КРУИЗИ ПРОМОЦИИ

НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, БРИТАНСКИ ОСТРОВИ С NORWEGIAN CRUISE LINE

ПРОМОЦИЯ ЗА FREESTYLE КРУИЗИ
ИЗ НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ И СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИК

Само от 10.01.2019 до 25.01.2019 може да резервирате круиз на Norwegian в регион Норвежки фиорди, Исландия, Британски острови, 

С ОТСТЪПКА*:
4% при резервация по тарифа PREMIUM ALL INCLUSIVE
2% при резервация по тарифа JUST CRUISE
*отстъпката се прилага върху цената без пристанищните такси

Към промоцията
Norwegian Winter and Spring 2019 Promotions

NORWEGIAN CRUISE LINE

ПРОМОЦИИ ЗА КРУИЗИ ЗИМА-ПРОЛЕТ 2019

В тази страница сме събрали селекция от интересни маршрути за FreeStyle круизи на Norwegian. FreeStyle пътешествията са единствени по рода си в круизната индустрия. С въвеждането им, Norwegian практически сложиха началото на края на закостенелите правила при круизните. Днес много други компании взаимстват елементи от този стил на пътуване, но Norwegian са класиката в жанра. Разбира се, както подсказва самото наименование FreeStyle пътуването е за освободени хора. Такива, които предпочитат да разчупят правилата, особено по време на ваканцията си, хора с повече вкус към разнообразието и приятните изненади.
Към промоцията
ПРОМОЦИИ ЗА КРУИЗИ В АЗИЯ

МИСТЕРИИТЕ НА АЗИЯ

С наближаването на зимния период става все по-привлекателно да обмисляме пътуване до някоя топла дестинация. Дали за посрещане на Новата година или за следващия период - месеците от януари до март 2019, пътешествието с кораб из Азия е разнообразно, интересно и определено лятно преживяване.
Към промоцията
LAST MINUTE CRUISES 2019

РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА КРУИЗ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА!

При круизите, "последната минута" всъщност е няколко месеца преди датата на отплаване. Последната минута може да бъде и тази при която точно вие успявате да резервирате последната свободна каюта за даден кораб и дата на отплалване, а отплаването не е казано, че ще е утре, напротив, може да е след пет месеца. Затова не се учудвайте, когато в тази страница Ви представяме маршрути с отплавания дори през следващата година.
 
Към промоцията
ПРОМОЦИИ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ 2019 ГОДИНА

ИНТЕРЕСНИ ЦЕНИ, ЗА ИНТЕРЕСНИ КРУИЗИ ПРЕЗ ЛЯТО 2019 И ЕСЕН-ЗИМА-ПРОЛЕТ 2019/2020 ГОДИНА

Към промоцията
ПРОЛЕТНИ КРУИЗИ - ПРОМОЦИИ (АПРИЛ - МАЙ 2019)
Април и май са месеци, наситени с много празници и ваканции, слънцето приятно грее, а денят е  дълъг – идеално време за екскурзии и пътешествия! От опит знаем, че един морски или речен круиз в пролетния сезон е чудесен преход от студената зима към знойното лято.
Ние от круизна агенция CONTITRANS M Ltd. можем да ви бъдем полезни при резервацията на подходящ круиз за пролетта, защото при нас изборът е изключително голям и разнообразен. Предлагаме пътешествия с 11 морски и 1 речна круизни компании, с което покриваме пълния продуктов спектър в бранша – за масовия пазар, премиум, луксозни и ултра луксозни круизи. Всеки може да намери нещо  за себе си, но е важно човек да занае какво и как да търси, да има информация и да улови подходящия момент за резервиране. Ние ще ви предоставим информация и ще ви дадем полезни съвети за да улесним избора ви.
Към промоцията
КРУИЗИ В КАРИБИТЕ - PREMIUM ALL INCLUSIVE - FREESTYLE

ДРЕСКОД „ТЕНИСКА И КЪСИ ПАНТАЛОНИ“

Тазгодишното прохладно лято може да мотивира мнозина не след дълго да потърсят отново приятно място с мек и топъл климат и дружелюбно море. Най-добрата дестинация за подобно начинание е Карибският басейн. Климатът в тази част на земята варира от субтропически до тропически. Сухият сезон е в периода ноември – март. Тогава времето се стабилизира, няма опасност от урагани, слънцето грее ласкаво без да изгаря кожата, морската вода е топла и приятно галеща, не е много влажно, въздухът е чист и се диша леко. С една дума: лято! Какво по-хубаво от това, човек да се отправи на едно морско пътешествие с кораб из Карибско море!
Към промоцията
REGENT SEVEN SEAS PROMOTION CRUISES APRIL - MAY 2019

С REGENT SEVEN SEAS CRUISES ПЪТУВАТЕ СЪС СТИЛ

А СЕГА И ПРИ НАЙ-АТРАКТИВНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЗА ПРОЛЕТ 2019

Търсите нещо специално? Предстои ви годишнина, или отбелязване на щастливо събитие във вашия живот, или просто искате да си доставите удоволствие!
Е, парите, които ще похарчите за закупуване на пролетен круиз на REGENT SEVEN SEAS ще са едни от най-добре похарчените от вас средства.

LIVE LIFE LUXURIOUSLY!

Към промоцията