АФРИКАНСКИ КРУИЗИ

2022/2023
През изтеклата зима очакванията на пътешественици и круизни компании за добър сезон в Южна Африка бяха силно попарени от ненадейно появилия се именно в този регион „Омикрон“ – поредната мутация на корона вируса, която впоследствие почти мълниеносно заля света. Сега, в разгара на лятото, всички ние отново с надежда и ентусиазъм гледаме към предстоящия зимен сезон в Африка и въпреки, че COVID-19 още не се е предал напълно, очакванията са наистина да имаме блестящ круизен сезон най-после!
Всички условия за това са налице вече: хиляди с нетърпение очакват да се отправят на пленително морско пътешествие из далечни морета и земи; круизните компании са разработили и предлагат чудесни маршрути; авиокомпаниите и летищата са на път да нормализират работата си напълно, а ваксините и лекарства са сериозна гаранция, че ситуацията от зимата и пролетта на 2020 няма да се повторят, надяваме се никога вече!

И така, нека започнем с най-доброто, което предлага индустрията за идната зима и коледно-новогодишните празници в Южна Африка. А то никак не е малко!
Като начало, ще Ви предложим да погледнете един великолепен маршрут от Дубай до Кейптаун на NORWEGIAN CRUISE LINE (NCL). 

19-ДНЕВЕН КРУИЗ AFRICA-SOUTH AFRICAТова, че круизът започва от Дубай не е никакъв проблем – до бляскавия мегаполис има безчет връзки по въздух, а тези, които не обичат самолетите, могат да резервират пътуване по море от Пирея до Дубай, като пък този маршрут не е сигурно дали не е още по-привлекателен от първия – включва Кушадасъ в Турция, цели три дни в Израел, преминаване на Суецкия канал, два дни в Сафага, Египет – Долината на царете, Акаба в Йордания, Салалах и Мускат в Оман, Фуджейра, Абу Даби и Дубай в Емирствата – уникално!

19-ДНЕВЕН КРУИЗ EUROPE - MED EGYPT & GREEK ISLESИ след като, надяваме се, възбудихме любопитството Ви, нека сега да кажем няколко думи за Коледа и посрещането на Новата 2023 година. Из южните морета, на борда на луксозен круизен кораб, разбира се. Къде иначе?!


ПРЕКРАСНА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ

предоставя и Regent Seven Seas Cruises. Имаше навремето една такава шега: По-добре да си здрав и богат, отколкото болен и беден. За да пътува човек с Regent, определено трябва да принадлежи към първата категория хора. Е, богатството е относително понятие, както и здравето, разбира се, но така или иначе круизите на Regent Seven Seas са едни от най-скъпите, а компанията се счита за най-луксозната в света. Regent предлага „ултралукс all-inclusive“ продукт, който няма равен в индустрията. За тази компания сме писали много и сега няма да повтаряме безбройните качества и предимства. Да се върнем към празниците.Коледа и Нова година на борда на изящния Seven Seas Voyager от флотилията на Regent със сигурност ще са празниците, за които ще си спомняте с умиление цял живот. Ще си осигурите незабравими преживявания ако резервирате апартамент за 15-дневния Коледен и Новогодишен круиз, с начално и крайно пристанище Кейптаун с кораб Seven Seas Voyager. Говорим за апартамент, защото гостите на борда се настаняват само в апартаменти – обикновените каюти са за екипажа и персонала. Два океана, три държави – Южна Африка, Намибия и Мозамбик за две седмици. И нещо много важно, да напомним, че за разлика от всички други компании, при Regent Seven Seas Cruises в цената е включена богата селекция от безплатни брегови екскурзии във всички пристанища от маршрута. Това, от една страна спестява много средства, а от друга предоставя възможност за наистина задълбочено изследване на дестинациите, особено при такива маршрути с ясно изразена екскурзионна насоченост, каквито са круизите в Африка!

