Круизни компании

ПАРТНЬОРИ НА КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М СА ШЕСТ МОРСКИ КРУИЗНИ КОМПАНИИ
КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М е представител за България на 7 морски круизни компании и 1 речна.
Сред партньорите на КОНТИТРАНС М са трите най-мощни круизни холдинга в света:
Royal Caribbean Cruises Ltd. (RCCL), която включва Royal Caribbean Cruises в масовия сегмент и Celebrity Cruises в премиум сегмента.
Norwegian Cruise Line Holdings, която включва три круизни компании, а круизна агенция КОНТИТРАНС М предлага круизи на две от тях - Norwegian Cruise Line -  FreeStyle круизи и Regent Seven Seas Cruises - луксозни Ultra All Inclusive круизи.
Carnival Corporation & PLC, която включва десет круизни компании, измежду които круизна агенция работи активно с две - Holland America Line - премиум круизи и Seabourn Cruises - луксозни круизи.Първата FREE-STYLE круизна компания! Norwegians бяха тези, които безцеремонно разчупиха установените с десетилетия традиции в круизната индустрия и смело поеха курс към освобождаване от строгите правила на формалния поведенчески код на борда.  Така круизната ваканция  стана наистина почивка – джинси, къси пантталони, плажни шорти, тениски и джапанки, вместо задължителните до скоро смокинг, папионки, бални рокли, лачени обувки и прочие атрибути на вечерната суета. На ваканция – като на ваканция! Множество ресторанти предлагат кулинарни шедьоври от Франция и Италия, Китай и Япония,  Аржентина и Бразилия... Всички, млади и възрастни, деца и родители, шумни компани или двойки, търсещи усамотение – всички се чустват отлично на круизните кораби от флотилията на NCL.
Круизни дестинации за
NORWEGIAN CRUISE LINE
Видео
Още една компания от премиум сегмента в круизната индустрия с амбицията да бъде сред първите в класацията. Създадена в далечната 1989 година, CELEBRITY неотклонно следва стандартите, които правят морските круизи предпочитан начин за почивка, пътешествие и развлечение. Корабите, носещи емблемата “X” са символ на модерния лукс, предпочитан от млади по дух и възраст  любители на морето, разполагащи с прилични финансови възможности.  Любопитно е да се отбележи, че сред круизните дестинации на CELEBRITY има една, която не фигурира в списъците на конкурентите – ГАЛАПАГОС!  Три кораба - Xpedition, Xploration и Flora предоставят наистина уникална възможност за изследване на островите от този архипелаг по стилен и приятен начин.
Круизни дестинации за
CELEBRITY CRUISES
Видео
За моного любители на морските пътешествия, особено за тези с по-голям опит и изисквания, HOLLAND AMERICA LINE е олицетворение на елегантния стил в куизната индустрия. Само външният вид на корабите предизвикват у пасажерите гордост и задоволство за направения избор – да пътуват именно с тази круизна компания, а не с някоя друга. Гостите на борда са очаровани от колониалния разкош на интериора, но по никакъв начин не са лишени от удобствата на съвременния свят. Разнообразие от маршрути, както по продължителност, така и по пристанища, практически във всички основни круизни региони – това предлага HOLLAND AMERICA на своите верни фенове от десетилетия насам.
Круизни дестинации за
HOLLAND AMERICA LINE
Видео
Когато се говори за круизи, неизбежно в употреба влиза понятието ЛУКС. Хората влагат различен смисъл в тази дума, което е напълно разбираемо. Критериите са най-разнообразни, изискванията още повече – трудно може да се дефинира еднозначно. Ако трябва да направим аналогия с автомобилната индустрия, където нещата са като че ли по-ясни,  REGENT SEVEN SEAS CRUISES при круизите е като ROLLS ROYCE при автомобилите, с уговорката, че круизите са доста по-достъпни, все пак.
Наред с 6-звездното настаняване и обслужване, REGENT SEVEN SEAS CRUISES предлагат продукт, предназначен за хора, желаещи да получат максимум познания и в същото време огромна наслада от морското пътешествие из най-прекрасните кътчета от нашата планета. Гостите на RSSC са хора с широки интереси, богата култура, с добри финансови възможности, и най-важното, с дълбоко уважение към самите себе си! Ако се причислявате към тази категория хора, без съмнение, ще се чуствате превъзходно сред себеподобни на борда на някой от корабите на тази компания.
Цените са относително високи, в сравнение с тези предлагани за сходни маршрути от други компании,  но ако се вгледате какво е включено в тях, лесно ще резберете, че началната цена, практически е и крайна такава, т.е. за времето на вашето пътуване може да не похарчите и цент дори. В същото време обаче, получавате за парите си продукт с несравнимо висока стойност и качество! Опитайте и ще се убедите.
Круизни дестинации за
REGENT SEVEN SEAS CRUISES
Видео
Круизна компания Seabourn не е много популярна у нас, тъй като предлага специфичен круизен продукт в най-високия пазарен сегмент, този на луксозните пътешествия по море. Разбира се, брандът има почитатели и в България и ще привлича нови такива, поради факта, че много хора вече предпочитат да заплатят повече, но и да получат повече, т.е. цената вече не е единственият определящ фактор при избора на круиз.
 
