КРУИЗИ ПРОМОЦИИ

ЛЕТНИ КРУИЗИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ
Тази година продажбите на летните круизи вървят по-бързо отколкото през предходните години и определени видове каюти постепенно се изчерпват, а вече има и круизи, които са напълно затворени за продажба. Ако пък искате да пътувате с деца, нещата стават още по-сложни с напредване на времето, тъй като на много от корабите в Средиземно море каютите с тройна или четворна заетост са напълно изчерпани. Ако за някои дати и маршрути има още останали такива каюти, те са от по-високите категории, съответно при по-високи цени. Резервирането на най-луксозните апартаменти във VIP-зоните на корабите, разполагащи с такива, също започва да става проблематично. VIP-зоните вече са почти разпродадени, особено за месеците юли и август.

И така, за да не се разочаровате от липсата на свободни каюти или апартаменти, препоръчваме час по-скоро да се свържете с нас за да направим резервация за круиз в съответствие с вашите интереси, вкусове и стандарти.
 
Към промоцията
ИНТЕРЕСНИ КРУИЗИ ЗА 2018 - СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ

ИНТЕРЕСНИ КРУИЗИ ЗА 2018

СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ

Хубавият круиз не е нито евтин, нито скъп, нито масов, нито луксозен, нито кратък, нито дълъг. Хубавият круиз е този, който най-добре отговаря на вашите очаквания за маршрут, период на пътуване, цена, обстановка на борда, вид круизен продукт и качество на цялото преживяване. Най-щастливи са онези, които успеят да намерят подходящия за тях круиз, защото това им гарантира една перфектна ваканция. За всички, които имат търпение да търсят и сетива да усетят, предлагаме една специална селекция от разнообразни, по качество, геофграфски регион и стил на пътуването, круизи за 2018 година.
 

Към промоцията
REGENT SEVEN SEAS CRUISES

ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗ В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

МОДЕРЕН ВАРИАНТ НА КЛАСИЧЕСКОТО МОРСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ

Това пътуване наподобява в голяма степен класическия круиз от втората половина на 20-ти век, когато морското пътешествие беше повече романтично преживяване, отколкото неистова 24-часова забава и гонка за развлечения. Човек излиза от динамиката на ежедневието, спокойно се наслаждава на лукса около себе си, на първокласното обслужване, има достатъчно време спокойно да разглежда и изучава посещаваните места по маршрута, да се обогати духовно и емоционално и накрая да се завърне у дома отпочинал и зареден с енергия.

ДА, ВСЕ ОЩЕ ИМА ТАКИВА КРУИЗИ!

Към промоцията
КРУИЗИ ДО БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ - ЛЯТО 2018

КРУИЗИ ДО БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ - ЛЯТО 2018

Круизите в Балтийско море са безспорно най-изгодният и удобен начин за обиколка и опознаване на Скандинавия, Русия и прибалтийските държави. Какво повече ви дава едно пътешествие с кораб по тези места спрямо стандартната екскурзия, включваща предвижване с автобуси, железница, фериботи и настаняване в нов хотел във всеки град от маршрута? 
Към промоцията
NORWEGIAN - PREMIUM ALL INCLUSIVE CRUISES OR JUST CRUISE?

NORWEGIAN - PREMIUM ALL INCLUSIVE CRUISES OR JUST CRUISE?

КОЛКО НИСКИ СА НИСКИТЕ ЦЕНИ ЗА КРУИЗ

Когато започнем да планираме почивката си, освен желанието ни да отидем на едно или друго слънчево, красиво и интересно място, неминуемо възниква въпросът колко ще ни струва това и дали е по джоба ни. Като става дума за круиз този въпрос изниква още докато разглеждаме цените на различните продукти в интернет. Виждаме някоя много приятна 3-цифрена сума за 7-дневен круиз и си казваме: „Ето, това е нашето пътуване“ и веднага в ума ни се появяват приказни картини на море, лято и забавления

Към промоцията
MSC WORLD CRUISE 2020

ОКОЛОСВЕТСКИЯТ КРУИЗ НА MSC CRUISES ЗА 2020 ГОДИНА ВЕЧЕ Е ОТВОРЕН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Резервациите за първия в историята на MSC Околосветски круиз, който ще започне през януари 2019, почти приключиха.  Подготовката за събитието е в разгара си и всички го очакваме с нетърпение. Времето обаче следва своя ход и ново 116-дневно пътешествие, планирано за периода януари-април 2020 е вече отворено за резервации. Втори шанс за тези от вас, които не успяха да се запишат за круиза през 2019 година и отлична възможност за всички, които мечтаят да видят Света по най-елегантния и приятен начин! 

Към промоцията
ПРОМОЦИИ КРУИЗИ ЕВРОПА, ЯПОНИЯ, ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ, ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ 2018