Ако считате, че казаното за Regent Seven Seas не ви касае особено поради бюджетни причини (поне засега), бихме препоръчали да обърнете внимание на

КРУИЗИТЕ В АФРИКА, ПРЕДЛАГАНИ ОТ NORWEGIAN CRUISE LINE (NCL)

Компанията принадлежи повече към масовия сегмент, но има амбиции да се настани и в премиум класа. NCL е популярна сред любителите на по-свободното и неформално прекарване на ваканционните дни. На борда не са задължителни официалните облекла, няма определено време, нито пък място за вечеря – гостите избират сами кога, къде и с кого да се хранят, а ресторанти, барове и кафенета на борда – колкото искате!

Новогодишният круиз в Южна Африка, на Norwegian, започва на 21.12.2022 от Кейптаун и завършва на 02.01.2023 отново в Кейптаун. Корабът е Norwegian Jade, вече добре известен и любим на мнозина българи, имали удоволствието да плават с него в Атлантика около Европа, в Западно Средиземноморие, а напоследък в Егейско море сред гръцките острови и до Израел.Новогодишният маршрут включва всичко интересно от крайбрежието на Южна Африка, както и две пристанища в Намибия. И маршрута, и free-style концепцията със сигурност ще допаднат тези от вас, които обичат екзотиката, непринуденото веселие и стилното пътешествие при напълно достъпни цени. Да не говорим, че компанията предлага най-евтините в индустрията пакети с напитки, интернет, екскурзии и резервации за специализирани ресторанти. А това е особено важно, когато ще посрещаме Нова Година!

Нещо важно: За да няма неприятни изненади и най-вече за комфорта и спокойствието на гостите.

NCL ПРЕДЛАГА И ПАКЕТИ FLY&CRUISE

които включват круиз и самолетни билети до и от началното пристанище. Тези пакети са удобни и привлекателни с това, че при случай на нежелано събитие, като стачка на летищен или полетен персонал, отмяна или промяна в часовете на полетите, или подобни непредвидени извънредни обстоятелства, круизната компания е тази, която ще има грижата по уреждането на проблема и адаптиране на пакета по подходящ начин. По-опитните пътешественици знаят, че винаги трябва да се очаква неочакваното. В допълнение на това, трябва да отбележим, че маршрутът започва с нощувка на кораба, докато той е на кей в Кейптаун. Това означава, че ако ползвате Fly&Cruise пакетите на Norwegian, няма да изгубите нищо от очарованието на този град, защото на 21 декември ще пристигнете със самолет, ще се настаните на кораба и ще имате на разположение свободна вечер, както и целия следващ ден, за да усетите ритъма на живота в този забележителен град. Цените за Fly&Cruise пакетите не са публикувани в уебсайта на круизна агенция КОНТИТРАНС М. Може да получите такива цени при конкретно запитване.

В заключение трябва да отбележим, че круизните плавания в Южна Африка и Намибия, не се изчерпват само с посрещането на Коледа и Нова Година. За периода от ноември 2022 до края на април 2023 агенция CONTITRANS M предлага над 20 великолепни круизни плавания по всички крайбрежия на африканския континент с кораби на най-реномираните круизни компании. По-долу ще намерите кратко представяне на някои от маршрутите, върху които бихме желали да акцентираме.Позициониращите круизи на Norwegian Cruise Line от Арабските Емирства през някои острови в Индийския океан до Южна Африка и обратно. Тези маршрути се осъществяват еднократно през декември 2022 и през януари 2023 г. Вече споменахме за есенните маршрути от Пирея до Дубай и от Дубай до Кейптаун. Подобни пътувания обаче са възможни и през месец февруари 2023 г., когато кораб Norwegian Jade ще се завърне обратно в Европа, като ще напрви два круиза съответно през Индийския океан и през Суецкия канал.

