КРУИЗИ В БАЛТИЙСКО МОРЕ С ОТСТЪПКА 30% И ПРОМОЦИОНАЛЕН FREE-AT-SEA ПАКЕТ ОТ 4 ЕКСТРИ

ЛЯТО 2022 - ШВЕЦИЯ, ДАНИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФИНЛАНДИЯ, РУСИЯ, ПРИБАЛТЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИ - ЛИТВА, ЛАТВИЯ, ЕСТОНИЯ

До 02.11.2021  резервирайте круиз от програмата на Norwegian Cruise Line с 30% отстъпка*
Добавете FREE-AT-SEA пакет при цена от 99€** за круиз и ползвайте всичките 4 възможни екстри!
За селектирани дати на отплаване, гостите, настанени на допълнителни легла в двойни каюти пътуват безплатно***

КАКВИ КРУИЗИ ДО БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ СА ПОДГОТВИЛИ ОТ NORWEGIAN CRUISE LINE

Norwegian Cruise Line обичайно открива сезона на круизите в Балтийско море през месец май. Тогава там се позиционира един внушителен с размерите си кораб, който да изпълнява дълга серия от 9-дневни балтийски круизи от Копенхаген. Маршрут е един и същи през цялото лято - Варнемюнде/Рощок а от там евентуално и Берлин, Талин, Санкт Петербург с престой 2 пълни дни, Хелзинки и Стокхолм. Девет дни не са много, но са достатъчни за да може човек да придобие сравнително добра представа за посещаваните пристанища и градове. Всъщност обаче, това е оптималният вариант за круиз из Балтийските столици, който започва от континенталната част на Европа. Трябва да се има предвид, че маршрутът предполага преодоляване на значителни разстояния в Балтийско море, а двата дни престой в града на Петър Велики правят невъзможно съкращаването на продължителността на круиза. Разбира се има варианти на 7-дневни круизи с други компании, които обаче включват само един ден в Ст. Петербург или пък започват и приключват в различни пристанища, така че да съкратят по-дългите морски участъци. Обаче, ако искате качествено съставен маршрут, с красив и удобен гигантски круизен кораб - NORWEGIAN GETAWAY, със средна за региона продължителност, от удобно начално пристанище, то 9-дневният круиз на Norwegian е най-добрата ви възможност. Корабът, освен това, предлага чудесни възможности за забавления за хора от всяка вързраст, така че пътуването из Балтика с Norwegian Getaway ще има не само висока познавателна стойност за вас, но може да бъде и едно чудесно лятно преживяване с вашето семейство и приятели.

   

С това предимствата на круизите в Балтийско море на Norwegian Cruise Line не свършват. Компанията предлага и някои уникални маршрути, които включват допълнителни, по-рядко посещавани пристанища в Скандинавия и Прибалтика, като например Висбю, Рига и Клайпеда. Копенхаген не е единственото отправно пристанище за маршрутите на Norwegian, някои круизи започват от Амстердам, което внася допълнително очарование в пътуването из Северните столици на Европа. Този тип нетрадиционни маршрути имат ярко изразен екскурзионен характер. Осъществяват се с кораб NORWEGIAN DAWN. Корабът е конструиран така, че да предлага отлични условия за екскурзия, развлечения на борда, почивка и спорт. Атмсферата е спокойна и уютна, така че гостите да могат по-пълноценно да изпитат емоцията от опознаването на този толкова богат на история, култура и архитектура район от Европа.

ДЕБЮТ НА НОВИЯ КРУИЗЕН КОРАБ NORWEGIAN PRIMA ПРЕЗ ЛЯТО 2022

В средата на август месец 2022 г., Norwegian Cruise Line ще отвори нова страница в историята си. С въвеждането в експлоатация на новия кораб Norwegian Prima, компанията дава заявка за ориентиране към премиум сектора в круизната индустрия. Различното в този кораб е новата концепция за круизен продукт, ориентиран към океана. Какво означава това? Това означава:
  • Повече свободно пространство за гостите;
  • По-просторни каюти с по-големи веранди;
  • По-обширни външни пространства, осигуряващи прекрасни гледки към океана;
  • Интериорен дизайн изцяло посветен на морска тематика, така че независимо дали се намирате във вътрешно помещение или на външна палуба, усещането е все едно да се в постоянна прегръдка с ласкавите и топли води на океана.

Ако се чувствате „морски човек“ или искате да усетите какво означава това, едно пътуване с НОВИЯ NORWEGIAN PRIMA ще разкрие пред вас напълно нови хоризонти.

