БАЛТИЙСКИ КРУИЗ С КОРАБ NORWEGIAN BREAKAWAY

PREMIUM ALL INCLUSIVE OR JUST CRUISE

КРУИЗНА АГЕНЦИЯ CONTITRANS M ПРЕДСТАВЯ 9-ДНЕВЕН PREMIUM ALL INCLUSIVE & FREESTYLE КРУИЗ С КОРАБ NORWEGIAN BREAKAWAY


Маршрутът е балансиран, не много дълъг и не съвсем кратък, има два дни престой в Ст. Петербург и предоставя идеална възможност за интересно пътешествие из балтийските столици. Съчетанието на интересна екскурзионна програма и пътуване с един от най-модерните FreeStyle круизни кораби води до чудесен резултат - получавате по много от всичко и се завръщате обогатени и доволни от лятната си ваканция.

ГЛАВНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА ТОЗИ КРУИЗ СА:

1. Круизният продукт е FreeStyle, което означава, че сте свободни сами да подреждате дневната и вечерната си програма. Няма изисквания за официално облекло, защото няма официални вечери. На кораба има безброй забавления и безброй ресторанти, но никъде няма изискване за официално облекло. Това ви спестява много килограми багаж, а както знаем авиокомпаниите налагат рестрикции по отношение на количеството на пренасяния от вас багаж.

2. Круизният кораб е изключително атрактивен. Настанявате се в просторни каюти с модерно и функционално обзавеждане. Имате на разположение много места за разходка, почивка, развлечения и спорт. Освен географско може да направите и кулинарно пътешествие. На кораба има повече ресторанти, отколкото на всеки друг круизен кораб - италиански, френски, японско тепаняки, стекхаус, чураскария, рибен ресторант и разбира се три основни ресторанта с интернационална кухня плюс азиатски "Noodle bar".

3. Круизният продукт е PREMIUM ALL INCLUSIVE, което означава, че освен стандартните настаняване, хранене и развлечения на борда, публикуваните цени включват още:
- безлимитно ползване на алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти;
- доставка на минерална вода в каютата - ежедневно по 1 литър за човек;
- селекция от LAVAZZA кафета по време на хранене в основните ресторанти;
- бакшиши за обслужващия персонал;
- НОВО! по 60 минути за човек, безплатен интернет;
- пристанищни такси;
А цените за настаняване в апартаменти S и H категории включват повече минути безплатен интернет, борден кредит и пакет от 3 вечери в някои от специализираните ресторанти на кораба (италиански, френски, японско тепаняки, стекхаус, чураскария).
Всичко това прави бюджета ви за круиз напълно предвидим. Допълнително ще заплащате само за брегови екскурзии, в пристанищата, в които решите да ползвате такива.

4. Специална тарифа JUST CRUISE. За онези от вас, които предпочитат да не ползват много екстри, но искат да пътуват при по-ниски цени, има специална тарифа наречена JUST CRUISE. При нея, цената за круиз включва само задължителните пера:
- настаняване, хранене и развлечения на борда;
- пристанищни такси;
- бакшиши за обслужващия персонал;
Останалите екстри, които вие не желаете да предплащате, ще може да поръчвате и ползвате на борда срещу допълнително заплащане.
Тарифа JUST CRUISE се прилага само за резервации за категории IX, OX, BX, MX. Резервациите са по гарантирана цена, т.е. не може да избирате номер и разположение на каютата, може само да изберете нейния вид (вътрешна каюта, каюта с прозорец, каюта с балкон, Mini-suite с балкон).
Тарифата е приложима и при резервации за тройна и четворна заетост.
 
Избирайки пътуване из Балтийските столици с кораб Norwegian Breakaway може би плащате малко повече, но получавате много повече и най-вече гарантирано приятни емоции и преживявания!

Изберете бутон ДЕТАЙЛИ ЗА КРУИЗА, а след това желаната дата на отплаване. По този начин ще видите подробното описание на круиза, ден по ден за съответната дата на отплаване и подробна ценова таблица, по категории каюти. След като изберете предпочитаната от Вас дата на отплаване и категрия каюта, моля свържете се с нас за проверка за свободни каюти и за съгласуване на цените за тях.