18-ДНЕВЕН КРУИЗ AFRICA-SOUTH AFRICA

 

ПОЗИЦИОНИРАЩИ КРУИЗИ НА REGENT SEVEN SEAS CRUISES ОТ ЮЖНА АФРИКА ДО ЮЖНА АМЕРИКА

Освен, че са ULTRA ALL INCLUSIVE, т.е. всичко е включено в цената и за вас остава единствено да се наслаждавате на пътешествието през Южния Атлантик, тези два маршрута са единствени по рода си в круизната индустрия. Те свързват по уникален начин Африка с Южна Америка и предоставят безброй варианти за персонализирано оформяне на цялостно пътуване, акцентите на което са Кейптаун в Южна Африка и Рио де Жанейро в Бразилия. А ако се вълнувате от история, круизът през Южния Атлантик включва спиране на остров Света Елена. Там е бил заточен и там приключва жизнения си път Наполеон Бонапарт. Къщите, които е обитавал и малка част от острова днес са територия на Франция, за разлика от останалата част от Св. Елена, който е британска територия. 14-ДНЕВЕН КРУИЗ SANDS TO SEAS TO SAMBA

За да бъде пътуването напълно завършено, бихте могли да резервирате по-дългата версия на този круиза, който отплава на 05.01.2023 г. от Кейптаун, пристига в Рио на 18.01.2023 г., има нощувка на борда, докато корабът е в Рио де Жанейро и след това продължава по източното крайбрежие на Бразилия като посещава някои от най-популярните плажни дестинации на южноамериканския континент. Круизът включва също еднодневен престой в прелюбопитния уругвайски курорт Пунта дел Есте и приключва в столицата на Аржентина – Буенос Айрес. Подобно пътуване е мечта за всеки любознателен пътешественик, но има и значителна ваканционна стойност, тъй като се плава предимно в топли води и в климатични зони, в които през януари е лято! 24-ДНЕВЕН КРУИЗ SOUTH ATLANTIC WONDERS

 

Наскоро, Regent Seven Seas Cruises отвориха за резервации няколко сегмента от околосветския си круиз за 2023 г. Това се прави обичайно с цел последни разпродажби на незаетите апартаменти, най-вече от по-ниските категории, тъй като най-луксозните отдавна са резервирани. По-ниските категории апартаменти обаче, предлагат чудесни условия за пътуване, всички екстри, характерни за DELUXE SUITE и CONCIERGE SUITE настаняването на корабите на Regent и цените са Ultra All Inclusive, разбира се. 
Два такива сегмента, които имат отношение към африканския континент са съответно:

20-дневния круиз в Арабско море и Индийския океан, от Дубай до Кейптаун, от 16.04.2023 до 06.05 2023 г
Освен посещение в Салалах, една доста интересна дестинация в Оман, маршрутът включва също три дни на Сейшелските острови, посещение в Мадагаскар и Майот, столицата на Мозамбик - Мапуто и накрая няколко пристанища в Южна Африка.
 


24-ДНЕВЕН КРУИЗ CROSSROADS OF HISTORY
Това е един забележителен маршрут по цялото западно крайбрежие на Африка, от Кейптаун до Барселона. Круизът се осъществява от 06.05.2023 до 30.05.2023.Подобни необичайни междуконтинентални позициониращи круизи се осъществяват също от Holland America Line и Seabourn Cruises.


 
Маршрутът на Holland America Line е 33-дневен, започва на 09.02.2023 г. от Сидни, преминава по цялото южно крайбрежие на континента-държава, включително спира на остров Тасмания и напуска Австралия след посещението на град Пърт. След няколко дни плаване през Индийския океан, пасажерите ще се насладят на екзотиката на островите Мавриций, Реюнион и Мадагаскар, докато накрая достигнат до източното крайбрежие на африканския континент. След посещения на столицата на Мозамбик – Мапуто, корабът преминава през по-интересните пристанища в Южна Африка и круизът приключва в Кейптаун. Перфектно, само да имате достатъчно свободно време за такова пътуване!


