КРУИЗИ ПРОМОЦИИ

КРУИЗИ В КАРИБИТЕ - PREMIUM ALL INCLUSIVE - FREESTYLE

ДРЕСКОД „ТЕНИСКА И КЪСИ ПАНТАЛОНИ“

Тазгодишното прохладно лято може да мотивира мнозина не след дълго да потърсят отново приятно място с мек и топъл климат и дружелюбно море. Най-добрата дестинация за подобно начинание е Карибският басейн. Климатът в тази част на земята варира от субтропически до тропически. Сухият сезон е в периода ноември – март. Тогава времето се стабилизира, няма опасност от урагани, слънцето грее ласкаво без да изгаря кожата, морската вода е топла и приятно галеща, не е много влажно, въздухът е чист и се диша леко. С една дума: лято! Какво по-хубаво от това, човек да се отправи на едно морско пътешествие с кораб из Карибско море!
Към промоцията
НОВА ГОДИНА В ЮЖНА АМЕРИКА

НОВОГОДИШНИТЕ КРУИЗИ В ЮЖНА АМЕРИКА

Няколко предложения за интересни празнични круизи в Южна Америка. Използвайте коледната и новогодишната ваканция, за да обиколите тази прелюбопитна част на Земята. Дори да нямате конкретни очаквания и да не знаете много неща за посещаваните дестинации, те ще ви очароват и впечатлят. Бразилия, Чили, Аржентина, Уругвай и дори пътуване около целия континент, това е възможно само с КРУИЗ! Пътувайте комфортно, забавлявайте се и научете нещо ново за Света!
Към промоцията
LAST MINUTE CRUISES SUMMER 2018
В тази страница представяме на вниманието ви, някои маршрути, за които все още има свободни каюти при атрактивни цени, за ЛЯТО 2018
Към промоцията
НОВОГОДИШНИ КРУИЗИ - КЪДЕ ДА ПОСРЕЩНЕМ 2019 ГОДИНА

100 КРУИЗА - 100 ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ И ПОЧИВКА ПО ВРЕМЕ НА КОЛЕДНАТА И НОВОГОДИШНАТА ВАКАНЦИЯ

По-опитните круизни пътешественици знаят, че изборът на места по корабите за пътувания след два, три, та дори и пет месеца се стеснява бързо, а цените нарастват обратно пропорционално на наличността от свободни каюти. За да не се осуетят намеренията ви за коледно-новогодишна ваканция, препоръчваме да направите избора си още сега. Не, не е рано. Особено ако търсите по-атрактивни цени, ако искате все пак да имате някакъв избор по отношение категорията и разположението на каютата и още повече ако пътувате с децата си и търсите настаняване в тройни или четворни каюти, които в даден момент ще станат "дефицитна стока" за пътувания през пика на зимния сезон - НОВАТА ГОДИНА. 
Към промоцията
ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА - REGENT SEVEN SEAS CRUISES

ГОЛЯМАТА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА
на Ultra All Inclusive Луксозни Круизи в Европа вече е в ход.

Все още може да закупите едноседмично пътуване до някой от най-интересните дестинации в Западното Средиземноморие, за отплавания от август до ноември 2018 година, при цени под 3000€ за човек. А цената включва ВСИЧКО, наистина ВСИЧКО - настаняване в луксозен апартамент за двама, с балкон; изискани ястия по време на цялото пътешествие; всякакви алкохолни и безалкохолни напитки; безлимитно ползване на интернет на кораба; пристанищни такси и бакшиши и забележете - БОГАТА СЕЛЕКЦИЯ ОТ БЕЗПЛАТНИ БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ по целия маршрут.

И като бонус към всичко това, предлагаме на вниманието ви няколко атрактивни маршрута, отново Ultra All Inclusive Cruises, из островите на Френска Полинезия и в Карибско море.
Към промоцията
РЕЧНИ КРУИЗИ ПО ДУНАВ

ДУНАВСКИ РЕЧНИ КРУИЗИ

С AMA WATERWAYS

  • Най-висококачествен круизен продукт;
  • Интересни маршрути между Будапеща и Филсхофен с посещения на градове в Австрия, Унгария, Словакия и Германия;
  • ALL INCLUSIVE цени, които покриват: настаняването в луксозни каюти за двама пасажери; хранене пълен пансион с първокласна кухня; селекция от качествени вина и безалкохолни напитки по време на хранене в основния ресторант; ежедневно зареждане на каютата с бутилирана вода; интернет; бреговите екскурзии за разглеждане на посещаваните градове;
Към промоцията
REGENT SEVEN SEAS CRUISES

ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗ В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

МОДЕРЕН ВАРИАНТ НА КЛАСИЧЕСКОТО МОРСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ

Това пътуване наподобява в голяма степен класическия круиз от втората половина на 20-ти век, когато морското пътешествие беше повече романтично преживяване, отколкото неистова 24-часова забава и гонка за развлечения. Човек излиза от динамиката на ежедневието, спокойно се наслаждава на лукса около себе си, на първокласното обслужване, има достатъчно време спокойно да разглежда и изучава посещаваните места по маршрута, да се обогати духовно и емоционално и накрая да се завърне у дома отпочинал и зареден с енергия.

ДА, ВСЕ ОЩЕ ИМА ТАКИВА КРУИЗИ!

Към промоцията
MSC WORLD CRUISE 2020

ОКОЛОСВЕТСКИЯТ КРУИЗ НА MSC CRUISES ЗА 2020 ГОДИНА ВЕЧЕ Е ОТВОРЕН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Резервациите за първия в историята на MSC Околосветски круиз, който ще започне през януари 2019, почти приключиха.  Подготовката за събитието е в разгара си и всички го очакваме с нетърпение. Времето обаче следва своя ход и ново 116-дневно пътешествие, планирано за периода януари-април 2020 е вече отворено за резервации. Втори шанс за тези от вас, които не успяха да се запишат за круиза през 2019 година и отлична възможност за всички, които мечтаят да видят Света по най-елегантния и приятен начин! 

Към промоцията