КРУИЗИ ПРОМОЦИИ

ИНТЕРЕСНИ МАРШРУТИ ЗА КРУИЗИ ПРИ АТРАКТИВНИ ЦЕНИ. НАЙ-ДОБРОТО ОТ СВЕТА НА КРУИЗИТЕ САМО В КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М
Случайно или не, вие се намирате в страницата за КРУИЗНИ ПРОМОЦИИ на круизна агенция „КОНТИТРАНС М“. Нека да припомним, че понятието „промоция“ има значение на представяне, привличане на внимание, насърчаване към покупки, а не просто намаление на цените. Ако за вас

ВОДЕЩ МОТИВ ПРИ ИЗБОРА НА КРУИЗ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НИСКАТА ЦЕНА,

тогава може лесно да намерите желания круиз, като зададете един или повече критерии в търсачката или във филтъра за круизи, след което сортирате получената селекция от маршрути по цена и... готово. Круизите с най-ниски цени веднага ще се появят на екрана ви.  Ако обаче

ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИНФОРМИРАН ИЗБОР НА КРУИЗ,

желаете да проучите различните възможности, да се ориентирате в предлагането, да разберете защо на пръв поглед сходни круизи се продават при цени, различаващи се с със стотици и дори с хиляди евро. Ако искате да намерите идеалния за вас круиз, т.е. този, при който ще направите минимум компромиси между фантазиите, желанията и реалните си възможности и ще получите максимално удовлетворение от избора си, тогава

СТРАНИЦАТА ЗА ПРОМОЦИИ НА КРУИЗИ

ще ви бъде от полза. Тук ще намерите статии, посветени на различна круизна тематика. Тук ние разказваме за круизните дестинации, акцентираме върху интересни, необичайни или рядко срещани маршрути, запознаваме ви с различните круизни продукти и техните разширения, като например круиз-туровете. Показваме ви с видео, текст и снимки информация за различните аспекти на круизите и круизните дестинации. И, разбира се, промотираме нови или просто интересни продукти, които се предлагат на по-ниски от обичайното цени. Ако следите нашите промоционални страници, не след дълго ще установите, че понякога, ултра скъпи луксозни круизи, всъщност може да се закупят при атрактивни и съвсем достъпни цени. Достатъчно е само да сте наблюдателни.
Ако всичко това ви се струва любопитно, настанете се удобно пред екрана на вашия компютър, таблет или със смартфон в ръка и ... вашият бъдещ круиз може би ще започне от

​​​​​СТРАНИЦАТА ЗА ПРОМОЦИИ НА КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М





ЕКЗОТИЧНИ КРУИЗНИ ДЕСТИНАЦИИ ЗА ПЕРИОДА ДЕКЕМВРИ 2021 - ФЕВРУАРИ 2022 ГОДИНА

Резервирайт CRUISE ONLY или FLY&CRUISE ПАКЕТ за кораб NORWEGIAN JADE сега
и прекарайте приятно Коледните и Новогодишните празници или зимната си отпуска в интересна лятна дестинация!

Добавете FREE-AT-SEA пакет при промоционални условия, с включени 4 екстри!
Към промоцията

ДЕБЮТ НА WONDER OF THE SEAS ПРЕЗ МАРТ 2022

Wonder of the Seas® е петият по ред гигант от серията OASIS-class на Royal Caribbean Cruises. Новият кораб е сходен с предходния - Symphony of the Seas®. За всички, които имат афинитет към мега-конструкциите, Wonder of the Seas® (Чудото на моретата) е идеалната възможност за пътуване по море, която ще бъде изпълнена с безчет изненади и забавления, каквито модерния круизен туризъм предоставя на пасажерите в огромно изобилие. С водоизместимост от 236857 GRT, дължина 362 м., широчина близо 65 м. и височина 18 палуби, това гигантско съоръжение е построено не само за да впечатлява, но и за да доставя удоволствие от пътуването. Истинска морска атракция!
Към промоцията

КАРИБСКИ КРУИЗИ 2021/2022 С NORWEGIAN CRUISE LINE

Три причини да изберете круиз из Карибите и Бахамите с NCL:

1. ЩЕ ПЛАВАТЕ С ЕДНИ ОТ НАЙ-МОДЕРНИТЕ КРУИЗНИ КОРАБИ В СВЕТА!

2. ЩЕ МОЖЕ ДА ПОЛЗВАТЕ НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ПАКЕТИ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ В ЦЯЛАТА КРУИЗНА ИНДУСТРИЯ!

3. ЩЕ МОЖЕ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ „FLY & CRUISE“ ПАКЕТИ ОТ ОСНОВНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЛЕТИЩА

Тази услуга е новост по отношение на круизите в Карибския басейн и се предлага само от Norwegian Cruise Line. Ще опишем накратко предимствата и удобствата, които предоставя резервацията на Fly&Cruise пакет.
Към промоцията


NORWEGIAN PRIMA
НОВИЯТ КОРАБ НА NORWEGIAN CRUISE LINE
С ПОГЛЕД КЪМ ПРЕМИУМ КРУИЗИТЕ
И НОВА ЕРА В ЗАБАВЛЕНИЯТА НА БОРДА

Към промоцията

АФРИКАНСКИ ПРИКАЗКИ

25-ДНЕВЕН КРУИЗ + 3-ДНЕВНА ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА В КЕЙПТАУН

ВСИЧКО ВКЛЮЧЕНО В ЦЕНАТА!
Настаняване; хранене в до 5 гурме ресторанта; развлечения на борда; брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута; безлимитно ползване на интернет; безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки; удобства за пране и гладене на дрехи; бакшиши и такси обслужване; пристанищни и други такси; 3-дневна наземна програма в Кейптаун с екскурзовод, настаняване в луксозен хотел и трансфери.
Към промоцията

НОВАТА КРУИЗНА ПРОГРАМА НА AZAMARA CLUB CRUISES ИЗ КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ

За периода ноември 2021 – февруари 2022 са планирани серия от интензивни маршрути с посещения на множество места из архипелага. Програмата започва с два позициониращи круиза, чрез които кораб Azamara Journey се придвижва първо от Чивитавекия до Лисабон, а след това от Лисабон до Лас Палмас. След това корабът ще извърши 6 круиза с начално и крайно пристанище Лас Палмас – главният град на остров Гран Канария. Маршрутите са с продължителност между 7 и 11 дни, не се повтарят и имат различни акценти. В началото на февруари 2022 г. корабът ще се отправи обратно на 11-дневно пътешествие от Лас Палмас към Средиземно море.   
 
Azamara Club Cruises e компания от премиум сегмента. Круизният продукт на Azamara се отличава с високо качество и стил. Корабите са средни по големина, изключително удобни и уютни.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ КРУИЗ ИЗ КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ С AZAMARA CLUB CRUISES СЕГА!

Към промоцията

20-ДНЕВНО АФРИКАНСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

5-дневна наземна екскурзионна програма
с невероятния влак ROVOS RAIL от Претория до Кейптаун 

+

15-дневен круиз из Южна Америка, Намибия и Мозамбик
с кораб Seven Seas Cruises
Към промоцията

ROCKY MOUNTAINEER & ALASKAN CRUISES

5-дневно пътешествие с луксозен влак през Скалистите планини в Канада 
+
All Inclusive круиз
Към промоцията