  

Как се постига всичко това? Като се построи огромен круизен кораб, със стилен дизайн и с перфектно разпределение на всички пространства, така че не само да бъде красиво, но да бъде също функционално и удобно. На кораба се настаняват само 3 хиляди вместо обичайните 5 хиляди гости. А това вече означава премиум круиз. В круизната индустрия пространството е всичко.

И за да бъде картината наистина завършена, през лятото на 2022 г. Norwegian Prima ще извърши серия от чудесни круизи в Северна Европа, под формата на комбинации от посещения из Норвежките фиорди, Балтийските столици, Британските острови и Исландия. Разгледайте 10-дневния круиз с Norwegian Prima из Балтийските столици и резервирайте сега, докато все още има места, при това при най-атрактивни промоционални цени и екстри.

    

ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ НА FREE-AT-SEA ПАКЕТ ДО 02.11.2021 

За всички, които искат да предвидят бюджета на круизното си пътуване от сега, като включат в предплатената резервация за круиз възможно най-много допълнителни услуги, които така или иначе ще ползват впоследствие, препоръчваме да се възползват от благоприятната възможност да получат ПАКЕТ ОТ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ на стандартната цена, която обичайно предвижда само две екстри.

Например, ако резервирате 9-дневен круиз из Балтийските столици с кораб Norwegian Getaway и добавите FREE-AT-SEA ПАКЕТ, тогава 

САМО СРЕЩУ 99€ ЗА ГОСТ НА НОРМАЛНО ЛЕГЛО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

1. Богата селекция от алкохолни и безалкохолни напитки, налични за консумация във всички барове и ресторанти на борда (описание);
 
2. Безплатни вечери в някои от специализираните ресторанти на кораба. Може да избирате измежду френски или италиански ресторант, бразилска чураскария, стек хаус и японско тепаняки. Броят на безплатните вечери зависи от продължителността на круиза. За повече информация моля прочетете описанието на FREE-AT-SEA пакета;
 
3. Отстъпка от цената на резервираните брегови екскурзии – по 50$ за първия гост в каютата, за всяко отделно пристанище;

4. Интернет пакет – 250 минути. Видът на интернет пакета зависи от продължителността на круиза. За повече информация моля прочетете описанието на FREE-AT-SEA пакета;

5. За потвърждаване на резервацията си ще заплатите САМО 10% ДЕПОЗИТ;

6. Ако резервирате двойна каюта за тройна или четворна заетост, за селектирани дати на отплаване, гостите на 3-то и 4-то легло ще ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО. За тях се заплащат само пристанищни такси. Free-at-Sea пакетът не може да се закупува за гости на допълнителни легла, той е приложим само за пасажерите, настанени на нормални легла.
 
*Цените, публикувани в уеб сайта са с приложена промоционална отстъпка. Цените в уеб сайта и в други информационни материали не представляват оферта за круиз, а само индикация за възможности. Офертите за круиз са поименни, имат формата на временна резервация за круиз, за конкретен кораб, пасажери, дата на отплаване и категория каюта.


**Цената на FREE-AT-SEA пакета варира според продължителността на круиза - 49€ за круиз от 1-6 дни; 99€ за круиз 7-9 дни; 149€ за круиз 10-13 дни; 199€ за круиз 14-17 дни; 249€ за круиз 18 и повече дни. 

***Дати на отплаване за круизи в Северна Европа, през ЛЯТО-2022, за които е възможно гостите на допълнителни легла да пътуват безплатно:

   9-дневен круиз БАЛТИЙСКИ СТОЛИЦИ: 18.5.2022 ; 27.5.2022 ; 25.8.2022 ; 3.9.2022 ; 12.9.2022 ; 21.9.2022 ; 30.9.2022 ; 9.10.2022 ; 


ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С COVID

Към момента, спрямо круизите от лятната програма на NCL за 2022 г., няма въведени изисквания за ваксинация или тестове за COVID. Здравните протоколи се актуализират периодично в съответствие с текущата обстановка в посещаваните круизни дестинации.
За сведение, през 2021 г., Norwegian Cruise Line приема за настаняване на борда на корабите от флотилията си, само ваксинирани против COVID гости, независимо от възрастта им. Поради тази политика на компанията, до момента няма регистрирани заразени гости и слизането на брега в пристанищата от круизните маршрути е свободно в повечето държави, без изискване за задължително записване в брегова екскурзия. Задължително слизане само с брегови екскурзии през 2021 г. е наложено единствено от здравните власти на Италия. Друга добра новина е това, че вече е възможна ваксинация на тийнейджъри на възраст 12 и повече години.
 

ПЪЛНА СЕЛЕКЦИЯ ОТ КРУИЗИ В БАЛТИЙСКО МОРЕ ЗА ЛЯТО 2022