КРУИЗИ ДО БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ С NORWEGIAN CRUISE LINE

Пътувайте комфортно и разгледайте най-интересните места из Балтийско море

     

Лято 2019 наближава, а с него идва и сезонът на круизите в Европа. Всички големи круизни компании позиционират флотилиите си в Средиземно море и Балтика за да поемат огромния поток от туристи, жадуващи да се насладят на многообразието от култура, история, архитектура, изкуство и кулинария, предлагани от Стария континент. Въпреки големия им брой, корабите се зъпълват много добре и най-вече доста бързо. С други думи, за тези, които планират летен круиз и не желаят да поверят ваканцията си на случайността, сега е времето за избор на маршрут и резервиране на желания тип каюта или апартамент. С течение на времето изборът се стеснява, а цените се покачват – такава е неизбежната пазарна логика в круизната индустрия.
 
В тази статия, ние от круизна агенция CONTITRANS M Ltd. ще ви предоставим доза допълнителна информация относно възможностите за плаване из Балтийско море с FreeStyle круизите на Norwegian Cruise Line.

АКО СТЕ ПОЧИТАТЕЛИ НА ПОЧИВКАТА ОТ ТИП ALL INCLUSIVE
АКО МЕЧТАЕТЕ ДА ПЪТУВАТЕ С ОГРОМЕН КРУИЗЕН КОРАБ
АКО ИСКАТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ И ЗАБАВЛЕНИЯ НА БОРДА, И БОГАТА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА
КРУИЗЪТ ИЗ БАЛТИЙСКО МОРЕ Е ТОЧНО ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ!

През лятото на 2019 година, Norwegian ще присъства в този регион с три кораба – Norwegian Getaway, Norwegian Pearl и Norwegian Spirit. Ето и по няколко думи за корабите:

КОРАБ NORWEGIAN GETAWAY

  • Капацитет 4 хил. пасажери;

  • 18 палуби;

  • Хранене в 3 основни a-la-carte ресторанта с различно меню всеки ден, 1 нудъл-бар, огромен бюфет на самообслужване и денонощно бистро (храненето в изброените заведения е включено в цената на круиза);

  • Осем специализирани ресторанта - с допълнително заплащане, сред които: японско тепаняки, бразилска чураскария, класически стекхаус, елегантен френски ресторант, традиционен италиански ресторант, ресторант за морска храна, суши-бар и др.

  • Безброй барове;

  • Впечатляващи шоу програми;

  • Възможности за спорт и спа;

  • Огромно казино Las Vegas-стил, за да си опитате късмета
    И още ...

НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА МАРШРУТИТЕ НА NORWEGIAN GETAWAY

Този кораб ще изпълнява 9-дневни маршрути из Балтика през целия сезон (от 07.06.2019 до 11.10.2019), като отплаванията са през 10 дни от Копенхаген. Новото в балтийската програма на Norwegian тази година е, че маршрутът не е еднакъв за всички дати на отплаване през сезона. Разбира се, двудневният престой в Ст. Петербург е константно положение. Тук е мястото да припомним, че пасажерите не се нуждаят от предварително издадена входна виза за Русия, в случай че слизат на брега в Ст. Петербург чрез организираните брегови екскурзии на Norwegian.

Останалата част от маршрута е разпределена между Стокхолм, Хелзинки, Гдиня, Варнемюнде/Рощок и Талин, като има вариации на включените в маршрута пристанища за различните дати на отплаване. Обърнете внимание на дати 04.07.2019 и 31.07.2019. За тези дати, маршрутът включва двудневен престой в красивата столица на Швеция – Стокхолм. Все пак трябва да отбележим, че самият кораб акостира в пристанище Нюнесхамн, което е разположено на 57 км. от Стокхолм. Причината за това е, че корабът е твърде голям, за да се промуши из фиордите на стокхолмския архипелаг. Такава е цената за пътуването с мега-круизер, понякога спирате малко по-далеч от центъра на града. Но не се безпокойте, има достатъчно добре организиран транспорт - все пак това е Швеция, една от най-уредените държави в Европа. С организирани от круизната компания турове или индивидуално, ще имате предостатъчно време да се насладите на аристократичния чар на Стокхолм, та дори и да опитате местната кухня.

NOREGIAN PEARL и NORWEGIAN SPIRIT

Тези кораби не попдат в категорията „мега-лайнер“, но имат своите достоинства, които са предпочитани от  доста хора. Те са посторени изцяло в духа на FreeStyle концепцията за пътешествие по море – свобода във всичко, свобода да избирате кога, къде и какво да правите, как да се обличате и изобщо ... наслаждавате се на живота без да му мислите много за условностите. На борда на Norwegian Pearl и Norwegian Spirit ви очаква голям избор от традиционни и специализирани ресторанти, барове, места за развлечения и всичко останало, което да направи престоя ви на кораба приятен, комфортен и забавен. По-интересното обаче са маршрутите в Балтийско и Северно море. Става дума само за 3 дати на отплаване25.05.2019, 02.08.2019 и 17.08.2019, но пък какви маршрути! Разгледайте ги и се уверете сами. Еднодневен престой във всяко от иначе рядко посещаваните пристанища на прибалтийските републики – Рига и Клайпеда, са включени и в трите круиза. Разбира се, включени са също Ст. Петербург, Хелзинки, Гдиня, Варнемюнде и Талин. Стокхолм се явява начално или крайно пристанище за круизите на Norwegian Spirit, а Амстердам е начално и крайно пристанище за Norwegian Pearl. Столицата на Норвегия – Осло, също е включена в един от маршрутите. До сега не сме имали толкова подробни и толкова интересни круизи из Балтика. Цените не са ниски, но маршрутите са с по-голяма продължителност от обичайните за Европа – 14/15 дни. И определено парите си струват за да обиколите цяла Северна Европа с кораб и да прекарате една много съдържателна, приятна и смислена лятна ваканция.

Цените в уеб сайта са актуални, но не са гарантирани. Затова е необходимо да се свържете с нас на телефон 0879 521 006 за препотвърждаването им, както и за проверка за налични свободни каюти.