КРУИЗИ ПРОМОЦИИ

ИНТЕРЕСНИ МАРШРУТИ ЗА КРУИЗИ ПРИ АТРАКТИВНИ ЦЕНИ. НАЙ-ДОБРОТО ОТ СВЕТА НА КРУИЗИТЕ САМО В КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М
Случайно или не, вие се намирате в страницата за КРУИЗНИ ПРОМОЦИИ на круизна агенция „КОНТИТРАНС М“. Нека да припомним, че понятието „промоция“ има значение на представяне, привличане на внимание, насърчаване към покупки, а не просто намаление на цените. Ако за вас

ВОДЕЩ МОТИВ ПРИ ИЗБОРА НА КРУИЗ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО НИСКАТА ЦЕНА,

тогава може лесно да намерите желания круиз, като зададете един или повече критерии в търсачката или във филтъра за круизи, след което сортирате получената селекция от маршрути по цена и... готово. Круизите с най-ниски цени веднага ще се появят на екрана ви.  Ако обаче

ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ИНФОРМИРАН ИЗБОР НА КРУИЗ,

желаете да проучите различните възможности, да се ориентирате в предлагането, да разберете защо на пръв поглед сходни круизи се продават при цени, различаващи се с със стотици и дори с хиляди евро. Ако искате да намерите идеалния за вас круиз, т.е. този, при който ще направите минимум компромиси между фантазиите, желанията и реалните си възможности и ще получите максимално удовлетворение от избора си, тогава

СТРАНИЦАТА ЗА ПРОМОЦИИ НА КРУИЗИ

ще ви бъде от полза. Тук ще намерите статии, посветени на различна круизна тематика. Тук ние разказваме за круизните дестинации, акцентираме върху интересни, необичайни или рядко срещани маршрути, запознаваме ви с различните круизни продукти и техните разширения, като например круиз-туровете. Показваме ви с видео, текст и снимки информация за различните аспекти на круизите и круизните дестинации. И, разбира се, промотираме нови или просто интересни продукти, които се предлагат на по-ниски от обичайното цени. Ако следите нашите промоционални страници, не след дълго ще установите, че понякога, ултра скъпи луксозни круизи, всъщност може да се закупят при атрактивни и съвсем достъпни цени. Достатъчно е само да сте наблюдателни.
Ако всичко това ви се струва любопитно, настанете се удобно пред екрана на вашия компютър, таблет или със смартфон в ръка и ... вашият бъдещ круиз може би ще започне от

​​​​​СТРАНИЦАТА ЗА ПРОМОЦИИ НА КРУИЗНА АГЕНЦИЯ КОНТИТРАНС М

НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, БАЛТИЙСКИ СТОЛИЦИ, СРЕДИЗЕМНО МОРЕ, МАРОКО И КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ

Невероятна възможност за пътуване до Норвежките фиорди, из Балтийските столици, в Западното Средиземноморие или до Андалусия и Канарските острови, с луксозните круизи на Regent Seven Seas Cruises!
Само през май месец, може да резервирате апартамент с балкон за двама, за круиз в Средиземно море, до Норвежките фиорди или до Балтийските столици, при супер цени

ОТ 2599€ ЗА ЧОВЕК ULTRA ALL INCLUSIVE*

Към промоцията

През лятото на 2023 г., само с Norwegian Breakaway, пътешествате при най-добри цени до дестинации из Гръцките острови в Егейско и в Йонийско море, Малта, Френската ривиера и крайбрежието на Италия. 

Селекцията от 9-, 10- и 11-дневни круизи с начално и крайно пристанище Чивитавекия (Рим), ви предоставя идеални възможности да изберете подходящи за вас дати на пътуване при най-изгодни цени за настаняване в двойни каюти от всякакви категории. На кораб Norwegian Breakaway има голям брой каюти с едно или две допълнителни легла, за настаняване на деца, като разбира се, гостите на допълнителни легла пътуват по намалена цена за круиз, която може да научите при конкретно запитване с посочена предпочитана дата на отплаване, предпочитана категория каюта и възраст на децата.

Към промоцията
Резервирайте круиз от Доминикана до Холандските Антили, Южните и Източните Кариби с Norwegian Cruise Line, без визи за САЩ!

Пътувайте из най-добрите плажни дестинации в света, в най-добрия сезон! От януари до април 2024 г., четири фантастични круизни маршрута от Доминиканската република ви очакват.

