КАРИБСКИ КРУИЗИ НОЕМВРИ 2023 - АПРИЛ 2024

В ПРЕСЛЕДВАНЕ НА ВЕЧНОТО ЛЯТО
Карибски круизи - това словосъчетание предизвика у всеки от хубави, по-хубави асоциации. Топло море, чаровни заливи, плажове с фин бял пясък, палми и цветни дървени къщички, пъстро облечени хора, ром, коктейли с чудни имена и възбуждащите звуци реге, меренге и мамбо… Яхти и луксозни круизни кораби се носят сред изумрудената морска шир.  
Карибите са „Меката“ на зимния ваканционен туризъм и в частност на круизните пътешествия. Тук се стичат хора от цял свят но не за да обикалят музеи и катедрали, не да разглеждат архитектурни или исторически забележителности.

НА КАРИБИТЕ ОТИВАМЕ ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ И НАСЛАЖДАВАМЕ НА ЖИВОТА!

Разбира се, всеки от многобройните острови има своя история и своеобразно културно наследство, но това е предимно историята на истинското робство и насилственото преселението на милиони африканци към плантациите на американския континент. Тези обаче, които се интересуват от темата, могат да видят и научат много – има наистина чудесно уредени музеи и експозиции, особено по островите от Южните Антили - Кюрасао, в частност. Много е поучително и у разумния човек неизбежно възникват разни въпроси и сравнения. Но това е друга тема.

Днес някои от карибските държави се считат за формално независими от бившите метрополии, други продължават да са тясно политически и икономически обвързани с Европа и Америка, дали като територии на САЩ, Великобритания, Франция, Нидерландия или в други варианти. Огромното етническо, културно и политическо разнообразие придава едно особено очарование на пътешествието из Карибите, защото само в рамките на 7-10 дни човек може да посети места, които твърде се различават по своя облик.

Но както казахме, малцина отиват в Карибите с намерение задълбочено да изучават историята и културата на тези места. Прекрасните климатични условия, топлото море, плажовете и нежното слънце, мекия бриз и пухкавите бели облачета по синьото небе са това, заради което милиони туристи идват на почивка, за купон и морски приключения.

И така, след като изяснихме какво най-вече привлича хората към Карибите, нека да видим къде и как може да пътешествате с круизен кораб в края на 2023 и през първите 3-4 месеца на 2024 година.

Първо, трябва да отбележим, че има два основни типа круизи в Карибско море в зависимост от това дали ви е необходима многократна туристическа виза за САЩ или не. Обект на тази статия са само круизите с начални пристанища в САЩ, които може да резервирате след като вече сте си осигурили въпросната многократна виза. И друг път сме имали повод да пишем, че процедурата по кандидатстване и получаване на туристическа виза за САЩ е относително лесна и бърза, а веднъж получена, тя ви дава възможност да посещават Щатите неограничен брой пъти в рамките на 10 години. След това подновяването на визата е още по-лесно и безпроблемно, така че заслужава си усилието.
Круизна агенция CONTITRANS M  предлага също така интересни маршрути в Карибите, за които не е необходима виза. Информация за тях може да намерите в уеб сайта на компанията ни, на следните адреси:

FREESTYLE КРУИЗИ ОТ ДОМИНИКАНА (без визи за САЩ)


ЛУКСОЗНИ ALL INCLUSIVE КРУИЗИ ОТ БАРБАДОС И СТ. МАРТЕН


 
Всички круизи, които ще разгледаме тук обаче започват и приключват от територии на САЩ - Флорида, Тексас, Луизиана и Пуерто Рико. Затова, препоръчваме преди да започнете да обмисляте пътуване в тази част на света, да си осигурите виза за САЩ, за което не ви е необходима предварителна резервация за круиз или други туристически услуги. Разбира се, това означава, да започнете подготовката за пътуването няколко месеца по-рано. Ако сте от хората, които вече разполагат с виза, тогава приятно четене - вие сте напълно готови и това, което остава да направите е просто да изберете най-подходящия за вас круиз и да стегнете багажа.

За предстоящия период есен-зима-пролет 2023/2024 г., круизна агенция CONTITRANS M предлага общо около 460 круиза до Карибите и Бахамите. Всички те са публикувани в уеб сайта и програмите са напълно известни, както и цените и наличностите от свободни за резервация категории каюти. В този текст обаче, бихме искали да насочим вниманието ви към няколко групи круизи, които може да представляват по-съществен интерес за повечето от вас. Подбрали сме круизи на основните компании от масовия и премиум сегменти и по-конкретно: Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, Celebrity Cruises и Holland America Line. По-долу, накратко ще опишем някои по-съществени особености на отделните круизни продукти, за да ви улесним при избора на круиз в Карибско море.

FREESTYLE КРУИЗИ С NORWEGIAN CRUISE LINE (NCL)

Запазена марка и важна отличителна черта за NCL са FreeStyle круизите. Този продукт е насочен предимно към хората, които искат да забравят за живота по разписание, за спазване на установени часове за хранене и забавление, за официалното облекло и всякакви други условности по време на ваканцията си. На корабите от флотилията на Norwegian Cruise Line няма официални вечери (formal nights), няма изисквания за носене на вечерно официално облекло. Не се спазват точни часове и места за хранене, защото на разположение на гостите има безброй заведения, с различна кухня и различен интериор и всеки е свободен да отиде където, когато и с когото пожелае. Имате огромен избор и може сами да определяте как да прекарвате дните и вечерите си на борда. Единственото условие е да сте от хората, които умеят сами да направляват живота си, т.е. самите вие да сте FreeStyle.

Друга важна особеност е тази, че Norwegian предлага най-евтините пакети напитки и други екстри в круизната индустрия. Само за 199€ за човек, за 7-дневен круиз, ще получите всички напитки, описани в секция UNLIMITED OPEN BAR ТУК, плюс безплатни вечери в някои от специализираните (иначе платени) ресторанти на кораба, плюс пакет интернет, плюс отстъпка от цената на бреговите екскурзии. Научете всичко за FREE-AT-SEA пакетите ТУК.

Иначе, стандартните цени на Norwegian Cruise Line, които са публикувани към отделните круизи, включват базовите елементи: настаняване, хранене пълен пансион в множество различни ресторанти, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в ресторантите, развлечения на борда. Така че, добавяйки FREE-AT-SEA пакет при цени от 99€ до 349€ в зависимост от продължителността на круиза, получавате екстри, които правят пътуването по-удобно и приятно, по-безгрижно и твърде разнообразно.

Третата съществена разлика между Norwegian Cruise Line и останалите круизни компании, за които говорим в тази статия е, че NCL предлагат т. нар. FLY & CRUISE тарифи. Това са пакети, които включват освен самия круиз и двупосочен самолетен билет от главни европейски летища (Франкфурт, Мюнхен, Мадрид, Лондон и др.) до началните пристанища за различните круизни маршрути (Маями, Ню Орлиънс, Сан Хуан, Хюстън). Пакетите включват всички трансфери в начално и крайно пристанище, както и хотелска нощувка преди круиза в началното пристанище, ако такава се налага поради разписанията на полетите.