 
Круизът с кораб Seaborn Sojourn е не по-малко интересен. За 30 дни може да посетите най-интересните места в Индонезия, да прекосите Индийския океан със спиране на Сейшелските острови и да акостирате на източния бряг на Африка и то не къде да е а в Кения. Корабът има почти 3-дневен престой в Момбаса, след което се отправя към Занзибар, а накрая навлиза във водите на Южна Африка и след посещения в Дърбан и Порт Елизабет, пристига в Кейптаун.Този маршрут има и други варианти на сегменти, включително:
13-ДНЕВЕН КРУИЗ 13-DAY INDONESIAN GEMS от остров Бали в Индонезия до Сейшелските острови, от 28.03.2023 до 10.04.2023
или
17-ДНЕВЕН КРУИЗ 17-DAY GEMS OF THE SWAHILI COAST
от Виктория, Сейшелски острови до Кейтаун, Южна Африка, от 10.04.2023 до 27.04.2023, включително с 3 дни престой в Кения
или
47-ДНЕВЕН КРУИЗ 47-DAY SEYCHELLES & EXOTIC ISLANDS
от Виктория, Сейшелски острови до Барселона, от 10.04.2023 до 27.05.2023, като корабът обикаля почти целия африкански континент.

Круизният продукт на Seabourn Cruises е луксозен, по подобие на този на Regent Seven Seas Cruises. В цената е включено всичко – и напитки само премиум клас, и бакшишите за обслужващия персонал, и ползването на интернет, и храненето в изискани ресторанти. Единственото за което доплащате са бреговите екскурзии, услугите на спа-центъра и казиното. Пътувате с малък елегантен круизен кораб и споделяте пътешествието си само с 450 други гости, а не с 2-3 хиляди пасажери, както е на по-големите кораби. С други думи

ПЪРВОКЛАСНО ПРЕЖИВЯВАНЕ, КОЕТО СИ СТРУВА ЦЕНАТА!

Надяваме се, че се уверихте, колко разнообразни са възможностите за пътуване около африканския континент. И да не забравяме, че пътуването с круизен кораб ви гарантира спокойствие, сигурност и безгрижие, какъвто и продукт да изберете, каквато и да е цената.

Разгледайте пълната селекция от круизи до Африка за предстоящия зимен сезон, изберете най-подходящия за вас маршрут и дати на пътуване и се свържете с нас за уточняване на цените и други подробности.
 

 

COVID-19 ПРОТОКОЛИ

От началото на септември 2022 г. започва процес на облекчаване на COVID-19 изискванията по отношение на ваксинациите. Някои компании ще започнат да приемат за превоз неваксинирани пасажери от всякакви възрасти, като те ще трябва да представят само негативен тест за COVID-19 при настаняването на кораба в началното пристанище. Важна подробност обаче е тази, че неваксинираните пасажери трябва да се информират самостоятелно за COVID-19 изискванията за всяка отделна държава, включена по маршрута на круиза и да си осигурят съответните документи и здравни сертификати, ако такива са необходими.
В този смисъл, круизна агенция CONTITRANS M, препоръчва на клиентите през предстоящия зимен сезон да бъдат ваксинирани в случай, че предприемат пътуване до далечни и екзотични дестинации, включително и с бустерна доза, ако ваксината им е направена преди повече от 9 месеца. За много от круизите около Африка се изисква и ваксинация за жълта треска, документирана със съответния сертификат.

19-дневен круиз Africa-South Africa (DBX/CPT)
Africa-South Africa (DBX/CPT) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Дубай
До:   Кейптаун


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отпътуване:

2022: 02 Декември; 

Маршрут: DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES | FUJAIRAH, UNITED ARAB EMIRATES | MUSCAT, OMAN | PORT VICTORIA SEYCHELLES | LA DIGUE, SEYCHELLES | NOSY BE, MADAGASCAR | PORT LOUIS MAURITIUS | POINTE DES GALETS REUNION | RICHARDS BAY SOUTH AFRICA | PORT ELIZABETH (GQEBERHA), SOUTH AFRICA | MOSSELBAY SOUTH AFRICA | CAPE TOWN, SOUTH AFRICA
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 02.12.2022 02.12.2022 02.12.2022 02.12.2022 02.12.2022 02.12.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 13958.5€ 12223.5€ 4448.5€ 3978.5€ 2378.5€ 2068.5€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