Резервирайте сега при най-атрактивни цени за ранни резервации.
Добавете FREE-AT-SEA пакет при цени от 199€ за човек за круиз и ще получите 4 полезни екстри, които ще направят пътуването ви по-удобно и по-приятно.
Към промоцията

ПРЕМИУМ КРУИЗИ НОРВЕЖКИ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ, БРИТАНСКИ ОСТРОВИ ЛЯТО 2023 С HOLLAND AMERICA LINE

Круизите до Норвежките фиорди, предлагани от премиум-компанията Holland America Line започват от Амстердам, Ротердам и Копенхагени трите лесно достъпни от България. Сезонът се открива през втора половина на април. Приключва в края на август. Маршрутите са с продължителност от 5 до 14 дни. По-кратките круизи са обичайно до Южните Норвежки Фиорди, докато по-продължителните плавания включват северните фиорди и достигат до най-северната точка на Европейския континент - Норт Кейп. Holland Americа е една от малкото круизни компании, чиито маршрути включват влизане в Осло фиорд, съответно и посещение на столицата на Норвегия – прекрасния град Осло.
Към промоцията
Сега е най-подходящото време за резервации на круизи за 2023 година. Сега е времето на промоциите. Повечето круизи се предлагат при някакъв вид промоционални цени и условия. Все още има избор от различни видове каюти (вътрешни, с прозорец, с балкон, апартаменти) и все още е възможно резервирането на каюти за тройна и четворна заетост при относително атрактивни цени.
Всичко това сега е на витрината – продава се активно. Само след месец-два нещата ще се променят съществено. Драматично ще се стесни избора при различните категории каюти, например каютите, позволяващи настаняване на семейства с по едно или две деца. Цените очаквано ще нарастват и ако все пак се появят по-ниски цени, те ще бъдат предимно от тип last-minute, а това означава „виждаш и грабваш“ – без възможност за избор.
Към промоцията
Круизите около Британските острови са единствения удобен и достъпен начин в едно пътуване да обиколите някои от най-интересните места в Англия, Шотландия, Република Ирландия и Северна Ирландия, а с малко повече късмет и в Уелс. Ще се наслаждавате на комфорта на пътуването с уютен круизен кораб. Вашият плаващ хотел, ден след ден ще ви отвежда към ново приключение. Очаква ви едно изпълнено с впечатления, с нови познания и с незабравими моменти пътешествие с кораб. Ще видите неща, за които нито сте чували, нито сте подозирали, че съществуват. Ще разберете защо Великобритания е действително велика морска сила. Ще се потопите в атмосферата на по-малки и по-големи крайбрежни градове, населени с хора, дълбоко свързани с морето, открай време и завинаги! 
Към промоцията

С КОРАБ NORWEGIAN STAR ПРЕЗ 2023

Тази година, компанията Norwegian Cruise Line наистина е надминала себе си при изграждането на круизната програма на кораб Norwegian Star. Очакват ни невероятни маршрути по цялото крайбрежие на Норвегия, не само Южните фиорди, които са най-експлоатираната част от региона, но също Северните фиорди, които предлагат доста по-различна природна картина. Маршрутите в периода юли и август 2023 г., съчетават по невероятен начин дестинации из Норвежките фиорди, Гренландия, Шпицберген, Исландия и Шотландия. Истински разкош от наститени с дестинации круизни маршрути, толкова богати и толкова неповторими! Да не говорим за това, че едва ли ще посетите някога тези места по друг начин, още по-малко едновременно, в рамките само на едно пътуване с продължителност между 10 и 15 дни.
Към промоцията
Маршрутите в Балтийско море, изпълнявани от кораб Norwegian Dawn през 2023 година, са твърде наситени и богати. Буквално всеки ден сте в ново пристанище - това е едно от най-сериозните предимства на круизните плавания пред стандартния туризъм – за 9-10 дни обикаляте много места, придобивате безчет впечатления, но през цялото време се чувствате свежи и отпочинали защото пътувате стилно и комфортно, нямате никакви грижи и притеснения.
Към промоцията

Круизното пътешествие за всички, които обичат мега яките неща. Най-големият, най-вълнуващият, най-..., най-..., най-.... Превъзходната степен е съвсем на място, когато става дума за пътуване с кораб Symphony of The Seas. И най-хубавото е, че през лятото на 2023 г. този кораб ще бъде в Европа и то не къде да е, а в Западното Средиземноморие. Там „Симфонията на моретата“ ще извършва регулярни едноседмични круизи с начално и крайно пристанище Барселона.

Към промоцията

КРУИЗИ В КАРИБСКО МОРЕ БЕЗ ВИЗИ ЗА САЩ

РЕЗЕРВИРАЙТЕ ALL INCLUSIVE КРУИЗ в КАРИБИТЕ от БАРБАДОС или от СТ. МАРТЕН

Към промоцията