FLY & CRUISE ПАКЕТИТЕ ПРЕДОСТАВЯТ РЕД УДОБСТВА

като например:
- Не се налага да заплащате веднага стойността на самолетния билет - заплащате го на части /депозит и баланс/, както стойността на самия круиз;
- Круизната компания има ангажимент да направи разни промени в самолетните билети в случай на анулирани или променени от авиокомпаниите полети;
- Круизната компания има ангажимент да осигури цялостното изпълнение на пакета в случай на закъснения при полетите.

Има и някои неудобства, естествено. Те се отнасят до това, че трябва сами да се придвижите от България до началното летище на FLY & CRUISE пакета, тъй като круизната компания не използва полети от/до България. Освен това, не може да имате допълнителен престой в началното и крайното пристанище на круиза. Ако желаете да прекарате известно време в САЩ преди круиза, тогава ще трябва самостоятелно да закупите самолетните си билети.А сега, нека да направим кратък преглед на круизната програма на Norwegian Cruise Line в региона.
Измежду карибските круизи на Norwegian Cruise Line бихме искали да акцентираме на регулярните маршрути, изпълнявани с някои от най-големите кораби на компанията като например:

7-дневните круизи до Източни Криби с кораб Norwegian Encore от Маями
7-дневните круизи до Западни кариби от Галвестон, Тексас с кораб Norwegian Prima
7-дневните круизи до Западни кариби от Ню Орлиънс с кораб Norwegian Breakaway

Маршрутите до Западните Кариби са интересни не само с включените в тях дестинации в Мексико, Хондурас и Белиз, но също със своите начални и крайни пристанища – Ню Орлиънс и Галвестън.

Ню Орлиънс е популярен с неговата музика, кухня с специфичния диалект, който използват жителите му и, разбира се, с най-прочутия фестивал в Съединените Щати – Марди Гра. Като един от най-старите градове в САЩ, Ню Орлиънс ще ви очарова със специфичната си архитектура и история. Тук се намира прочутият френски квартал, нощният живот крие приятни изненади, музиката и храната ... накратко, Ню Орлиънс ще бъде едно очарователно начало на вашето карибско пътешествие.Галвестън е пристанище, разположено в непосредствена близост до Хюстън – най-големия град в Тексас и четвъртият по големина в САЩ. Хюстън е столица на американската петролна индустрия, но също и център на развитие на биотехнологиите, космическите технологии и модерната зелена енергия. Хюстън е проспериращ град в един от най-богатите щати – Тексас. Не случайно, Norwegian Cruise Line са решили да позиционират в Галвестън един от най-новите си кораби – Norwegian Prima, вероятно за да задоволи по-претенциозните вкусове на жителите на Тексас. Така че, избирайки круиз с Norwegian Prima получавате 2 в 1. Пътувате с един от най-новите, най-красивите и най-модерните круизни кораби в света и посещавате впечатляващия Хюстън.Когато разгледате маршрутите из Карибите, ще ви направи впечатление, че има няколко дни без влизане в пристанище – navigation days. Това се налага, когато началната и крайната точка на круиза са в континенталната част на Америка. Необходимо е време за достигането от Маями, Хюстън или Ню Орлиънс, например, до разположените на югоизток и югозапад държави от Карибския басейн. Така че, трябва да приемам факта, че 7-дневните круизи в Карибите включват най-много 3 и в редки случаи 4 пристанища. Ако търсите по-наситен с дестинации маршрут, трябва да избирате измежду по-дългите круизи – такива от 9 до 12 нощувки на кораба. Разбира се,  и това правило си има изключение, а при NCL изключението се нарича NORWEGIAN VIVA - най-новият кораб във флотилията на тази компания. Този именно кораб ще изпълнява карибски круизи от/до Сан Хуан, главният град в Пуерто Рико. Този остров се намира почти в центъра на Карибско море, което скъсява плаването от началното пристанище до съответните пристанища по маршрута. Така в рамките на един 7-дневен круиз от Сан Хуан, с кораб Norwegian Viva, да може да посетите 6 различни острова. Този круиз има и празничен 9-дневен вариант, с отплаване на краб Norwegian Viva от Сан Хуан на 29.12.2023 г.
Много интересен е и 15-дневния празничен круиз с кораб Norwegian Sky, от/до Маями, от 21.12.2023 до 05.01.2024. Маршрутът включва 11 различни острова в Карибско море, при това най-популярните и най-желаните дестинации в този регион на света. Все още е възможно да се правят резервации за този великолепен круиз, за каюти от различни категории.

Изобщо, програмата на Norwegian Cruise Line в Карибите е доста наситена и разнообразна. На последно място, но не и по значение, ще отбележим 11-дневния круиз, който ще се изпълнява с кораб Norwegian Gem, с начално и крайно пристанище Маями, който е посветен на Панамския канал. Една от големите атракции на този тип маршрути е самото преминаване на круизния кораб през шлюзовете на канала от Карибско море към езерото Гатун и обратно. Гостите на кораб Norwegian Gem ще могат да видят всичко това напълно безплатно, без необходимост от допълнителни екскурзии.

ПРЕМИУМ КРУИЗИ СЪС CELEBRITY CRUISES

Круизният продукт на тази компания е от най-високо качество. Стилистиката на пътуването се приближава в по-голяма степен до класическия круиз, с хранене на две смени в основните a-la-carte ресторанти и с две или повече официални вечери (formal nights), когато гостите обличат официални вечерни облекла, а обстановката и настроението са особено приповдигнати. Celebrity Cruises осъществяват круизи в Карибите с начално и крайно пристанище Форт Лодърдейл, Флорида. Измежду най-разнообразните маршрути сме подбрали няколко с продължителност между 7 и 11 дни, които са достатъчно наситени с дестинации. Някои от круизите се осъществяват с най-новите кораби от флотилията на тази компания – Celebrity Ascent, Celebrity Apex и Celebrity Beyond. Това са нови, големи и изключително модерни круизни кораби, с елегантен интериор. Настаняването е в особено елегантни каюти, на борда се предлага първокласна кухня и много развлечения. Круизите на Celebrity Cruises са подходящи за гости от всякакви възрастови групи. Цените са, може би, една идея по-високи спрямо тези на Norwegian Cruise Line за сходни по продължителност и съдържание круизи, но и продукта е от по-високо качество. Освен това, цените се менят динамично и може да бъдете приятно изненадани в определени моменти. Повече за четирите най-нови кораба на Celebrity Cruises от т.нар. EDGE-клас, може да прочетете ТУК.Цените на Celebrity Cruises включват базовите елементи: настаняване, хранене пълен пансион, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна наливна вода в ресторантите, развлечения на кораба. Всичко останало се заплаща допълнително, като надбавките за екстри като пакет напитки, интернет и други подобни са определено сериозни, но това е нормално за круизните продукти от по-висока категория.

Информация за различните маршрути, дати на отплаване и цените им ще намерите в страниците на уеб сайта на круизна агенция CONTITRANS M, а подбраната от нас селекция от Карибски круизи ще видите по-долу.

