КРУИЗИ ПРОМОЦИИ

ИНТЕРЕСНИ МАРШРУТИ ЗА КРУИЗИ ПРИ АТРАКТИВНИ ЦЕНИ. НАЙ-ДОБРОТО ОТ СВЕТА НА КРУИЗИТЕ САМО В КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М
Случайно или не, вие се намирате в страницата за КРУИЗНИ ПРОМОЦИИ на круизна агенция „КОНТИТРАНС М“. Нека да припомним, че понятието „промоция“ има значение на представяне, привличане на внимание, насърчаване към покупки, а не просто намаление на цените. Ако за вас

ВОДЕЩ МОТИВ ПРИ ИЗБОРА НА КРУИЗ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НИСКАТА ЦЕНА,

тогава може лесно да намерите желания круиз, като зададете един или повече критерии в търсачката или във филтъра за круизи, след което сортирате получената селекция от маршрути по цена и... готово. Круизите с най-ниски цени веднага ще се появят на екрана ви.  Ако обаче

ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИНФОРМИРАН ИЗБОР НА КРУИЗ,

желаете да проучите различните възможности, да се ориентирате в предлагането, да разберете защо на пръв поглед сходни круизи се продават при цени, различаващи се с със стотици и дори с хиляди евро. Ако искате да намерите идеалния за вас круиз, т.е. този, при който ще направите минимум компромиси между фантазиите, желанията и реалните си възможности и ще получите максимално удовлетворение от избора си, тогава

СТРАНИЦАТА ЗА ПРОМОЦИИ НА КРУИЗИ

ще ви бъде от полза. Тук ще намерите статии, посветени на различна круизна тематика. Тук ние разказваме за круизните дестинации, акцентираме върху интересни, необичайни или рядко срещани маршрути, запознаваме ви с различните круизни продукти и техните разширения, като например круиз-туровете. Показваме ви с видео, текст и снимки информация за различните аспекти на круизите и круизните дестинации. И, разбира се, промотираме нови или просто интересни продукти, които се предлагат на по-ниски от обичайното цени. Ако следите нашите промоционални страници, не след дълго ще установите, че понякога, ултра скъпи луксозни круизи, всъщност може да се закупят при атрактивни и съвсем достъпни цени. Достатъчно е само да сте наблюдателни.
Ако всичко това ви се струва любопитно, настанете се удобно пред екрана на вашия компютър, таблет или със смартфон в ръка и ... вашият бъдещ круиз може би ще започне от

​​​​​СТРАНИЦАТА ЗА ПРОМОЦИИ НА КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М

КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ И ОКОЛО БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ

Сезонът на круизите в Северна Европа започва в края на април и приключва около средата на септември. Сега е моментът да планирате пътуване през лятото до интересни дестинации из Норвежките фиорди, а защо не около британските осторви и дори до Исландия. Предлагаме както кратки 7-дневни круизи само до фиордите така и прекрасни комбинирани 14-дневни маршрути из прохладните води на северния Атлантически океан. 
Към промоцията

ПРЕМИУМ КРУИЗИ НОРВЕЖКИ ФИОРДИ И ЗАПАДНА ЕВРОПА
С БЕЗПЛАТЕН ПАКЕТ НАПИТКИ

Резервирайте премиум круиз на Holland America Line до 15.03.2020 година и получавате:

БЕЗПЛАТЕН ПАКЕТ НАПИТКИ (SIGNATURE BEVERAGE PACKAGE*)

10% ОТСТЪПКА ПРИ ПОКУПКА НА БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ**

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ ЗА ГОСТИ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЛЕГЛА***

ВКЛЮЧЕНИ БАКШИШИ ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА SUITE****

Към промоцията

КРУИЗ ОТ ПИРЕЯ ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ, ДО СВЕТИТЕ МЕСТА В ИЗРАЕЛ И ДО ОСТРОВА НА АФРОДИТА - КИПЪР

Древни култури, история, археология, лазурно небе, искрящо море, малки заливчета и привлекателни плажове, това е Егейска Гърция и източното Средиземноморие. 7-дневни пътешествия с новия кораб Norwegian Spirit, от април до ноември 2020 година. Резервирайте круиз от Пирея сега, при най-изгодни цени за ЛЯТО 2020!
Към промоцията

20 ИНТЕРЕСНИ КРУИЗА В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ
ПРЕЗ ЛЯТО 2020

Круизна агенция КОНТИТРАНС М има удоволствието да представи на вниманието ви 20 прекрасни маршрута до дестинации в Италия, Испания, Франция и Малта или в т.нар. круизен регион Западно Средиземноморие. В селекцията ще намерите най-доброто от круизната индустрия, което се предлага в тази част на света за предстощия летен сезон.
Към промоцията

TOP 7 CRUISES OF THE WEEK

Мястото, където ще намерите най-изгодните цени за круизи на 7-те глобални круизни компании, партньори на круизна агенция Контитранс М.
Круизите, включени в промоцията се променят всяка седмица и обхващат круизни дестинации по цял свят. В промоцията се включва по един маршрут на всяка круизна компания съответно:
- в луксозния сектор:
  по един круизен маршрут на Regent Seven Seas Cruises, Seaburn Cruises
  и Azamara Club Cruises
- в премиум сектора:
  по един круизен маршрут на Celebrity Cruises и Holland America Line
- в масовия сектор:
  по един круизен маршрут на Norwegian Cruise Line и Royal Caribbean Cruises 
Към промоцията

КОНСИЕРЖ КОЛЕКЦИЯТА НА Regent Seven Seas Cruises 

е селекция от прекрасни ол инклузив круиз-турове в Европа, Северна и Южна Америка, Африка и Азия. Круиз-туровете са комбинации от морски круизи и впечатляващи наземни програми в някои от най-привлекателните дастинации на Света, което прави пътешествието изключително стойностно.
Невероятно интересни пътешествия с луксозни пътнически влакове като Ориент Експрес в Европа, Belmond Hiram Bingham до Мачу Пикчу в Перу, Rocky Mountaineer из Скалистите планини в Канада и Rovos Rail из саваните на Южна Африка, комбинирани с прекрасни ultra all inclusive круизи.
Към промоцията

ПЛАНИНА И МОРЕ В ЕДНО ДВУСЕДМИЧНО ПЪТЕШЕСТВИЕ

ЕКСКУРЗИЯ ИЗ СКАЛИСТИТЕ ПЛАНИНИ + ЛУКСОЗЕН ALL INCLUSIVE МОРСКИ КРУИЗ ИЗ АЛЯСКА

Към промоцията