КРУИЗИ ПРОМОЦИИ

ИНТЕРЕСНИ МАРШРУТИ ЗА КРУИЗИ ПРИ АТРАКТИВНИ ЦЕНИ. НАЙ-ДОБРОТО ОТ СВЕТА НА КРУИЗИТЕ САМО В КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М
Случайно или не, вие се намирате в страницата за КРУИЗНИ ПРОМОЦИИ на круизна агенция „КОНТИТРАНС М“. Нека да припомним, че понятието „промоция“ има значение на представяне, привличане на внимание, насърчаване към покупки, а не просто намаление на цените. Ако за вас

ВОДЕЩ МОТИВ ПРИ ИЗБОРА НА КРУИЗ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НИСКАТА ЦЕНА,

тогава може лесно да намерите желания круиз, като зададете един или повече критерии в търсачката или във филтъра за круизи, след което сортирате получената селекция от маршрути по цена и... готово. Круизите с най-ниски цени веднага ще се появят на екрана ви.  Ако обаче

ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИНФОРМИРАН ИЗБОР НА КРУИЗ,

желаете да проучите различните възможности, да се ориентирате в предлагането, да разберете защо на пръв поглед сходни круизи се продават при цени, различаващи се с със стотици и дори с хиляди евро. Ако искате да намерите идеалния за вас круиз, т.е. този, при който ще направите минимум компромиси между фантазиите, желанията и реалните си възможности и ще получите максимално удовлетворение от избора си, тогава

СТРАНИЦАТА ЗА ПРОМОЦИИ НА КРУИЗИ

ще ви бъде от полза. Тук ще намерите статии, посветени на различна круизна тематика. Тук ние разказваме за круизните дестинации, акцентираме върху интересни, необичайни или рядко срещани маршрути, запознаваме ви с различните круизни продукти и техните разширения, като например круиз-туровете. Показваме ви с видео, текст и снимки информация за различните аспекти на круизите и круизните дестинации. И, разбира се, промотираме нови или просто интересни продукти, които се предлагат на по-ниски от обичайното цени. Ако следите нашите промоционални страници, не след дълго ще установите, че понякога, ултра скъпи луксозни круизи, всъщност може да се закупят при атрактивни и съвсем достъпни цени. Достатъчно е само да сте наблюдателни.
Ако всичко това ви се струва любопитно, настанете се удобно пред екрана на вашия компютър, таблет или със смартфон в ръка и ... вашият бъдещ круиз може би ще започне от

​​​​​СТРАНИЦАТА ЗА ПРОМОЦИИ НА КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М

СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, ИБЕРИЯ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ, ИСЛАНДИЯ И НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ
 
Изберете круиз за пролетната ваканция, за Великденските празници, за майските празници, или просто изберете маршрута, който Ви допада и резервирайте при най-атрактивни цени, добавете FREE-AT-SEA пакет и не забравяйте да вземете и децата си. За тях ще платите само пристанищни такси, но ползите от пътуването с цялото семейство ще бъдат много, защото ще си прекарате приятни моменти с любимите хора!
Към промоцията
КРУИЗИ С NORWEGIAN EPIC В ЗАПАДНО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ
Резервирайте круиз за цялото семейство!
Плавайте в Западното Средиземноморие при най-атрактивни цени!
ДЕЦАТА НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЛЕГЛА В ДВОЙНИ КАЮТИ ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО!
Free-At-Sea пакетите вече официално включват 4 екстри!
Към промоцията

КРУИЗИТЕ В АЗИЯ СЕ ЗАВРЪЩАТ В НАЙ-ПРИВЛЕКАТЕЛНИЯ ИМ ВИД
ЛУКСОЗНИ ALL INCLUSIVE КРУИЗИ СЪС SEABOURN CRUISES


Круизите в Азия се завръщат, след дългата COVID-19 пауза, в една от най-привлекателните им форми – морските пътешествия с луксозен кораб, на който се предлага истински All Inclusive продукт.
Очаква ви пътуване из най-интересните дестинации в Югоизточна Азия, Средния Изток и Арабия, при това по възможно най-удобния начин, с най-стилните кораби.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ 5-ЗВЕЗДЕН КРУИЗ ДО 06.12.2022 ПРИ СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ!

Към промоцията

КРУИЗИ В КАРИБСКО МОРЕ БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ

РЕЗЕРВИРАЙТЕ КРУИЗ в КАРИБИТЕ от БАРБАДОС до 05.12.2022 г.

ПРИ СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ОТ 2719€ ALL INCLUSIVE ЗА ГОСТ В ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ С ВЕРАНДА

Към промоцията

КРУИЗ В СЕВЕРНА ЕВРОПА С БОНУС 4-ДНЕВНА НАЗЕМНА ПРОГРАМА В КОПЕНХАГЕН

Потопете се в приказната магия на Дания преди или след Вашия круиз. Ще посетите прочутия замък Егесков, тихото рибарско селище Драгор, космополитния град Одензе където се намира домът на Ханс Кристиан Андерсен и разбира се, столицата на Дания – Копенхаген. Не пропускайте възможността да пътешествате до Исландия, Норвежките Фиорди, Балтийските столици и Британските острови, като направите това приятно разширение на круиза си в Копенхаген, преди или след плаването.

И ВСИЧКО ТОВА ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО,

ако резервирате някой измежду селектираните круизи до 06.01.2023 г.
Към промоцията

КАРИБСКИ КРУИЗИ ОТ ПАНАМА СИТИ С NORWEGIAN CRUISE LINE
(БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ)

Резервирайте круиз през Панамския канал и в Карибско море при най-атрактивни цени за CRUISE-ONLY или FLY&CRUISE тарифи!

Към промоцията

КРУИЗИ ДО КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ, МАДЕЙРА, ПОРТУГАЛИЯ, ИСПАНИЯ И МАРОКО С NORWEGIAN CRUISE LINE

Последни възможности за резервации по цени за ранно записване!

Круизна агенция Контитранс М предлага пълната програма от круизи из Канарските и Азорските острови, Андалусия, Гибралтар и Мароко с кораб Norwegian Sun, за периода ноември 2022 – март 2023 г.
Към промоцията

В ОЧАКВАНЕ НА КАРИБСКИЯ СЕЗОН 2022-2023

Wonder of the Seas® е петият по ред гигант от серията OASIS-class на Royal Caribbean Cruises. Новият кораб е сходен с предходния - Symphony of the Seas®. За всички, които имат афинитет към мега-конструкциите, Wonder of the Seas® (Чудото на моретата) е идеалната възможност за пътуване по море, която ще бъде изпълнена с безчет изненади и забавления, каквито модерния круизен туризъм предоставя на пасажерите в огромно изобилие. С водоизместимост от 236857 GRT, дължина 362 м., широчина близо 65 м. и височина 18 палуби, това гигантско съоръжение е построено не само за да впечатлява, но и за да доставя удоволствие от пътуването. Истинска морска атракция!

Към промоцията