*Цените, публикувани към маршрутите на Celebrity Cruises, в уеб сайта на круизна агенция Контитранс М, не са точни и дават само ориентир за очакваните ценови нива. За точни цени за круизите на тази компания, моля контактувайте с нас на тел. 0879 521 004 или на имейл: info@contitrans-m.com Необходимо е да съобщите името на кораба, датата на отплване и типа на каютата, която ви интересува.

КРУИЗИ С HOLLAND AMERICA LINE

Измежду маршрутите на Holland America в Карибско море сме подбрали само няколко, изпълнявани от флагмана на флотилията – кораб Rotterdam. Круизите са с продължителност между 7 и 12 дни. В нашата селекция сме включили един интересен празничен круиз, с отплаване от Форт Лодърдейл на 29.12.2023, както и някои от 12-дневните круизи до Панамския канал. Подобно на NCL, Holland America е компания, която предлага истински маршрути до Панамски канал, т.е. такива, при които корабът преминава през шлюзовете и навлиза в езерото Гатун, така че гостите да могат напълно безплатно да наблюдават процеса, а също и да се информират за историята и настоящето на това велико техническо съоръжение.Holland America Line има още много круизи в Карибите през зимния период, които бихте могли да разгледате в страниците на уеб сайта ни. Тук няма да се спираме на географията на круизите, но ще обърнем внимание на това, че цените за круизите на Holland America Line имат по-различна база, спрямо цените на останалите компании в масовия и в премиум сегмента. По-конкретно, освен стандартните елементи настаняване, хранене пълен пансион, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна наливна вода в ресторантите и развлечения на кораба, в цените на круизите са включени също ползване на интернет по време на цялото пътуване, пакет напитки и отстъпки от цените на една или няколко брегови екскурзии. Повече за тарифите HAVE IT ALL може да прочетете на посочения линк, а ако включените в тези тарифи екстри не Ви интересуват, тогава може да се свържете с нас за да попитате за по-ниски цени, без екстри, за избрания круиз. Необходимо е само да посочите името на кораба от флотилията на Holland America Line и датата на отплаване, както и предпочитаната категория каюта.

КРУИЗИ С ROYAL CARIBBEAN CRUISES

Royal Caribbean е компания, за която може да бъдат казани много „най-най“ неща. Най-големите кораби в света, най-голямата круизна флотилия в света, най-разнообразните атракции на борда и, разбира се, една от най-любимите круизни компании на феновете в Северна Америка, а и не само. За нас европейците, Royal Caribbean е популярна най-вече с изключително големите си и атрактивни кораби, особено привлекателни за семейната и младежката публика, поради огромното разнообразие от развлечения на борда. Силата на Royal Caribbean не е в предлагането на интересни круизни маршрути. Когато сте на борда на супер голям круизен кораб, в лятна дестинация, всъщност няма особено значение кои точно пристанища са по маршрута. Така изглеждат нещата с карибските круизи на Royal Caribbean. Резервирате круиз в Карибско море с Icon of The Seas, Wonder of The Seas или Symphony of The Seas не толкова за да видите и опознаете подробно посещаваните дестинации в региона, а за да усетите какво е това да плаваш с мега кораб и, естествено, да се позабавлявате добре на борда. Внушителните размери на тези плавателни съдове, наличието на парк на открито с естествена растителност, безброй места за спорт, развлечения и атракции, ледени пързалки, всякакви водни съоръжения, невероятно пищни и атрактивни шоу програми - всичко това ще прикове вниманието ви не за един, не за два, а за цели седем дни, колкото е и стандартната продължителност на един карибски круиз на Royal Caribbean с някой от изброените кораби.


Това е накратко най-интересното в масовия и в премиум круизния сегмен, което ще се предлага в Карибите през предстоящия СЕЗОН 2023/2024. Ние от круизна агенция CONTITRANS M сме на разположение да обсъдим с вас различни варианти на круизи, да направим резервация и да ви преведем през задължителните процедури докато настъпи ден първи от дългоочакваната ви ваканция. Преди да завършим този текст обаче, бихме искали още веднъж да подчертаем най-същественото за круизите в Карибите, с начални и крайни пристанища в САЩ.

ЗА ТЕЗИ КРУИЗИ СЕ ИЗИСКВА МНОГОКРАТНА ТУРИСТИЧЕСКА ВИЗА ЗА САЩ

Всеки желаещ да получи такава виза трябва да кандидатства индивидуално и да се яви на интервю в посолството на САЩ в София лично. Кандидатстването става само онлайн. Никое лице или фирма не може да ви представлява пред консулските служби на САЩ, никое лице или фирма не може да ви съдейства по какъвто и да е начин за получаване на виза освен с информация и/или с помощ при попълването на онлайн апликацията. Кандидатстването за виза не изисква да имате предварителни резервации за туристически услуги. Преценката за издаване на  виза е изцяло на консулския отдел / служител, който провежда интервюто и зависи най-вече от това, дали кандидатът може да докаже,че има здрави връзки с родината си и няма намерения за емиграция в САЩ. В тази връзка, ние  препоръчва на всички заинтересовани първо да кандидатстват и след като получат американска виза, която обичайно е с валидност 10 години и може да се ползва за неограничен брой пътувания до тази страна, едва това да предприемат действия за резервиране на круизи, самолетни билети, трансфери и пр. туристически услуги. Обратното също е възможно, разбира се, т.е. може да резервирате круиз и след това да кандидатствате за виза, но трябва да имате предвид, че в общия случай платения депозит за круиз няма да ви бъде възстановен, ако получите отказ за издаване на виза за САЩ. Подробна информация за процедурите за кандидатстване за виза за САЩ може да прочетете в уеб сайта на американското посолство в България на адрес: https://www.ustraveldocs.com/bg/bg/nonimmigrant-visa/

И така, ако вече разполагате с туристическа виза за САЩ и имате голямо желание да прекарате една-две седмици на топличко през януари или през февруари например, не се колебайте, изберете си маршрут и се свържете с нас по телефон (0879 521 006) или имейл (info@contitrans-m.com), за резервация и за уточняване на подробностите. 
7-дневен круиз Western Caribbean - New Orleans (MSY/MSY)
Western Caribbean - New Orleans (MSY/MSY) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Ню Орлиънс
До:   Ню Орлиънс


Кораб:   Norwegian Breakaway


Дати на отпътуване:

2023: 17,31 Декември; 

2024: 07,14,21,28 Януари; 04,11,18,25 Февруари; 03,10,17,24,31 Март; 

Маршрут: NEW ORLEANS, LA | COZUMEL, MEXICO | ROATAN BAY ISLANDS, HONDURAS | HARVEST CAYE, BELIZE | COSTA MAYA, MEXICO | NEW ORLEANS, LA
MiniSuite с балкон каюти с балкон вътрешни каюти каюти с прозорец или с илюминатор вътрешно студио Suite във ВИП-зоната
Дата* на отпътуване с минимална цена: 21.01.2024 21.01.2024 28.01.2024 14.01.2024 18.02.2024 03.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1188.5€ 1118.5€ 803.5€ 918.5€ 1178.5€ 2788.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
7-дневен круиз Eastern Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Eastern Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Encore


