КРУИЗИ ПРОМОЦИИ

LUXURY CRUISES SUMMER 2019

THE BEST WAY TO SPEND SOME MONEY IN 2019

Най-интересните маршрути през 2019 в Средиземно море, Северна Европа и Северна Америка и няколко впечатляващи круиза през 2020 година, из Тихия Океан и около Африка.

 
Към промоцията
ДЕЦАТА ПЪТУВАТ БЕЗПЛАТНО НА ЛЕТНИТЕ КРУИЗИ НА CELEBRITY CRUISES

CELEBRITY CRUISES ОБЯВИ ПРОМОЦИЯ ЗА СЕМЕЙСТВА С ДЕЦА ДО 12 ГОДИНИ

Само през месец март 2019, семействата с деца до 12 години могат да резервират каюти с едно или две допълнителни легла за настаняване на малките пасажери при нулеви промоционални цени за децата. За тях се заплащат само пристанищни такси. 
Към промоцията
КРУИЗИ ДО БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ С NORWEGIAN CRUISE LINE

КРУИЗИ ДО БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ С NORWEGIAN CRUISE LINE

Пътувайте комфортно и разгледайте най-интересните места из Балтийско море!
Вижте текущите промоции за FreeStyle Premium All Inclusive Круизи!
Към промоцията
НОВОГОДИШНИ КРУИЗИ 2020 - РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ

РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ЗА НОВОГОДИШНИ КРУИЗИ 2020

В началото на новата 2019 година, ние от круизна агенция CONTITRANS M Ltd., решихме да ви поднесем приятна изненада - ПРОМОЦИЯ НА НОВОГОДИШНИ КРУИЗИ за посрещане на следващата 2020 година!
Ако считате, че за вас е твърде рано да обмисляте подобна възможност, тогава пропуснете тази статия. Ако обаче имате опит с резервирането на круизи или просто се вслушвате в съветите на специалиста, тогава знаете, че в последните две-три години ясно се очерта тенденцията за ранни резервации, направени много, много месеци преди датата на отплаване.
Към промоцията
НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, БРИТАНСКИ ОСТРОВИ С NORWEGIAN CRUISE LINE

FREESTYLE КРУИЗИ ИЗ НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ И СЕВЕРНИЯ АТЛАНТИК

Разгледайте лятната круизна програма на Norwegian Cruise Line за пътешествия из Норвежките фиорди, Исландия, Ирландия и Великобритания.
Съдържателни маршрути, All Inclusive цени.

Към промоцията
REGENT SEVEN SEAS PROMOTION CRUISES APRIL - MAY 2019

С REGENT SEVEN SEAS CRUISES ПЪТУВАТЕ СЪС СТИЛ

А СЕГА И ПРИ НАЙ-АТРАКТИВНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЗА ПРОЛЕТ 2019

Търсите нещо специално? Предстои ви годишнина, или отбелязване на щастливо събитие във вашия живот, или просто искате да си доставите удоволствие!
Е, парите, които ще похарчите за закупуване на пролетен круиз на REGENT SEVEN SEAS ще са едни от най-добре похарчените от вас средства.

LIVE LIFE LUXURIOUSLY!

Към промоцията
LAST MINUTE CRUISES 2019

РЕЗЕРВАЦИЯ ЗА КРУИЗ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА!

При круизите, "последната минута" всъщност е няколко месеца преди датата на отплаване. Последната минута може да бъде и тази при която точно вие успявате да резервирате последната свободна каюта за даден кораб и дата на отплаване, а отплаването не е казано, че ще е утре, напротив, може да е след пет месеца. Затова не се учудвайте, когато в тази страница Ви представяме маршрути с отплавания в средата на 2019 година.
Към промоцията
ПРОМОЦИИ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ 2019 ГОДИНА

ИНТЕРЕСНИ ЦЕНИ, ЗА ИНТЕРЕСНИ КРУИЗИ ПРЕЗ ЛЯТО 2019 И ЕСЕН-ЗИМА-ПРОЛЕТ 2019/2020 ГОДИНА

Към промоцията
Norwegian Cruise Line 2019-2020 Promotions

NORWEGIAN CRUISE LINE

ПРОМОЦИИ ЗА ЛЯТО 2019 И ЕСЕН/ЗИМА 2019/2020

В тази страница сме събрали селекция от интересни маршрути за FreeStyle круизи на Norwegian. FreeStyle пътешествията са единствени по рода си в круизната индустрия. С въвеждането им, Norwegian практически сложиха началото на края на закостенелите правила при круизните. Днес много други компании взаимстват елементи от този стил на пътуване, но Norwegian са класиката в жанра. Разбира се, както подсказва самото наименование FreeStyle пътуването е за освободени хора. Такива, които предпочитат да разчупят правилата, особено по време на ваканцията си, хора с повече вкус към разнообразието и приятните изненади.
Към промоцията