12-дневен круиз Africa-South Africa (CPT/CPT)
Africa-South Africa (CPT/CPT) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Кейптаун
До:   Кейптаун


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отпътуване:

2022: 21 Декември; 

2023: 02,14 Януари; 

Маршрут: CAPE TOWN, SOUTH AFRICA | MOSSELBAY SOUTH AFRICA | PORT ELIZABETH (GQEBERHA), SOUTH AFRICA | RICHARDS BAY SOUTH AFRICA | DURBAN, SOUTH AFRICA | LUDERITZ, NAMIBIA | WALVIS BAY, NAMIBIA | CAPE TOWN, SOUTH AFRICA
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти Suite във ВИП-зоната
Дата* на отпътуване с минимална цена: 21.12.2022 02.01.2023 02.01.2023 21.12.2022 14.01.2023 14.01.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4618€ 2159€ 1949€ 1278€ 969€ 8884€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

18-дневен круиз Africa-South Africa (CPT/DBX)
Africa-South Africa (CPT/DBX) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Кейптаун
До:   Дубай


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отпътуване:

2023: 26 Януари; 

Маршрут: CAPE TOWN, SOUTH AFRICA | MOSSELBAY SOUTH AFRICA | PORT ELIZABETH (GQEBERHA), SOUTH AFRICA | RICHARDS BAY SOUTH AFRICA | MAPUTO, MOZAMBIQUE | NOSY BE, MADAGASCAR | PORT VICTORIA SEYCHELLES | PRASLIN SEYCHELLES | MUSCAT, OMAN | KHASAB, OMAN | ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES | DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES
Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 26.01.2023 26.01.2023 26.01.2023 26.01.2023 26.01.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 9799€ 6544€ 5759€ 3464€ 2394€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

18-дневен круиз Europe - Med Egypt & Greek Isles (DBX/PIR)
Europe - Med Egypt & Greek Isles (DBX/PIR) NORWEGIAN CRUISE LINE
От:   Дубай
До:   Пирея


Кораб:   Norwegian Jade


Дати на отпътуване:

2023: 13 Февруари; 

Маршрут: DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES | ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES | FUJAIRAH, UNITED ARAB EMIRATES | SALALAH, OMAN | AQABA, JORDAN | SAFAGA, EGYPT | SUEZ CANAL, EGYPT | JERUSALEM (ASHDOD), ISRAEL | TEL-AVIV (HAIFA), ISRAEL | LIMASSOL, CYPRUS | RHODES, GREECE | PIRAEUS ATHENS, GREECE
Suite във ВИП-зоната Suite с балкон MiniSuite с балкон каюти с балкон каюти с прозорец или с илюминатор вътрешни каюти
Дата* на отпътуване с минимална цена: 13.02.2023 13.02.2023 13.02.2023 13.02.2023 13.02.2023 13.02.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 18095€ 13600€ 6265€ 5380€ 3750€ 3015€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на NORWEGIAN CRUISE LINE включват: настаняване, хранене пълен пансион, развлечения на кораба, пристанищни такси, филтърно кафе, чай и питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета;

КЪМ БАЗОВАТА ЦЕНА МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ С ВКЛЮЧЕНИ ЧЕТИРИ ЕКСТРИ:
1) ПАКЕТ НАПИТКИ (описание); 
2) ПАКЕТ ВЕЧЕРИ В СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ РЕСТОРАНТИ;
3) ПАКЕТ ИНТЕРНЕТ;
4) ОТСТЪПКА ЗА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ;
Цената за FREE-AT-SEA пакетите варира от 99€ до €349 за гост според продължителността на круиза. (99€ за круиз от 3-5 дни; 149€ за круиз 6-8 дни; 199€ за круиз 9-11 дни; 249€ за круиз 12-14 дни; 299€ за круиз 15-17 дни; 349€ за круиз 18 и повече дни). Пакетите са приложими за гости на всички видове стандартни каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, mini-suite). Гостите на луксозните апартаменти от категории S и H получават безплатно всички изброени по-горе 4 екстри. Подробности за FREE-AT-SEA пакетите може да прочетете ТУК.