Дати на отпътуване:

2023: 10,17,24,31 Декември; 

2024: 07,28 Януари; 04,11,18,25 Февруари; 03,10,17,24,31 Март; 

Маршрут: MIAMI, FL | PUERTO PLATA, DOMINICAN REPUBLIC | ST THOMAS, VI | TORTOLA, BRITISH VIRGIN ISLANDS | GREAT STIRRUP CAY, BAHAMAS | MIAMI, FL
Suite във ВИП-зоната MiniSuite с балкон каюти с балкон вътрешни каюти каюти с прозорец или с илюминатор вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 17.03.2024 17.12.2023 10.12.2023 10.12.2023 04.02.2024 07.01.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3793€ 1554€ 1209€ 839€ 1248€ 1283€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
11-дневен круиз Panama Canal - Miami (MIA/MIA)
Panama Canal - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Gem


Дати на отпътуване:

2023: 22 Декември; 

2024: 25 Януари; 05,19 Февруари; 01 Март; 21 Ноември; 

2025: 03 Януари; 

Маршрут: MIAMI, FL | GEORGE TOWN, CAYMAN ISLANDS | CARTAGENA COLOMBIA | PANAMA CANAL GATUN LAKE PANAMA | COLON, PANAMA | PUERTO LIMON, COSTA RICA | HARVEST CAYE, BELIZE | COZUMEL, MEXICO | MIAMI, FL
MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти Suite във ВИП-зоната Suite с балкон
Дата* на отпътуване с минимална цена: 03.01.2025 05.02.2024 05.02.2024 25.01.2024 19.02.2024 01.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3021€ 2817€ 1547€ 1257€ 5567€ 4007€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
7-дневен круиз Caribbean - Other Product (GAL/GAL)
Caribbean - Other Product (GAL/GAL) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Галвестън
До:   Галвестън


Кораб:   Norwegian Prima


Дати на отпътуване:

2023: 22,29 Декември; 

2024: 05,12,19,26 Януари; 02,09,16,23 Февруари; 01,08,15,22,29 Март; 

Маршрут: GALVESTON TEXAS, TX | COSTA MAYA, MEXICO | HARVEST CAYE, BELIZE | ROATAN BAY ISLANDS, HONDURAS | COZUMEL, MEXICO | GALVESTON TEXAS, TX
вътрешни каюти Suite във ВИП-зоната каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешно студио MiniSuite с балкон Suite с балкон
Дата* на отпътуване с минимална цена: 26.01.2024 12.01.2024 23.02.2024 12.01.2024 02.02.2024 26.01.2024 23.02.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 883.5€ 2633.5€ 1273.5€ 1018.5€ 1083.5€ 1543.5€ 1763.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
11-дневен круиз Caribbean - Other Product (GAL/MIA)
Caribbean - Other Product (GAL/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Галвестън
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Prima


Дати на отпътуване:

2024: 05 Април; 

Маршрут: GALVESTON TEXAS, TX | COZUMEL, MEXICO | ORANJESTAD, ARUBA | KRALENDIJK, NETHERLAND ANTILLES | WILLEMSTAD, NETHERLAND ANTILLES | GREAT STIRRUP CAY, BAHAMAS | MIAMI, FL
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 05.04.2024 05.04.2024 05.04.2024 05.04.2024 05.04.2024 05.04.2024 05.04.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5174.5€ 4474.5€ 2579.5€ 1744.5€ 1334.5€ 1189.5€ 1954.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
11-дневен круиз Caribbean - Other Product (MIA/NYC)
Caribbean - Other Product (MIA/NYC) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Ню Йорк


Кораб:   Norwegian Prima


Дати на отпътуване:

2024: 16 Април; 

Маршрут: MIAMI, FL | GREAT STIRRUP CAY, BAHAMAS | PUNTA CANA (LA ROMANA), DOMINICAN REPUBLIC | ORANJESTAD, ARUBA | WILLEMSTAD, NETHERLAND ANTILLES | ST THOMAS, VI | SAN JUAN, PR | PUERTO PLATA, DOMINICAN REPUBLIC | NEW YORK CITY, NY
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 16.04.2024 16.04.2024 16.04.2024 16.04.2024 16.04.2024 16.04.2024 16.04.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5235€ 3935€ 3355€ 2400€ 1775€ 1520€ 2390€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
15-дневен круиз Southern Caribbean - Miami (MIA/MIA)
Southern Caribbean - Miami (MIA/MIA) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Norwegian Sky


Дати на отпътуване:

2023: 21 Декември; 

Маршрут: MIAMI, FL | GREAT STIRRUP CAY, BAHAMAS | CATALINA ISLAND D.R., DOMINICAN REPUBLIC | WILLEMSTAD, NETHERLAND ANTILLES | ORANJESTAD, ARUBA | BRIDGETOWN, BARBADOS | ST JOHNS ANTIGUA | BASSETERRE, SAINT KITTS, NEVIS | PHILIPSBURG ST MAARTEN, NETHERLAND ANTILLES | TORTOLA, BRITISH VIRGIN ISLANDS | ST THOMAS, VI | PUERTO PLATA, DOMINICAN REPUBLIC | MIAMI, FL
каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 21.12.2023 21.12.2023 21.12.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 3182€ 2007€ 1912€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
7-дневен круиз Caribbean - Other Product (SJU/SJU)
Caribbean - Other Product (SJU/SJU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сан Хуан, Пуерто Рико
До:   Сан Хуан, Пуерто Рико


Кораб:   Norwegian Viva


Дати на отпътуване:

2024: 07,14,21,28 Януари; 04,11,18,25 Февруари; 03,10,17,24,31 Март; 

Маршрут: SAN JUAN, PR | TORTOLA, BRITISH VIRGIN ISLANDS | ST JOHNS ANTIGUA | BRIDGETOWN, BARBADOS | ST LUCIA, SAINT LUCIA | PHILIPSBURG ST MAARTEN, NETHERLAND ANTILLES | ST THOMAS, VI | SAN JUAN, PR
каюти с балкон вътрешни каюти MiniSuite с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешно студио Suite с балкон Suite във ВИП-зоната
Дата* на отпътуване с минимална цена: 14.01.2024 14.01.2024 28.01.2024 21.01.2024 21.01.2024 25.02.2024 10.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1618.5€ 1158.5€ 1858.5€ 1283.5€ 1388.5€ 2258.5€ 3493.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
9-дневен круиз Caribbean - Other Product (SJU/SJU)
Caribbean - Other Product (SJU/SJU) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Сан Хуан, Пуерто Рико
До:   Сан Хуан, Пуерто Рико


Кораб:   Norwegian Viva


Дати на отпътуване:

2023: 29 Декември; 