Круизната концепция на Seabourn е изградена върху разбирането, че когато пътуването е за удоволствие то трябва да е от най-високо качество. Да бъде луксозно, но не претенциозно и снобско. Да бъде елегантно, а не посредствено. Да бъде комфортно и най-вече да оставя спомени. Спомени, не само във вид на стотици снимки от прекрасни дестинации, но и като усещане за едно приятно преживяване, като приятен аромат, който остава в съзнанието на човека за цял живот.

Флотилията на Seabourn се състои от няколко средно големи кораба, проектирани и построени в съответствие с идеологията на продукта. Капацитетът на корабите е между 460 и 600 гости, настанени в просторни, луксозно обзаведени апартаменти, повечето от които с веранди.

Круизният продукт на Seabourn привлича хора на възраст 40+, с оформен вкус и с ясна представа за ценните неща в живота, които обичат да пътуват и да споделят забавления и приключения с други интересни хора. И не на последно място със стабилни доходи над средното равнище.
Круизни дестинации за
SEABOURN CRUISES
Видео
Ако се заговори за круизи, всеки с авторитетно поклащане на глава, присъщо на познавачите, се съгласява с тезата, че да, това е „най-истинската“ круизна компания. Действително, ROYAL CARIBBEAN се радва на огромна популярност по света и у нас . Може би защото от дълги времена, в круизната индустрия повечето „НАЙ-„ носят все имена, завършващи с “...OF THE SEAS”. Не друг, а именно ROYAL CARIBBEAN наложи модата на хипер-гигантските кораби – OASIS OF THE SEAS, ALLURE OF THE SEAS, а от началото на юни 2016 година към тях се присъедини и третият от супер-серията  HARMONY OF THE SEAS. Най-нови технологии, най-екстравагантни забавления, най-... Накратко, това е безспорният световен лидер в масовия сегмент при морските круизи.
Круизни дестинации за
ROYAL CARIBBEAN CRUISES
Видео
Компанията определя двата си кораба като плаващи бутикови хотели. Вероятно читателят се досеща, че присъствието на думата CLUB в наименованието на компанията, вече само по себе си означава много високо вдигната летва. И това е точно така – уютен интериор, превъзходна храна и изключително обслужване – на това разчитат и получават в пълна степен гостите на борда. Размерите на корабите им позволяват да влизат там, където големите круизни лайнери на другите компании не могат. Това е значително предимстово особено при посещения в мегаполиси като Сидни, Хонгконг, Бангкок, Шанхай и пр., защото спестява време и средства на пасажерите.
Наред със стилния лукс, видим във всеки детайл, звездното обслужване на борда, компанията се гордее и с чудесните си маршрути.  Плаването е замислено така, че пасажерите да могат спокойно, без напрежение, а не набегом, да се запознаят със забележителностите и да се наситят напълно на удоволствията, които посещаваните круизни дестинации им предлагат.
Круизни дестинации за
AZAMARA CLUB CRUISES
Видео
Най-, най-, най- ... в позитивен смисъл - такива са отзивите и на клиенти, и на професионалисти, когато става дума за речните круизи, предлагани от AMA WATERWAYS!
Прекрасните круизи по големите европейски реки: Дунав, Рейн, Мозел, Майн, Сена, Рона, Гарона и Дуро, екзотичните африкански фотосафарита по река Чобе, както и уникалното пътешествие из Камбоджа и Виетнам, по река Меконг, вече са част от предложенията на круизна агенция CONTITRANS M. 

AMA WATERWAYS е най-иновативната и бързо развиваща се компания в сектора на речните круизи, създадена и ръководена от ентусиазирани и безрезервно отдадени на работата си, отлично подготвени специалисти.

AMA WATERWAYS разполага с флотилия от 23 модерни кораба (към месец октомври 2019 г.). Всички те са конструирани и построени така, че луксът и функционалността да са в хармония и гостите да получат максимум удобства и удоволствие. 

VALUE FOR MONEY или това, което получавате за парите си, е показател с особено голямо значение в круизната индустрия, а при AMA WATERWAYS стойността му е наистина висока. Цените за круизите на AMA са разумни, а срещу тях стои лукс от висока проба, изтънчена храна, напитки и отлично организирани брегови турове. И всичко това е включено в цената!  За вас остава единствената грижа да се наслждавате на пленителните гледки, които се сменят ден и нощ по двата бряга на реката.

Круизни дестинации за
AMA WATERWAYS
Видео