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006. Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Norwegian Cruise Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.

15-дневен круиз WINES, DUNES & WILDLIFE
WINES, DUNES & WILDLIFE REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Кейптаун
До:   Кейптаун


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отпътуване:

2022: 06 Декември; 

Маршрут: CAPE TOWN | WALVIS BAY | PORT ELIZABETH | RICHARDS BAY | MAPUTO | DURBAN | MOSSEL BAY | CAPE TOWN
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 06.12.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 10909€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; удобства за пране и гладене на дрехи (на самообслужване); бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
 
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Regent Seen Seas Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
15-дневен круиз HOLIDAY SAFARI
HOLIDAY SAFARI REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Кейптаун
До:   Кейптаун


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отпътуване:

2022: 21 Декември; 

Маршрут: CAPE TOWN | WALVIS BAY | PORT ELIZABETH | DURBAN | MAPUTO | RICHARDS BAY | MOSSEL BAY | CAPE TOWN
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 21.12.2022
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 11629€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; удобства за пране и гладене на дрехи (на самообслужване); бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
 
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Regent Seen Seas Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
24-дневен круиз SOUTH ATLANTIC WONDERS
SOUTH ATLANTIC WONDERS REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Кейптаун
До:   Буенос Айрес


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отпътуване:

2023: 05 Януари; 

Маршрут: CAPE TOWN | LUDERITZ (NAMIBIA) | WALVIS BAY | JAMESTOWN | RIO DE JANEIRO | BUZIOS | ILHA GRANDE | PARATY | SANTOS | PORTO BELO | RIO GRANDE | PUNTA DEL ESTE | BUENOS AIRES | BUENOS AIRES
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 05.01.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 16809€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; удобства за пране и гладене на дрехи (на самообслужване); бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
 
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Regent Seen Seas Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
14-дневен круиз SANDS TO SEAS TO SAMBA
SANDS TO SEAS TO SAMBA REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Кейптаун
До:   Рио де Жанейро


Кораб:   Seven Seas Voyager


Дати на отпътуване:

2023: 05 Януари; 

Маршрут: CAPE TOWN | LUDERITZ (NAMIBIA) | WALVIS BAY | JAMESTOWN | RIO DE JANEIRO | RIO DE JANEIRO
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 05.01.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4664.25€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; удобства за пране и гладене на дрехи (на самообслужване); бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
 
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Regent Seen Seas Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
24-дневен круиз CROSSROADS OF HISTORY
CROSSROADS OF HISTORY REGENT SEVEN SEAS CRUISES
От:   Кейптаун
До:   Барселона


Кораб:   Seven Seas Mariner


Дати на отпътуване:

2023: 06 Май; 

Маршрут: CAPE TOWN | WALVIS BAY | SAO TOME | LOME | TAKORADI | ABIDJAN | DAKAR | MINDELO (PORTO GRANDE) | SANTA CRUZ DE TENERIFE | ARRECIFE (LANZAROTE) | AGADIR | GRANADA (MOTRIL) | ALICANTE | BARCELONA
Suite
Дата* на отпътуване с минимална цена: 06.05.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 15009€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените на Regent Seven Seas Cruises са ULTRA ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда на кораба; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; удобства за пране и гладене на дрехи (на самообслужване); бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси.
 