Маршрут: SAN JUAN, PR | ST THOMAS, VI | PHILIPSBURG ST MAARTEN, NETHERLAND ANTILLES | ORANJESTAD, ARUBA | WILLEMSTAD, NETHERLAND ANTILLES | KRALENDIJK, NETHERLAND ANTILLES | ST LUCIA, SAINT LUCIA | BASSETERRE, SAINT KITTS, NEVIS | SAN JUAN, PR
вътрешни каюти вътрешно студио
Дата* на отпътуване с минимална цена: 29.12.2023 29.12.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1735.5€ 2195.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;
 
КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Нови цени за FREE-AT-SEA пакети, валидни за нови резервации, направени от 05.12.2023 нататък. Цените варира от 149€ до €449 за гост според продължителността на круиза. (149€ за круиз от 3-5 дни; 199€ за круиз 6-8 дни; 249€ за круиз 9-11 дни; 299€ за круиз 12-14 дни; 349€ за круиз 15-17 дни; 399€ за круиз 18-20 дни; 449€ за круиз 21 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. COVID-19 протоколите обаче не са отменени и може да бъдат въведени по всяко време преди круиза, в случай, че здравните власти на някоя от включените в маршрута държави въведе здравни изисквания или рестрикции.
10-дневен круиз EQ 10 NT ULTIMATE SOUTHERN CARIBBEAN
EQ 10 NT ULTIMATE SOUTHERN CARIBBEAN CELEBRITY CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Celebrity Equinox


Дати на отпътуване:

2024: 08 Януари; 05 Февруари; 04 Март; 01 Април; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | ST. JOHNS, ANTIGUA | BRIDGETOWN, BARBADOS | CASTRIES, ST. LUCIA | FORT- DE- FRANCE, MARTINIQUE | BASSETERRE, ST KITTS & NEVIS | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
Suite каюта с балкон вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 04.03.2024 01.04.2024 01.04.2024 04.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 8339€ 2869€ 2169€ 2529€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL IN ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

BLACK FRIDAY - Резервирайте круиз от 16.11.2023 до 05.12.2023 и ще получите
75% ОТСТЪПКА* ОТ ЦЕНАТА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В КАЮТАТА ПЛЮС БОРДЕН КРЕДИТ ПО 150$ ЗА ЧОВЕК

*отстъпката е приложима само спрямо NO PERK RATE тарифите и не се комбинира с други специални тарифи като Exciting Deals, Senior и пр.
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. В момента няма изисквания за представяне на ваксинационни сертификати или негативни тестове за COVID-19, но такива може да бъдат въведени по всяко време, без предизвестие, по искане на здравните власти в някои от посещаваните дестинации.
9-дневен круиз EQ 9 NIGHT ARUBA, BONAIRE & CURACAO CRUISE
EQ 9 NIGHT ARUBA, BONAIRE & CURACAO CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Celebrity Equinox


Дати на отпътуване:

2024: 18 Януари; 15 Февруари; 14 Март; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | GEORGE TOWN, GRAND CAYMAN | WILLEMSTAD, CURACAO | ORANJESTAD, ARUBA | KRALENDIJK, BONAIRE | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
Suite каюта с балкон външна каюта вътрешна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 14.03.2024 14.03.2024 14.03.2024 14.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 7378€ 2618€ 2288€ 2088€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL IN ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

BLACK FRIDAY - Резервирайте круиз от 16.11.2023 до 05.12.2023 и ще получите
75% ОТСТЪПКА* ОТ ЦЕНАТА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В КАЮТАТА ПЛЮС БОРДЕН КРЕДИТ ПО 150$ ЗА ЧОВЕК

*отстъпката е приложима само спрямо NO PERK RATE тарифите и не се комбинира с други специални тарифи като Exciting Deals, Senior и пр.
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. В момента няма изисквания за представяне на ваксинационни сертификати или негативни тестове за COVID-19, но такива може да бъдат въведени по всяко време, без предизвестие, по искане на здравните власти в някои от посещаваните дестинации.
9-дневен круиз EQ 9 NIGHT ARUBA, BONAIRE & CURACAO CRUISE
EQ 9 NIGHT ARUBA, BONAIRE & CURACAO CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Celebrity Equinox


Дати на отпътуване:

2024: 27 Януари; 24 Февруари; 23 Март; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | GEORGE TOWN, GRAND CAYMAN | ORANJESTAD, ARUBA | WILLEMSTAD, CURACAO | KRALENDIJK, BONAIRE | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
Suite каюта с балкон вътрешна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 23.03.2024 23.03.2024 23.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 7467€ 2397€ 1897€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL IN ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

BLACK FRIDAY - Резервирайте круиз от 16.11.2023 до 05.12.2023 и ще получите
75% ОТСТЪПКА* ОТ ЦЕНАТА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В КАЮТАТА ПЛЮС БОРДЕН КРЕДИТ ПО 150$ ЗА ЧОВЕК

*отстъпката е приложима само спрямо NO PERK RATE тарифите и не се комбинира с други специални тарифи като Exciting Deals, Senior и пр.
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. В момента няма изисквания за представяне на ваксинационни сертификати или негативни тестове за COVID-19, но такива може да бъдат въведени по всяко време, без предизвестие, по искане на здравните власти в някои от посещаваните дестинации.
10-дневен круиз SI 10 NIGHT ULTIMATE SOUTHERN CARIBBEAN
SI 10 NIGHT ULTIMATE SOUTHERN CARIBBEAN CELEBRITY CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Celebrity Silhouette


Дати на отпътуване:

2023: 04 Декември; 

2024: 29 Януари; 12,26 Февруари; 11,25 Март; 08 Април; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | PHILIPSBURG, ST. MAARTEN | ROSEAU, DOMINICA | SCARBOROUGH, TOBAGO | BRIDGETOWN, BARBADOS | ST. JOHNS, ANTIGUA | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
вътрешна каюта каюта с балкон външна каюта Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 04.12.2023 26.02.2024 04.12.2023 25.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 932€ 1496€ 2272€ 8130€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL IN ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

BLACK FRIDAY - Резервирайте круиз от 16.11.2023 до 05.12.2023 и ще получите
75% ОТСТЪПКА* ОТ ЦЕНАТА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В КАЮТАТА ПЛЮС БОРДЕН КРЕДИТ ПО 150$ ЗА ЧОВЕК

*отстъпката е приложима само спрямо NO PERK RATE тарифите и не се комбинира с други специални тарифи като Exciting Deals, Senior и пр.
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. В момента няма изисквания за представяне на ваксинационни сертификати или негативни тестове за COVID-19, но такива може да бъдат въведени по всяко време, без предизвестие, по искане на здравните власти в някои от посещаваните дестинации.
10-дневен круиз BY 10 NT ULTIMATE SOUTHERN CARIBBEAN
BY 10 NT ULTIMATE SOUTHERN CARIBBEAN CELEBRITY CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Celebrity Beyond


Дати на отпътуване:

