че един от препъни-камъните преди, пък и след брекзита беше имено уреждането на ред въпроси между Ирландия и Северна Ирландия. Ако си резервирате някой от тези круизи, ще може съвсем ясно да разберете какви трудности изпитват хората и фирмите в Северна Ирландия,  вече две години след излизане на Обединеното кралство от ЕС. Но проблемите са си проблеми – едни се решават, други възникват тепърва. Пътувайки по различните места на Ирландия обаче, ще се уверите колко зелен и безкрайно красив остров е това, наистина. Какви  позитивни и приятни хора са ирландците, с интелигентно чувство за хумор, лека самоирония и безкрайна, но ненатрапчива гордост от принадлежността им към този чудесен народ.
Дъблин и Белфаст са двата най-големи града на острова. Ще ги посетите и ще видите приликите и разликите между столиците на двете Ирландии. Само за сведение на читателите от по-възрастните генерации, чиито спомени свързват Белфаст предимно с преобладаващите негативни новини от региона през 70-те и 80-те години на миналото столетие, градът отдавна е заличил негативния си образ от онези времена. Днешният Белфаст е процъфтяващ град, посещението на който ще е приятно изживяване за всеки. На Ирландия, съвсем заслужено, е отделено особено внимание във всички маршрути около Британските острови. 

Ако не може да се възползвате от пътуванията около Ирландия през май 2023, тогава има и втори шанс - два 10-дневни ирландски круиза през септември и октомври 2023 г.

Не по-малко е обаче и вниманието към Шотландия. Повечето маршрути  включват посещения в столицата Единбург и пристанището Инвергордон. Какъв е този град Инвергордон, какво толкова забележително има там, че го включват в круизните маршрути, ще попитате. Отговорът е: това е  входната врата за Хайлендс - прочутата земя на вечните бунтари - шотландците. От тук може да посетите множество замъци, музеи и други интересни места свързани с драматичната история на Шотландия. Инвергордън е и основният отправен пункт към легендарното шотландско езеро Лох Нес (Loch Ness ) с неговото мистериозно чудовище. Ако сте резервирали круиз с включен Инвергордон, не забравяйте фотоапаратите с големите телеобективи – човек никога не знае…

Една от трите групи шотландски острови са островите Оркни. Другите две са Хебридите и Шетландските острови.  Круизите на Norwegian Cruise Line включват посещения предимно в групата на оркнейските острови, които казват, са любими обекти на археолозите. Счита се, че са обитавани още преди 8500 години и учените откриват тук добре запазени неолитни селища от преди 6-7 хиляди години. На Оркни е намерен кръг от камъни, по-древен от Стоунхендж. През последните няколко години са предприети мащабни научни изследвания и се очаква в резултат да бъдат разкрити ритуални храмове и сгради, каквито няма никъде из европейските земи.  Архипелагът се състои от приблизително 70 острова, по-голямата част от които са необитаеми или рядко населени. Най-големият остров е Мейнланд и там е разположен административния център Къркуол, включен в повечето круизни маршрути.Ако археологията и историята ви интересуват по-сериозно, може да резервирате круиз, който в рамките на десетина дни ще ви отведе както до Пръстена от Бродгар (Ring of Brodgar) на Оркни, така и до Стоунхендж, до който се стига, след като круизният кораб акостира в Портланд, Югозападна Англия.
Повечето маршрути включват поне еднодневен престой в Единбург - друг забележителен град в Шотландия, който също може да ви предложи невероятни преживявания и да обогати представата Ви за Обединеното кралство изобщо.

Класическият 10-дневен круиз около Британските острови включва посещения в Англия, Република Ирландия, Северна Ирландия и Шотландия. Този маршрут се изпълнява през месец май и през втората половина на септември 2023 г.
В разгара на лятото, през месеците юни и август, може да пътувате по подобен маршрут, но с начално или крайно пристанище Копенхаген.
Вариантите са два:
10-дневен круиз от Саутхемптън до Копенхаген, от 03.06.2023 до 13.06.202310-дневен круиз от Копенхаген до Саутхемптън, от 24.08.2023 до 03.09.2023Ако се чудите защо пък Копенхаген се вмъква в тези круизи, отговорът е много прозаичен. В периода, от втората половина на юни до средата на август месец 2023 г. кораб Norwegian Dawn ще осъществява круизи до Балтийските столици, за които може да намерите информация в друга статия в нашия уеб сайт ТУК. Прозаична причина, но пък, както вече споменахме, един такъв маршрут може да се окаже много благоприятна възможност за някои от вас, да съчетаят пътуване около Британските острови с няколкодневно разглеждане на Копенхаген.
  
Във всяко едно пристанище от маршрутите около Британските острови ще имате богат избор от разнообразни и много съдържателни брегови екскурзии. Възможно е дори да се затрудните в избора си, защото от едно пристанище може да се включите само в една екскурзия с продължителност между 3 и 8 часа, а вероятно вие искате да видите повече неща, така че ранните записвания, както за круиз, така и за брегови екскурзии са препоръчителни, за да може действително да имате възможно най-голям избор и да резервирате, точно това, което най-добре отговаря на вашите предпочитания.