Настаняването е само в луксозни АПАРТАМЕНТИ с балкони, само на кораб Seven Seas Navigator има апартаменти с прозорци:
*категории H и G на Seven Seas Navigator са апартаменти с прозорец, а не с балкон;
**категория Е на Seven Seas Navigator е Deluxe Veranda Suite, а не Concierge Suite.
За повече информация прочетете страницата ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ, като ползвате линка по-горе. 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
 
COVID-19 ПРОТОКОЛ: Regent Seen Seas Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
13-дневен круиз 13-DAY INDONESIAN GEMS
13-DAY INDONESIAN GEMS SEABOURN CRUISES
От:   Беноа, о-в. Бали, Индонезия
До:   Виктория, Сейшели


Кораб:   SEABOURN SOJOURN


Дати на отпътуване:

2023: 28 Март; 

Маршрут: BENOA (DENPASAR), BA | SURABAYA | SEMARANG, JAVA, INDO | PADANG | THE SEYCHELLES
Owner's Suite Window Suites Veranda Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 28.03.2023 28.03.2023 28.03.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 4419€ 4419€ 5524€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; интернетбакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Seabourn Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
30-дневен круиз 30-DAY INDONESIAN GEMS & THE SEYCHELLES
30-DAY INDONESIAN GEMS & THE SEYCHELLES SEABOURN CRUISES
От:   Беноа, о-в. Бали, Индонезия
До:   Кейптаун


Кораб:   SEABOURN SOJOURN


Дати на отпътуване:

2023: 28 Март; 

Маршрут: BENOA (DENPASAR), BA | SURABAYA | SEMARANG, JAVA, INDO | PADANG | THE SEYCHELLES | PRASLIN | MOMBASA | ZANZIBAR | DURBAN | PORT ELIZABETH | PASSING THE CAPE OF | CAPE TOWN | CAPE TOWN
Owner's Suite Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 28.03.2023 28.03.2023 28.03.2023 28.03.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 11219€ 11644€ 12919€ 22524€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; интернетбакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Seabourn Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
17-дневен круиз 17-DAY GEMS OF THE SWAHILI COAST
17-DAY GEMS OF THE SWAHILI COAST SEABOURN CRUISES
От:   Виктория, Сейшели
До:   Кейптаун


Кораб:   SEABOURN SOJOURN


Дати на отпътуване:

2023: 10 Април; 

Маршрут: THE SEYCHELLES | PRASLIN | MOMBASA | ZANZIBAR | DURBAN | PORT ELIZABETH | PASSING THE CAPE OF | CAPE TOWN | CAPE TOWN
Owner's Suite Window Suites Veranda Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 10.04.2023 10.04.2023 10.04.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6799€ 6799€ 7394€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; интернетбакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Seabourn Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
47-дневен круиз 47-DAY SEYCHELLES & EXOTIC ISLANDS
47-DAY SEYCHELLES & EXOTIC ISLANDS SEABOURN CRUISES
От:   Виктория, Сейшели
До:   Барселона


Кораб:   SEABOURN SOJOURN


Дати на отпътуване:

2023: 10 Април; 

Маршрут: THE SEYCHELLES | PRASLIN | MOMBASA | ZANZIBAR | DURBAN | PORT ELIZABETH | PASSING THE CAPE OF | CAPE TOWN | LUDERITZ | WALVIS BAY | CROSS EQUATOR | COTONOU | TEMA | LOME | BANJUL | DAKAR | PRAIA | MINDELO | LAS PALMAS | ARRECIFE | CASABLANCA | BARCELONA
Owner's Suite Window Suites Veranda Suites
Дата* на отпътуване с минимална цена: 10.04.2023 10.04.2023 10.04.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 16149€ 16149€ 18444€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; интернетбакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Seabourn Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
30-дневен круиз 30-DAY AFRICA'S ATLANTIC COAST & CANARY ISLANDS
30-DAY AFRICA'S ATLANTIC COAST & CANARY ISLANDS SEABOURN CRUISES
От:   Кейптаун
До:   Барселона


Кораб:   SEABOURN SOJOURN


Дати на отпътуване:

2023: 27 Април; 