2024: 19 Януари; 09 Февруари; 01,22 Март; 12 Април; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | PHILIPSBURG, ST. MAARTEN | CASTRIES, ST. LUCIA | BRIDGETOWN, BARBADOS | ST. JOHNS, ANTIGUA | BASSETERRE, ST KITTS & NEVIS | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
вътрешна каюта каюта с балкон Suite външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 19.01.2024 12.04.2024 22.03.2024 12.04.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1189€ 3736€ 7586€ 2466€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL IN ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

BLACK FRIDAY - Резервирайте круиз от 16.11.2023 до 05.12.2023 и ще получите
75% ОТСТЪПКА* ОТ ЦЕНАТА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В КАЮТАТА ПЛЮС БОРДЕН КРЕДИТ ПО 150$ ЗА ЧОВЕК

*отстъпката е приложима само спрямо NO PERK RATE тарифите и не се комбинира с други специални тарифи като Exciting Deals, Senior и пр.
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. В момента няма изисквания за представяне на ваксинационни сертификати или негативни тестове за COVID-19, но такива може да бъдат въведени по всяко време, без предизвестие, по искане на здравните власти в някои от посещаваните дестинации.
11-дневен круиз BY 11 NIGHT SOUTHERN CARIBBEAN CRUISE
BY 11 NIGHT SOUTHERN CARIBBEAN CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Celebrity Beyond


Дати на отпътуване:

2023: 11 Декември; 

2024: 08 Януари; 19 Февруари; 01 Април; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | GEORGE TOWN, GRAND CAYMAN | CARTAGENA, COLOMBIA | ORANJESTAD, ARUBA | WILLEMSTAD, CURACAO | FALMOUTH, JAMAICA | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 19.02.2024 01.04.2024 11.12.2023 08.01.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1288€ 2277€ 1611€ 10731€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL IN ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

BLACK FRIDAY - Резервирайте круиз от 16.11.2023 до 05.12.2023 и ще получите
75% ОТСТЪПКА* ОТ ЦЕНАТА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В КАЮТАТА ПЛЮС БОРДЕН КРЕДИТ ПО 150$ ЗА ЧОВЕК

*отстъпката е приложима само спрямо NO PERK RATE тарифите и не се комбинира с други специални тарифи като Exciting Deals, Senior и пр.
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. В момента няма изисквания за представяне на ваксинационни сертификати или негативни тестове за COVID-19, но такива може да бъдат въведени по всяко време, без предизвестие, по искане на здравните власти в някои от посещаваните дестинации.
7-дневен круиз AX 7 NIGHT EASTERN CARIBBEAN CRUISE
AX 7 NIGHT EASTERN CARIBBEAN CRUISE CELEBRITY CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Celebrity Apex


Дати на отпътуване:

2024: 13,27 Януари; 10,24 Февруари; 09,23 Март; 06 Април; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | SAN JUAN, PUERTO RICO | PHILIPSBURG, ST. MAARTEN | CHARLOTTE AMALIE, ST. THOMAS | PUERTO PLATA, DOMINICAN REP | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
Suite каюта с балкон външна каюта вътрешна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 24.02.2024 13.01.2024 06.04.2024 06.04.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6329€ 2619€ 2309€ 2149€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL IN ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

BLACK FRIDAY - Резервирайте круиз от 16.11.2023 до 05.12.2023 и ще получите
75% ОТСТЪПКА* ОТ ЦЕНАТА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В КАЮТАТА ПЛЮС БОРДЕН КРЕДИТ ПО 150$ ЗА ЧОВЕК

*отстъпката е приложима само спрямо NO PERK RATE тарифите и не се комбинира с други специални тарифи като Exciting Deals, Senior и пр.
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. В момента няма изисквания за представяне на ваксинационни сертификати или негативни тестове за COVID-19, но такива може да бъдат въведени по всяко време, без предизвестие, по искане на здравните власти в някои от посещаваните дестинации.
7-дневен круиз AX 7 NT KEY WEST, BELIZE AND GRAND CAYMAN
AX 7 NT KEY WEST, BELIZE AND GRAND CAYMAN CELEBRITY CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Celebrity Apex


Дати на отпътуване:

2023: 09 Декември; 

2024: 20 Януари; 02,16,30 Март; 13 Април; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | KEY WEST, FLORIDA | BELIZE CITY, BELIZE | COZUMEL, MEXICO | GEORGE TOWN, GRAND CAYMAN | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
външна каюта каюта с балкон вътрешна каюта Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 09.12.2023 09.12.2023 02.03.2024 02.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 920€ 1232€ 1676€ 6276€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL IN ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

BLACK FRIDAY - Резервирайте круиз от 16.11.2023 до 05.12.2023 и ще получите
75% ОТСТЪПКА* ОТ ЦЕНАТА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В КАЮТАТА ПЛЮС БОРДЕН КРЕДИТ ПО 150$ ЗА ЧОВЕК

*отстъпката е приложима само спрямо NO PERK RATE тарифите и не се комбинира с други специални тарифи като Exciting Deals, Senior и пр.
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. В момента няма изисквания за представяне на ваксинационни сертификати или негативни тестове за COVID-19, но такива може да бъдат въведени по всяко време, без предизвестие, по искане на здравните власти в някои от посещаваните дестинации.
7-дневен круиз AT 7 NIGHT BAHAMAS, MEXICO & GRAND CAYMAN
AT 7 NIGHT BAHAMAS, MEXICO & GRAND CAYMAN CELEBRITY CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Celebrity Ascent


Дати на отпътуване:

2023: 10 Декември; 

2024: 07,21 Януари; 04,18 Февруари; 03,17,31 Март; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | NASSAU, BAHAMAS | COZUMEL, MEXICO | GEORGE TOWN, GRAND CAYMAN | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
каюта с балкон Suite вътрешна каюта външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 18.02.2024 18.02.2024 04.02.2024 03.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1123€ 5989€ 895€ 1819€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL IN ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

BLACK FRIDAY - Резервирайте круиз от 16.11.2023 до 05.12.2023 и ще получите
75% ОТСТЪПКА* ОТ ЦЕНАТА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В КАЮТАТА ПЛЮС БОРДЕН КРЕДИТ ПО 150$ ЗА ЧОВЕК

*отстъпката е приложима само спрямо NO PERK RATE тарифите и не се комбинира с други специални тарифи като Exciting Deals, Senior и пр.
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. В момента няма изисквания за представяне на ваксинационни сертификати или негативни тестове за COVID-19, но такива може да бъдат въведени по всяко време, без предизвестие, по искане на здравните власти в някои от посещаваните дестинации.
7-дневен круиз AT 7 NIGHT SAN JUAN, TORTOLA & ST.KITTS
AT 7 NIGHT SAN JUAN, TORTOLA & ST.KITTS CELEBRITY CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Celebrity Ascent


Дати на отпътуване:

2023: 17 Декември; 

2024: 14,28 Януари; 11,25 Февруари; 10,24 Март; 07 Април; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | SAN JUAN, PUERTO RICO | TORTOLA, B.V.I. | BASSETERRE, ST KITTS & NEVIS | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
външна каюта Suite каюта с балкон вътрешна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 10.03.2024 24.03.2024 11.02.2024 10.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2070€ 6480€ 1521€ 1870€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА CELEBRITY CRUISES ИМАТ РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ИЗБРАНАТА ТАРИФА.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП NO PERK RATE ВКЛЮЧВАТ: 
настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода от автоматите на бюфета и при хранене в основния ресторант.

