КРУИЗИ ПРОМОЦИИ

NORWEGIAN - PREMIUM ALL INCLUSIVE CRUISES OR JUST CRUISE?

NORWEGIAN - PREMIUM ALL INCLUSIVE CRUISES OR JUST CRUISE?

КОЛКО НИСКИ СА НИСКИТЕ ЦЕНИ ЗА КРУИЗ

Когато започнем да планираме почивката си, освен желанието ни да отидем на едно или друго слънчево, красиво и интересно място, неминуемо възниква въпросът колко ще ни струва това и дали е по джоба ни. Като става дума за круиз този въпрос изниква още докато разглеждаме цените на различните продукти в интернет. Виждаме някоя много приятна 3-цифрена сума за 7-дневен круиз и си казваме: „Ето, това е нашето пътуване“ и веднага в ума ни се появяват приказни картини на море, лято и забавления

Към промоцията
REGENT SEVEN SEAS CRUISES

НЕ Е ВАЖНО КОЛКО СИ ПЛАТИЛ ЗА ДА СЕ КАЧИШ НА БОРДА, ПО-ВАЖНО Е КОЛКО СИ ПЛАТИЛ КОГАТО СЛИЗАШ ОТ КОРАБА!


REGENT SEVEN SEAS CRUISES
е създадена да задоволи желанията именно на онези от вас, които искат да получат повече от това, което предлагат традиционните круизни компании.
 
Към промоцията
КРУИЗИ ДО БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ - ЛЯТО 2018

КРУИЗИ ДО БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ - ЛЯТО 2018

Круизите в Балтийско море са безспорно най-изгодният и удобен начин за обиколка и опознаване на Скандинавия, Русия и прибалтийските държави. Какво повече ви дава едно пътешествие с кораб по тези места спрямо стандартната екскурзия, включваща предвижване с автобуси, железница, фериботи и настаняване в нов хотел във всеки град от маршрута? 
Към промоцията
MSC WORLD CRUISE 2020

ОКОЛОСВЕТСКИЯТ КРУИЗ НА MSC CRUISES ЗА 2020 ГОДИНА ВЕЧЕ Е ОТВОРЕН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Резервациите за първия в историята на MSC Околосветски круиз, който ще започне през януари 2019, почти приключиха.  Подготовката за събитието е в разгара си и всички го очакваме с нетърпение. Времето обаче следва своя ход и ново 116-дневно пътешествие, планирано за периода януари-април 2020 е вече отворено за резервации. Втори шанс за тези от вас, които не успяха да се запишат за круиза през 2019 година и отлична възможност за всички, които мечтаят да видят Света по най-елегантния и приятен начин! 

Към промоцията