Не на последно място трябва да споменем, че круизът около Британските острови е обвит и в приятна, лека алкохолна идилия с дъх на уиски. Интересна подробност е, че и ирландците, и шотландците претендират, че те са изобретатели на уискито. Кое е вярното оставяме да разберете сами по време на круиза. При всички случаи обаче, ако сте любители на тази напитка, ще имате възможност да посетите едни от най-прочутите дестилерии и да опитате едни от най-съвършенните образци на това питие.

И накрая, две думи за 15-дневния круиз започващ от и приключващ в Саутхемптън. Резервирайки този круиз, освен ред забележителни места по Британските острови, някои от които споменахме по-горе, за разкош, ще посетите и Зеебрюге в Белгия, Амстердам в Нидерландия, Ле Хавър във Франция и Хамбург в Германия. Маршрутът ще се осъществи еднократно – началото му е на 22-ри юли, и ако ви допада, не се колебайте – резервирайте сега, при промоционални цени и при широк избор от каюти.

10-дневен круиз EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU)
EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Star


Дати на отпътуване:

2023: 11,21 Май; 

Маршрут: SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN | WATERFORD, IRELAND | DUBLIN DUN LAOGHAIRE IRELAND | BELFAST NORTHERN IRELAND, UNITED KINGDOM | KILLYBEGS, IRELAND | GALWAY, IRELAND | DINGLE, IRELAND | CORK COBH, IRELAND | SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 21.05.2023 11.05.2023 11.05.2023 11.05.2023 11.05.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2167.5€ 1654.5€ 1359.5€ 984.5€ 879.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

10-дневен круиз EUROPE - BRITISH ISLES (CPH/SOU)
EUROPE - BRITISH ISLES (CPH/SOU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Копенхаген
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2023: 24 Август; 

Маршрут: COPENHAGEN, DENMARK | NEWHAVEN EDINBURGH SCOTLAND, UNITED KINGDOM | INVERGORDON, GREAT BRITAIN | KIRKWALL, GREAT BRITAIN | BELFAST NORTHERN IRELAND, UNITED KINGDOM | LIVERPOOL UNITED KINGDOM | DUBLIN DUN LAOGHAIRE IRELAND | CORK COBH, IRELAND | PORTLAND ENGLAND, GREAT BRITAIN | SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 24.08.2023 24.08.2023 24.08.2023 24.08.2023 24.08.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3538€ 3383€ 3023€ 1843€ 1328€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

10-дневен круиз EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU)
EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2023: 04,14,24 Май; 14 Септември; 

Маршрут: SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN | NEWHAVEN EDINBURGH SCOTLAND, UNITED KINGDOM | INVERGORDON, GREAT BRITAIN | KIRKWALL, GREAT BRITAIN | BELFAST NORTHERN IRELAND, UNITED KINGDOM | GREENOCK SCOTLAND, GREAT BRITAIN | DUBLIN DUN LAOGHAIRE IRELAND | CORK COBH, IRELAND | PORTLAND ENGLAND, GREAT BRITAIN | SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 04.05.2023 14.05.2023 04.05.2023 14.05.2023 14.05.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2381.5€ 1914€ 1356.5€ 949€ 854€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

9-дневен круиз EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU)
EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2023: 05 Октомври; 

Маршрут: SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN | SOUTH QUEENSFERRY EDINBURGH, UNITED KINGDOM | INVERGORDON, GREAT BRITAIN | KIRKWALL, GREAT BRITAIN | BELFAST NORTHERN IRELAND, UNITED KINGDOM | DUBLIN DUN LAOGHAIRE IRELAND | LE HAVRE PARIS, FRANCE | SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 05.10.2023 05.10.2023 05.10.2023 05.10.2023 05.10.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3153.5€ 2678.5€ 2243.5€ 1318.5€ 1143.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

10-дневен круиз EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/CPH)
EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/CPH) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Копенхаген


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2023: 03 Юни; 

Маршрут: SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN | PORTLAND ENGLAND, GREAT BRITAIN | CORK COBH, IRELAND | DUBLIN DUN LAOGHAIRE IRELAND | LIVERPOOL UNITED KINGDOM | BELFAST NORTHERN IRELAND, UNITED KINGDOM | KIRKWALL, GREAT BRITAIN | INVERGORDON, GREAT BRITAIN | NEWHAVEN EDINBURGH SCOTLAND, UNITED KINGDOM | COPENHAGEN, DENMARK
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 03.06.2023 03.06.2023 03.06.2023 03.06.2023 03.06.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2968€ 2093€ 1873€ 1128€ 908€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

10-дневен круиз EUROPE - BRITISH ISLES (CPH/SOU)
EUROPE - BRITISH ISLES (CPH/SOU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Копенхаген
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2023: 02 Юли; 