ТАРИФИТЕ ОТ ТИП ALL IN ВКЛЮЧВАТ: всички елементи, включени в базовата тарифа NO PERK RATE плюс пакет алкохолни и безалкохолни напитки (наливни вина и бири; спиртни напитки; ликьори; коктейли; бутилирана вода; сокове; кафе); интернет.

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 

BLACK FRIDAY - Резервирайте круиз от 16.11.2023 до 05.12.2023 и ще получите
75% ОТСТЪПКА* ОТ ЦЕНАТА ЗА ВТОРИЯ ГОСТ В КАЮТАТА ПЛЮС БОРДЕН КРЕДИТ ПО 150$ ЗА ЧОВЕК

*отстъпката е приложима само спрямо NO PERK RATE тарифите и не се комбинира с други специални тарифи като Exciting Deals, Senior и пр.
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.

Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Celebrity Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. В момента няма изисквания за представяне на ваксинационни сертификати или негативни тестове за COVID-19, но такива може да бъдат въведени по всяко време, без предизвестие, по искане на здравните власти в някои от посещаваните дестинации.
12-дневен круиз 12-DAY PANAMA CANAL SUNFARER
12-DAY PANAMA CANAL SUNFARER HOLLAND AMERICA LINE
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   ROTTERDAM


Дати на отпътуване:

2024: 04 Февруари; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE | HALF MOON CAY | ARUBA | CARTAGENA | GATUN LAKE | EXIT PANAMA CANAL CR | COLON | ENTER PANAMA CANAL C | LIMON | GRAND CAYMAN | FORT LAUDERDALE
Inside Cabins Window Cabins Balcony Cabins Balcony Vista Suites Balcony Neptune & Pinnacle Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 04.02.2024 04.02.2024 04.02.2024 04.02.2024 04.02.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2349€ 3684€ 3229€ 4189€ 7089€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТСТАНДАРТНАТА ТАРИФА ЗА КРУИЗ (NHK*) НА HOLLAND AMERICA LINE включва: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
ЦЕНИТЕ ПО ТАРИФА N1K – „Have it all“ включват следните допълнителни ЕКСТРИ: пакет напитки (Signature Beverage Package); от 1 до 3 вечери в специализираните ресторанти на кораба; 100$ отстъпка за брегови екскурзии; WI-FI Surf Package; предплатени бакшиши за обслужващия персонал (НОВО! валидно за резервации за круиз, направени след 10.11.2023). Повече подробности за тарифа N1K може да прочетете ТУК.  
*В случай, че се интересувате от стандартна тарифа, но в детайлната таблица с цени виждате само тарифа N1K – „Have it all“, за по-ниски цени може да се свържете с нас по телефон или имейлЗа повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. Специалните last-minute тарифи включват само стандартните елементи на круиза, без екстрите, характерни за тарифа „Have it all“.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
*Каюти от категория VH на корабите Rotterdam, Nieuw Statendam и Koningsdam са с ограничена видимост.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Holland America Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е,  обаче допълнителни изисквания във връзка с COVID-19 да бъдат въведени по искане на здравните власти, на някоя от държавите, включени в маршрута на круиза. Ангажимент на пасажерите е да се информират и да спазват здравните изисквания за всички посещавани държави.
12-дневен круиз 12-DAY PANAMA CANAL SUNFARER
12-DAY PANAMA CANAL SUNFARER HOLLAND AMERICA LINE
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   ROTTERDAM


Дати на отпътуване:

2024: 25 Февруари; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE | HALF MOON CAY | CURACAO | CARTAGENA | GATUN LAKE | EXIT PANAMA CANAL CR | COLON | ENTER PANAMA CANAL C | LIMON | GRAND CAYMAN | FORT LAUDERDALE
Inside Cabins Window Cabins Balcony Cabins Balcony Vista Suites Balcony Signature Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 25.02.2024 25.02.2024 25.02.2024 25.02.2024 25.02.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2309€ 2709€ 2909€ 4059€ 5559€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТСТАНДАРТНАТА ТАРИФА ЗА КРУИЗ (NHK*) НА HOLLAND AMERICA LINE включва: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
ЦЕНИТЕ ПО ТАРИФА N1K – „Have it all“ включват следните допълнителни ЕКСТРИ: пакет напитки (Signature Beverage Package); от 1 до 3 вечери в специализираните ресторанти на кораба; 100$ отстъпка за брегови екскурзии; WI-FI Surf Package; предплатени бакшиши за обслужващия персонал (НОВО! валидно за резервации за круиз, направени след 10.11.2023). Повече подробности за тарифа N1K може да прочетете ТУК.  
*В случай, че се интересувате от стандартна тарифа, но в детайлната таблица с цени виждате само тарифа N1K – „Have it all“, за по-ниски цени може да се свържете с нас по телефон или имейлЗа повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. Специалните last-minute тарифи включват само стандартните елементи на круиза, без екстрите, характерни за тарифа „Have it all“.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
*Каюти от категория VH на корабите Rotterdam, Nieuw Statendam и Koningsdam са с ограничена видимост.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Holland America Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е,  обаче допълнителни изисквания във връзка с COVID-19 да бъдат въведени по искане на здравните власти, на някоя от държавите, включени в маршрута на круиза. Ангажимент на пасажерите е да се информират и да спазват здравните изисквания за всички посещавани държави.
12-дневен круиз 12-DAY EASTERN CARIBBEAN WAYFARER
12-DAY EASTERN CARIBBEAN WAYFARER HOLLAND AMERICA LINE
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   ROTTERDAM


Дати на отпътуване:

2024: 17 Март; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE | ST MAARTEN | ANTIGUA | MARTINIQUE | BARBADOS | POINT-A-PITRE | ST KITTS | SAN JUAN | HALF MOON CAY | FORT LAUDERDALE
Inside Cabins Window Cabins Balcony Cabins Balcony Vista Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 17.03.2024 17.03.2024 17.03.2024 17.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2309€ 2649€ 2909€ 3929€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТСТАНДАРТНАТА ТАРИФА ЗА КРУИЗ (NHK*) НА HOLLAND AMERICA LINE включва: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
ЦЕНИТЕ ПО ТАРИФА N1K – „Have it all“ включват следните допълнителни ЕКСТРИ: пакет напитки (Signature Beverage Package); от 1 до 3 вечери в специализираните ресторанти на кораба; 100$ отстъпка за брегови екскурзии; WI-FI Surf Package; предплатени бакшиши за обслужващия персонал (НОВО! валидно за резервации за круиз, направени след 10.11.2023). Повече подробности за тарифа N1K може да прочетете ТУК.  
*В случай, че се интересувате от стандартна тарифа, но в детайлната таблица с цени виждате само тарифа N1K – „Have it all“, за по-ниски цени може да се свържете с нас по телефон или имейлЗа повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. Специалните last-minute тарифи включват само стандартните елементи на круиза, без екстрите, характерни за тарифа „Have it all“.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
*Каюти от категория VH на корабите Rotterdam, Nieuw Statendam и Koningsdam са с ограничена видимост.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Holland America Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е,  обаче допълнителни изисквания във връзка с COVID-19 да бъдат въведени по искане на здравните власти, на някоя от държавите, включени в маршрута на круиза. Ангажимент на пасажерите е да се информират и да спазват здравните изисквания за всички посещавани държави.
7-дневен круиз IC 7 NIGHT EASTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY
IC 7 NIGHT EASTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Icon of The Seas