Маршрут: CAPE TOWN | LUDERITZ | WALVIS BAY | CROSS EQUATOR | COTONOU | TEMA | LOME | BANJUL | DAKAR | PRAIA | MINDELO | LAS PALMAS | ARRECIFE | CASABLANCA | BARCELONA
Owner's Suite Window Suites Veranda Suites Penthouse Suites Signature Suites & Above
Дата* на отпътуване с минимална цена: 27.04.2023 27.04.2023 27.04.2023 27.04.2023 27.04.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 12919€ 13344€ 19294€ 26519€ 41224€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТЦените за круиз на Seabourn Cruises са ALL INCLUSIVE и включват: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; интернетбакшиши и такси обслужване; селекция от алкохолни и безалкохолни напитки във всички барове и ресторанти на кораба, включително минибара в каютата и румсървиса, пристанищни и други такси.
За повече подробности посетете страницата за цените на Seabourn Cruises чрез линка по-горе. 
 
За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Seabourn Cruises вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.
33-дневен круиз 33-DAY GRAND WORLD VOYAGE
33-DAY GRAND WORLD VOYAGE HOLLAND AMERICA LINE
От:   Сидни
До:   Кейптаун


Кораб:   ZUIDERDAM


Дати на отпътуване:

2023: 09 Февруари; 

Маршрут: SYDNEY | PORT ARTHUR | HOBART | ADELAIDE | KANGAROO ISLAND | PERTH | MAURITIUS | LA POSSESSION | TOLANARO | MAPUTO | DURBAN | EAST LONDON | PORT ELIZABETH | CAPE TOWN
Inside Cabins Window Cabins Balcony Cabins
Дата* на отпътуване с минимална цена: 09.02.2023 09.02.2023 09.02.2023
Цена** в ЕВРО за круиз, за гост в двойна каюта 6199€ 6699€ 9299€
*Дата на отпътуване, за която се очаква да има минимална цена за този круиз.
**Минимална цена за круиз, за една измежду всички селектирани дати на отпътуване. Цените включват пристанищни такси. За повече подробности вижте детайлното описание на круиза за желаната дата на отпътуване.

ЦЕНИТЕ ЗА КРУИЗ ВКЛЮЧВАТСТАНДАРТНАТА ТАРИФА ЗА КРУИЗ (NHK*) НА HOLLAND AMERICA LINE включва: настаняване; хранене пълен пансион; развлечения на кораба; пристанищни и други такси, филтърно кафе, чай и наливна питейна вода в основните ресторанти и от автоматите на бюфета.
ЦЕНИТЕ ПО ТАРИФА N1K – „Have it all“ включват следните допълнителни ЕКСТРИ: пакет напитки (Signature Beverage Package); от 1 до 3 вечери в специализираните ресторанти на кораба; 100$ отстъпка за брегови екскурзии; WI-FI Surf Package. Повече подробности за тарифа N1K може да прочетете ТУК.  
*В случай, че се интересувате от стандартна тарифа, но в детайлната таблица с цени виждате само тарифа N1K – „Have it all“, за по-ниски цени може да се свържете с нас по телефон или имейлЗа повече подробности посетете страницата за цените на Holland America Line чрез линка по-горе. 

За подробни ценови таблици моля, ползвайте бутон ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ и изберете желаната дата на отплаване. 
Информация за свободни за резервация каюти, както и за цени за гости на допълнителни легла, може да получите на тел. 0879 521 006.
Всички посочени в уеб сайта цени не са гарантирани, докато не бъде направена резервация за конкретен кораб/дата на отплаване/категория каюта.
*Каюти от категория VH на корабите Rotterdam, Nieuw Statendam и Koningsdam са с ограничена видимост.

COVID-19 ПРОТОКОЛ: Holland America Line вече приема на борда, както ваксинирани против COVID-19 гости, така и неваксинирани. Възможно е да има допълнителни изисквания за някои дестинации, включени в маршрутите на круизите, като например представяне на негативен тест за COVID-19, представяне на ваксинационен сертификат и пр.