КРУИЗИ ПРОМОЦИИ

ИНТЕРЕСНИ МАРШРУТИ ЗА КРУИЗИ ПРИ АТРАКТИВНИ ЦЕНИ. НАЙ-ДОБРОТО ОТ СВЕТА НА КРУИЗИТЕ САМО В КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М
Случайно или не, вие се намирате в страницата за КРУИЗНИ ПРОМОЦИИ на круизна агенция „КОНТИТРАНС М“. Нека да припомним, че понятието „промоция“ има значение на представяне, привличане на внимание, насърчаване към покупки, а не просто намаление на цените. Ако за вас

ВОДЕЩ МОТИВ ПРИ ИЗБОРА НА КРУИЗ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НИСКАТА ЦЕНА,

тогава може лесно да намерите желания круиз, като зададете един или повече критерии в търсачката или във филтъра за круизи, след което сортирате получената селекция от маршрути по цена и... готово. Круизите с най-ниски цени веднага ще се появят на екрана ви.  Ако обаче

ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИНФОРМИРАН ИЗБОР НА КРУИЗ,

желаете да проучите различните възможности, да се ориентирате в предлагането, да разберете защо на пръв поглед сходни круизи се продават при цени, различаващи се с със стотици и дори с хиляди евро. Ако искате да намерите идеалния за вас круиз, т.е. този, при който ще направите минимум компромиси между фантазиите, желанията и реалните си възможности и ще получите максимално удовлетворение от избора си, тогава

СТРАНИЦАТА ЗА ПРОМОЦИИ НА КРУИЗИ

ще ви бъде от полза. Тук ще намерите статии, посветени на различна круизна тематика. Тук ние разказваме за круизните дестинации, акцентираме върху интересни, необичайни или рядко срещани маршрути, запознаваме ви с различните круизни продукти и техните разширения, като например круиз-туровете. Показваме ви с видео, текст и снимки информация за различните аспекти на круизите и круизните дестинации. И, разбира се, промотираме нови или просто интересни продукти, които се предлагат на по-ниски от обичайното цени. Ако следите нашите промоционални страници, не след дълго ще установите, че понякога, ултра скъпи луксозни круизи, всъщност може да се закупят при атрактивни и съвсем достъпни цени. Достатъчно е само да сте наблюдателни.
Ако всичко това ви се струва любопитно, настанете се удобно пред екрана на вашия компютър, таблет или със смартфон в ръка и ... вашият бъдещ круиз може би ще започне от

​​​​​СТРАНИЦАТА ЗА ПРОМОЦИИ НА КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М

ПРЕМИУМ КРУИЗИ С HOLLAND AMERICA LINE

Норвежките фиорди се считат за една от най-предпочитаните круизни дестинации в Европа и това е така от десетилетия насам. Величествената природа, уникалните гледки и приятното лято правят круизните плавания в региона изключително търсени. Круизите до Норвежките фиорди, предлагани от премиум-компанията Holland America Line започват от Амстердам или Ротердам, като сезонът се открива през втората половина на април и приключва в началото на септември.  Маршрутите са с продължителност 7, 14 и повече дни. 
Към промоцията
През лятото на 2022 г. Norwegian Cruise Line отново ще присъства много активно в Егейска Гърция. Компанията е определила един средно голям круизен кораб – Norwegian Jade, който ще изпълнява 7-дневни круизи с начално и крайно пристанище Пирея. Отплаванията ще бъдат винаги в ден неделя, през целия летен сезон, от април до ноември 2022 г. Предвидено е корабът да осъществява три варианта на маршрути.

САМО ЗА 99€ ЗА ГОСТ, ЗА 7-ДНЕВЕН КРУИЗ,
ПОЛУЧАВАТЕ FREE-AT-SEA ПАКЕТ

САМО ПРЕЗ ЯНУАРИ И ФЕВРУАРИ 2022 ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА
ВСИЧКИТЕ 4 ВМЕСТО ОБИЧАЙНИТЕ 2 ЕКСТРИ

Към промоцията
ШВЕЦИЯ, ДАНИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ЕСТОНИЯ, ГЕРМАНИЯ, 
ЛИТВА, ЛАТВИЯ И ДВА ДНИ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ


Резервирайте круиз до Балтийските столици през лятото на 2022 г. при най-атрактивни цени!

В периода 28.12.2021 - 31.01.2022 г. може да добавите FREE-AT-SEA пакет при промоционални условия, според които получавате всичките 4 вместо само обичайните 2 екстри.
Към промоцията

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ПЪТУВАНЕ ИЗ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ИРЛАНДИЯ СЕГА!

при най-атрактивни цени и условия, само с Norwegian Cruise Line!   

ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА КРУИЗ ДО 28.02.2021 ПОЛУЧАВАТЕ ВСИЧКИТЕ 4 ЕКСТРИ ОТ FREE AT SEA ПАКЕТА НА NORWEGIAN CRUISE LINE.
САМО ЗА 149€ ЗА ГОСТ, ЗА 10-ДНЕВЕН КРУИЗ!
Към промоцията
Резервирайте Fly & Cruise пакет за пътуване из Карибите през зимата или за пътуване из Аляска през лятото на 2022 г.!
Резервирайте сега, докато все още има свободни места в директните полети от Франкфурт до Маями за Карибските круизи и от Франкфурт до Сиатъл, Ванкувър и Анкъридж за круизите в Аляска!

Услугата Fly & Cruise е новост по отношение на круизите с отправни пристанища в САЩ и се предлага само от Norwegian Cruise Line. Повече за предимствата на този тип тарифа за круз, както и информация за възможни маршрути прочетете в страницата на промоцията.

Цените за пътувне по Fly & Cruise тарифа не са публикувани в уеб сайта, а се предоставят при конкретно индивидуално запитване. 
Към промоцията

ДЕБЮТ НА WONDER OF THE SEAS ПРЕЗ МАРТ 2022

Wonder of the Seas® е петият по ред гигант от серията OASIS-class на Royal Caribbean Cruises. Новият кораб е сходен с предходния - Symphony of the Seas®. За всички, които имат афинитет към мега-конструкциите, Wonder of the Seas® (Чудото на моретата) е идеалната възможност за пътуване по море, която ще бъде изпълнена с безчет изненади и забавления, каквито модерния круизен туризъм предоставя на пасажерите в огромно изобилие. С водоизместимост от 236857 GRT, дължина 362 м., широчина близо 65 м. и височина 18 палуби, това гигантско съоръжение е построено не само за да впечатлява, но и за да доставя удоволствие от пътуването. Истинска морска атракция!
Към промоцията


NORWEGIAN PRIMA
НОВИЯТ КОРАБ НА NORWEGIAN CRUISE LINE
С ПОГЛЕД КЪМ ПРЕМИУМ КРУИЗИТЕ
И НОВА ЕРА В ЗАБАВЛЕНИЯТА НА БОРДА

Към промоцията

20-ДНЕВНО АФРИКАНСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

5-дневна наземна екскурзионна програма
с невероятния влак ROVOS RAIL от Претория до Кейптаун 

+

15-дневен круиз из Южна Америка, Намибия и Мозамбик
с кораб Seven Seas Cruises
Към промоцията