Дати на отпътуване:

2024: 27 Януари; 24 Февруари; 23 Март; 20 Април; 

Маршрут: MIAMI, FLORIDA | BASSETERRE, ST KITTS & NEVIS | CHARLOTTE AMALIE, ST. THOMAS | PERFECT DAY COCOCAY, BAHAMAS | MIAMI, FLORIDA
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 24.02.2024 24.02.2024 24.02.2024 24.02.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1972€ 2063€ 2119€ 4772€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА ROYAL CARIBBEAN ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Royal Caribbean Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

7-дневен круиз IC 7 NIGHT WESTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY
IC 7 NIGHT WESTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Icon of The Seas


Дати на отпътуване:

2024: 03,17 Февруари; 02 Март; 13 Април; 

Маршрут: MIAMI, FLORIDA | PUERTO COSTA MAYA, MEXICO | COZUMEL, MEXICO | PERFECT DAY COCOCAY, BAHAMAS | MIAMI, FLORIDA
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 03.02.2024 03.02.2024 03.02.2024 03.02.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1828€ 2087€ 2171€ 4257€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА ROYAL CARIBBEAN ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Royal Caribbean Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

7-дневен круиз IC 7 NIGHT EASTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY
IC 7 NIGHT EASTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Icon of The Seas


Дати на отпътуване:

2024: 10 Февруари; 09 Март; 06 Април; 

Маршрут: MIAMI, FLORIDA | PHILIPSBURG, ST. MAARTEN | CHARLOTTE AMALIE, ST. THOMAS | PERFECT DAY COCOCAY, BAHAMAS | MIAMI, FLORIDA
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 10.02.2024 06.04.2024 06.04.2024 10.02.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 2000€ 2193€ 2193€ 4982€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА ROYAL CARIBBEAN ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Royal Caribbean Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

7-дневен круиз IC 7 NIGHT WESTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY
IC 7 NIGHT WESTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Маями
До:   Маями


Кораб:   Icon of The Seas


Дати на отпътуване:

2024: 16,30 Март; 

Маршрут: MIAMI, FLORIDA | PUERTO COSTA MAYA, MEXICO | ROATAN, HONDURAS | COZUMEL, MEXICO | PERFECT DAY COCOCAY, BAHAMAS | MIAMI, FLORIDA
Suite вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон
Дата* на отпътуване с минимална цена: 16.03.2024 16.03.2024 16.03.2024 16.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 5469€ 2116€ 2214€ 2249€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА ROYAL CARIBBEAN ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Royal Caribbean Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

6-дневен круиз SY 6 NIGHT WESTERN CARIBBEAN CRUISE
SY 6 NIGHT WESTERN CARIBBEAN CRUISE ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Symphony of the Seas


Дати на отпътуване:

2023: 10 Декември; 

2024: 07,21 Януари; 04,18 Февруари; 03,17,31 Март; 14,28 Април; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | LABADEE, HAITI | FALMOUTH, JAMAICA | NASSAU, BAHAMAS | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
вътрешна каюта Suite външна каюта каюта с балкон
Дата* на отпътуване с минимална цена: 10.12.2023 31.03.2024 14.04.2024 14.04.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 887€ 2222€ 1059€ 1164€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА ROYAL CARIBBEAN ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Royal Caribbean Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

8-дневен круиз SY 8 NIGHT SOUTHERN CARIBBEAN CRUISE
SY 8 NIGHT SOUTHERN CARIBBEAN CRUISE ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Форт Лодърдейл
До:   Форт Лодърдейл


Кораб:   Symphony of the Seas


Дати на отпътуване:

2023: 16 Декември; 

2024: 13,27 Януари; 10,24 Февруари; 09,23 Март; 06,20 Април; 

Маршрут: FORT LAUDERDALE, FLORIDA | ORANJESTAD, ARUBA | WILLEMSTAD, CURACAO | LABADEE, HAITI | FORT LAUDERDALE, FLORIDA
вътрешна каюта Suite външна каюта каюта с балкон
Дата* на отпътуване с минимална цена: 16.12.2023 27.01.2024 24.02.2024 20.04.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1003€ 3286€ 1186€ 1396€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА ROYAL CARIBBEAN ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Royal Caribbean Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

7-дневен круиз WN 7 NIGHT EASTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY
WN 7 NIGHT EASTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Порт Канаверал
До:   Порт Канаверал


Кораб:   Wonder of The Seas


Дати на отпътуване:

2023: 10 Декември; 

2024: 07,21 Януари; 04,18 Февруари; 03,17,31 Март; 14 Април; 

Маршрут: ORLANDO (PORT CANAVERAL), FL | PERFECT DAY COCOCAY, BAHAMAS | CHARLOTTE AMALIE, ST. THOMAS | PHILIPSBURG, ST. MAARTEN | ORLANDO (PORT CANAVERAL), FL
вътрешна каюта каюта с балкон Suite външна каюта
Дата* на отпътуване с минимална цена: 07.01.2024 14.04.2024 03.03.2024 17.03.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1221€ 1629€ 3330€ 1636€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА ROYAL CARIBBEAN ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Royal Caribbean Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

7-дневен круиз WN 7 NIGHT WESTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY
WN 7 NIGHT WESTERN CARIBBEAN & PERFECT DAY ROYAL CARIBBEAN CRUISES
От:   Порт Канаверал
До:   Порт Канаверал


Кораб:   Wonder of The Seas


Дати на отпътуване:

2023: 03 Декември; 

2024: 14,28 Януари; 11,25 Февруари; 10,24 Март; 07,21 Април; 

Маршрут: ORLANDO (PORT CANAVERAL), FL | PERFECT DAY COCOCAY, BAHAMAS | COZUMEL, MEXICO | ROATAN, HONDURAS | PUERTO COSTA MAYA, MEXICO | ORLANDO (PORT CANAVERAL), FL
вътрешна каюта външна каюта каюта с балкон Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 28.01.2024 07.04.2024 21.04.2024 21.04.2024
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 1181€ 1258€ 1524€ 2623€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ НА ROYAL CARIBBEAN ВКЛЮЧВАТ: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси; филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
За повече подробности посетете страницата за цените на Royal Caribbean Cruises чрез линка по-горе. 

При резервация по тарифа, която включва условие NRD (Non Refundable Deposit), платеният депозит не се възстановява в случай на анулиране по инициатива на клиента, независимо от причината за анулирането. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Royal Caribbean Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.