ИНТЕРЕСНИ КРУИЗНИ МАРШРУТИ

СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ

БАЛТИЙСКИ КРУИЗ С КОРАБ NORWEGIAN BREAKAWAY

ОТПЛАВАНИЯ ОТ КОПЕНХАГЕН, МАЙ - СЕПТЕМВРИ 2018

Маршрутът е балансиран, не много дълъг и не съвсем кратък, има два дни престой в Ст. Петербург и предоставя идеална възможност за разглеждане на балтийските столици. Съчетанието на интересна екскурзионна програма и пътуване с един от най-модерните FreeStyle круизни кораби води до чудесен резултат - получавате по много от всичко и се завръщате обогатени и доволни от лятната си ваканция. Описание на маршрута вижте ТУК.


  
  
 

СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ КРУИЗ С КОРАБ NORWEGIAN EPIC

СЕДМИЧНИ ОТПЛАВАНИЯ ОТ ЧИВИТАВЕКИЯ ИЛИ БАРСЕЛОНА ОТ АПРИЛ ДО ОКТОМВРИ 2018

Маршрутът на кораб Norwegian Epic е абсолютна класика в Западното средиземноморие. Всичко по-интересно по западното крайбрежие на Италия, Барселона и Палма в Испания и малка закачка с Френската Ривиера... и то къде, точно в сърцето й - Кан. Корабът има седмични отплавания от Барселона и от Чивитавекия при сходни ценови нива, така че може да изберете по-подходящото за Вас начално пристанище. Логично е да отпътувате от Чивитавекия, ако искате да се разходите 1-2 дни из Вечния град или пък от Барселона, ако ви привлича възможността да се потопите в артистичната атмосфера на каталунската столица. Описания на маршрута вижте ТУК.
 
 

 

КРУИЗ ДО КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ И МАДЕЙРА С NORWEGIAN SPIRIT

ОТПЛАВАНИЯ ОТ БАРСЕЛОНА, ОТ НОЕМВРИ ДО МАРТ

Пътуването с кораб Norwegian Spirit е възможно най-приятното пътешествие през пролетните и зимните месеци до Канарските острови, остров Мадейра и южна Испания. Интериорът навява спомени за недалечното минало, когато корабите бяха повече средство за комфортно пътуване, отколкото място за развлечение. На Norwegian Spirit няма да намерите френетични забавления, нито дигитализиран интериор. Norwegian Spirit е един класически круизен кораб, за хора търсещи спокойствие, уют и богата екскурзионна програма. Акцентът на круиза са посещенията на Канарските острови и остров Мадейра. Приятно разнообразие обаче, внася влизането в пристанище Малага, от където по-любознателните гости могат да предприемат пътуване до двореца Алхамбра в Гранада. Старинният замък е една от "задължителните" дестинации за всеки, който желае да се нарече пътешественик. Описания на маршрутите вижте ТУК.

 

 

КРУИЗИ ГРЪЦКИ ОСТРОВИ, МАЛТА, СИЦИЛИЯ, ХЪРВАТСКА И ЧЕРНА ГОРА

ОТПЛАВАНИЯ ОТ ВЕНЕЦИЯ И ЧИВИТАВЕКИЯ, ОТ АПРИЛ ДО ОКТОМВРИ

Круизите из Източното Средиземноморие са едни от най-красивите пътешествия по море. Повечето от тези, който са посетили веднъж, Санторини, Дубровник или Корфу смятат, че вече нямат тайни за островите в Егейско, Адриатическо и Йонийско море. Истината обаче е, че островите в региона винаги имат с какво да изненадат дори опитния пътешственик. Романтичните пристани с разноцветни малки лодчици, полюшващи се в спокойното море, прострените рибарски мрежи, малките уютни кафенета и таверни по крайбрежните улички и позабравената патриархална атмосфера, която все още може да откриете тук - там из гръцките островчета в Средиземно море, това са главните забележителности тук. И какво друго ви трябва, освен едно докосване до този уютен свят на спокойствие и радост. Круизите из Източното Средиземноморие са единственият, най-приятният и най-удобен начин да се насладите на мечтаните гледки. Описания на маршрутите вижте ТУК. 

11-ДНЕВЕН ПРЕМИУМ КРУИЗ БАЛТИЙСКИ СТОЛИЦИ И ОСЛО

ПЪТЕШЕСТВИЕ ИЗ СКАНДИНАВИЯ И РУСИЯ С КРАСИВИЯ КОРАБ REGAL PRINCESS

Всички круизни компании предлагат варианти на круизи до Балтийските столици. Много малко от тях обаче комбинират посещенията в Ст. Петербург, Стокхолм, Хелзинки, Талин и Копенхаген с влизане в Осло - столицата на Норвегия. А Princess Cruises е единствената компания, която не само че предлага такъв маршрут, но го прави регулярно, с много дати на отплаване през целия летен период от април до август 2018 година.
 


 

ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗ В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

МОДЕРНА РЕПЛИКА НА КЛАСИЧЕСКОТО МОРСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ

Круизна агенция CONTITRANS M Ltd. представя модерната реплика на класическия круиз от втората половина на 20-ти век, когато морското пътешествие беше повече романтично преживяване, отколкото неистова 24-часова забава и гонка за развлечения. Човек излиза от динамиката на ежедневието, спокойно се наслаждава на лукса около себе си, на първокласното обслужване, има достатъчно време спокойно да разглежда и изучава посещаваните места по маршрута, да се обогати духовно и емоционално и накрая да се завърне у дома отпочинал и зареден с енергия.