Маршрут: COPENHAGEN, DENMARK | NEWHAVEN EDINBURGH SCOTLAND, UNITED KINGDOM | INVERGORDON, GREAT BRITAIN | KIRKWALL, GREAT BRITAIN | STORNOWAY UNITED KINGDOM, GREAT BRITAIN | DUBLIN DUN LAOGHAIRE IRELAND | BELFAST NORTHERN IRELAND, UNITED KINGDOM | FALMOUTH, GREAT BRITAIN | PORTLAND ENGLAND, GREAT BRITAIN | SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 02.07.2023 02.07.2023 02.07.2023 02.07.2023 02.07.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4137€ 3737€ 2552€ 1912€ 1832€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

10-дневен круиз EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/CPH)
EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/CPH) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Копенхаген


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2023: 27 Юли; 

Маршрут: SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN | PORTLAND ENGLAND, GREAT BRITAIN | CORK COBH, IRELAND | BELFAST NORTHERN IRELAND, UNITED KINGDOM | DUBLIN DUN LAOGHAIRE IRELAND | STORNOWAY UNITED KINGDOM, GREAT BRITAIN | NEWHAVEN EDINBURGH SCOTLAND, UNITED KINGDOM | INVERGORDON, GREAT BRITAIN | NEWCASTLE TYNE, UNITED KINGDOM | COPENHAGEN, DENMARK
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 27.07.2023 27.07.2023 27.07.2023 27.07.2023 27.07.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3498€ 2858€ 2563€ 1713€ 1443€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

11-дневен круиз EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU)
EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2023: 03,24 Септември; 

Маршрут: SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN | NEWHAVEN EDINBURGH SCOTLAND, UNITED KINGDOM | INVERGORDON, GREAT BRITAIN | STORNOWAY UNITED KINGDOM, GREAT BRITAIN | DUBLIN DUN LAOGHAIRE IRELAND | BELFAST NORTHERN IRELAND, UNITED KINGDOM | AMSTERDAM, NETHERLANDS | ZEEBRUGGE BRUSSELS BRUGGE, BELGIUM | LE HAVRE PARIS, FRANCE | SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 03.09.2023 03.09.2023 24.09.2023 03.09.2023 03.09.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4320.5€ 4750.5€ 4636.5€ 2235.5€ 2005.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

15-дневен круиз EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU)
EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Dawn


Дати на отпътуване:

2023: 12 Юли; 

Маршрут: SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN | LE HAVRE PARIS, FRANCE | ZEEBRUGGE BRUSSELS BRUGGE, BELGIUM | AMSTERDAM, NETHERLANDS | HAMBURG, GERMANY | INVERGORDON, GREAT BRITAIN | NEWHAVEN EDINBURGH SCOTLAND, UNITED KINGDOM | KIRKWALL, GREAT BRITAIN | BELFAST NORTHERN IRELAND, UNITED KINGDOM | GREENOCK SCOTLAND, GREAT BRITAIN | DUBLIN DUN LAOGHAIRE IRELAND | CORK COBH, IRELAND | PORTLAND ENGLAND, GREAT BRITAIN | SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 12.07.2023 12.07.2023 12.07.2023 12.07.2023 12.07.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5472.5€ 4572.5€ 3672.5€ 2907.5€ 2252.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

10-дневен круиз Europe - Other (SOU/SOU)
Europe - Other (SOU/SOU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Star


Дати на отпътуване:

2023: 23 Септември; 03 Октомври; 

Маршрут: SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN | CORK COBH, IRELAND | DINGLE, IRELAND | FOYNES (LIMERICK), IRELAND | GALWAY, IRELAND | KILLYBEGS, IRELAND | BELFAST NORTHERN IRELAND, UNITED KINGDOM | DUBLIN DUN LAOGHAIRE IRELAND | SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 03.10.2023 03.10.2023 03.10.2023 03.10.2023 03.10.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3174.5€ 2084.5€ 1739.5€ 1184.5€ 1014.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

10-дневен круиз EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU)
EUROPE - BRITISH ISLES (SOU/SOU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Саутхемптън
До:   Саутхемптън


Кораб:   Norwegian Star


Дати на отпътуване:

2023: 13 Октомври; 

Маршрут: SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN | NEWHAVEN EDINBURGH SCOTLAND, UNITED KINGDOM | INVERGORDON, GREAT BRITAIN | KIRKWALL, GREAT BRITAIN | BELFAST NORTHERN IRELAND, UNITED KINGDOM | DOUGLAS, ISLE OF MAN, UNITED KINGDOM | DUBLIN DUN LAOGHAIRE IRELAND | CORK COBH, IRELAND | PORTLAND ENGLAND, GREAT BRITAIN | SOUTHAMPTON LONDON, GREAT BRITAIN
вътрешни каюти каюти с прозорец или с илюминатор каюти с балкон MiniSuite с балкон Suite с балкон
Дата* на отпътуване с минимална цена: 13.10.2023 13.10.2023 13.10.2023 13.10.2023 13.10.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1041€ 1336€ 1956€ 2436€ 3431€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.