КРУИЗИ ПРОМОЦИИ

LAST MINUTE CRUISES SUMMER 2018
В тази страница представяме на вниманието ви, някои маршрути, за които все още има свободни каюти при атрактивни цени, за ЛЯТО 2018
Към промоцията
НОВОГОДИШНИ КРУИЗИ - КЪДЕ ДА ПОСРЕЩНЕМ 2019 ГОДИНА

100 КРУИЗА - 100 ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ И ПОЧИВКА ПО ВРЕМЕ НА КОЛЕДНАТА И НОВОГОДИШНАТА ВАКАНЦИЯ

По-опитните круизни пътешественици знаят, че изборът на места по корабите за пътувания след два, три, та дори и пет месеца се стеснява бързо, а цените нарастват обратно пропорционално на наличността от свободни каюти. За да не се осуетят намеренията ви за коледно-новогодишна ваканция, препоръчваме да направите избора си още сега. Не, не е рано. Особено ако търсите по-атрактивни цени, ако искате все пак да имате някакъв избор по отношение категорията и разположението на каютата и още повече ако пътувате с децата си и търсите настаняване в тройни или четворни каюти, които в даден момент ще станат "дефицитна стока" за пътувания през пика на зимния сезон - НОВАТА ГОДИНА. 
Към промоцията
ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА - REGENT SEVEN SEAS CRUISES

ГОЛЯМАТА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА
на Ultra All Inclusive Луксозни Круизи в Европа вече е в ход.

Все още може да закупите едноседмично пътуване до някой от най-интересните дестинации в Западното Средиземноморие, за отплавания от август до ноември 2018 година, при цени под 3000€ за човек. А цената включва ВСИЧКО, наистина ВСИЧКО - настаняване в луксозен апартамент за двама, с балкон; изискани ястия по време на цялото пътешествие; всякакви алкохолни и безалкохолни напитки; безлимитно ползване на интернет на кораба; пристанищни такси и бакшиши и забележете - БОГАТА СЕЛЕКЦИЯ ОТ БЕЗПЛАТНИ БРЕГОВИ ЕКСКУРЗИИ по целия маршрут.

И като бонус към всичко това, предлагаме на вниманието ви няколко атрактивни маршрута, отново Ultra All Inclusive Cruises, из островите на Френска Полинезия и в Карибско море.
Към промоцията
БАЛТИЙСКИ КРУИЗ С КОРАБ REGAL PRINCESS

11-ДНЕВЕН ПРЕМИУМ КРУИЗ С КОРАБ REGAL PRINCESS

Всички круизни компании предлагат варианти на круизи до Балтийските столици. Много малко от тях обаче комбинират посещенията в Ст. Петербург, Стокхолм, Хелзинки, Талин и Копенхаген с влизане в Осло - столицата на Норвегия. А Princess Cruises е единствената компания, която не само че предлага такъв маршрут, но го прави регулярно, с много дати на отплаване през целия летен период от април до август 2018 година.
Към промоцията
РЕЧНИ КРУИЗИ ПО ДУНАВ

ДУНАВСКИ РЕЧНИ КРУИЗИ

С AMA WATERWAYS

  • Най-висококачествен круизен продукт;
  • Интересни маршрути между Будапеща и Филсхофен с посещения на градове в Австрия, Унгария, Словакия и Германия;
  • ALL INCLUSIVE цени, които покриват: настаняването в луксозни каюти за двама пасажери; хранене пълен пансион с първокласна кухня; селекция от качествени вина и безалкохолни напитки по време на хранене в основния ресторант; ежедневно зареждане на каютата с бутилирана вода; интернет; бреговите екскурзии за разглеждане на посещаваните градове;
Към промоцията
ПРОМОЦИИ КРУИЗИ ЕВРОПА, ЯПОНИЯ, ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ, ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ 2018
Ако търсите нещо по-специално, необичайно, екстравагантно, луксозно или просто различно... разгледайте селекцията от маршрути в Европа, около Япония, из Югоизточна Азия и до островите на Френска Полинезия!
Към промоцията
КРУИЗИ ДО БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ - ЛЯТО 2018

КРУИЗИ ДО БАЛТИЙСКИТЕ СТОЛИЦИ - ЛЯТО 2018

Круизите в Балтийско море са безспорно най-изгодният и удобен начин за обиколка и опознаване на Скандинавия, Русия и прибалтийските държави. Какво повече ви дава едно пътешествие с кораб по тези места спрямо стандартната екскурзия, включваща предвижване с автобуси, железница, фериботи и настаняване в нов хотел във всеки град от маршрута? 
Към промоцията
ИНТЕРЕСНИ КРУИЗИ ЗА 2018 - СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ

ИНТЕРЕСНИ КРУИЗИ ЗА 2018

СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ

Хубавият круиз не е нито евтин, нито скъп, нито масов, нито луксозен, нито кратък, нито дълъг. Хубавият круиз е този, който най-добре отговаря на вашите очаквания за маршрут, период на пътуване, цена, обстановка на борда, вид круизен продукт и качество на цялото преживяване. Най-щастливи са онези, които успеят да намерят подходящия за тях круиз, защото това им гарантира една перфектна ваканция. За всички, които имат търпение да търсят и сетива да усетят, предлагаме една специална селекция от разнообразни, по качество, геофграфски регион и стил на пътуването, круизи за 2018 година.
 

Към промоцията
REGENT SEVEN SEAS CRUISES

ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗ В ЗАПАДНОТО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ

МОДЕРЕН ВАРИАНТ НА КЛАСИЧЕСКОТО МОРСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ

Това пътуване наподобява в голяма степен класическия круиз от втората половина на 20-ти век, когато морското пътешествие беше повече романтично преживяване, отколкото неистова 24-часова забава и гонка за развлечения. Човек излиза от динамиката на ежедневието, спокойно се наслаждава на лукса около себе си, на първокласното обслужване, има достатъчно време спокойно да разглежда и изучава посещаваните места по маршрута, да се обогати духовно и емоционално и накрая да се завърне у дома отпочинал и зареден с енергия.

ДА, ВСЕ ОЩЕ ИМА ТАКИВА КРУИЗИ!

Към промоцията
MSC WORLD CRUISE 2020

ОКОЛОСВЕТСКИЯТ КРУИЗ НА MSC CRUISES ЗА 2020 ГОДИНА ВЕЧЕ Е ОТВОРЕН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ

Резервациите за първия в историята на MSC Околосветски круиз, който ще започне през януари 2019, почти приключиха.  Подготовката за събитието е в разгара си и всички го очакваме с нетърпение. Времето обаче следва своя ход и ново 116-дневно пътешествие, планирано за периода януари-април 2020 е вече отворено за резервации. Втори шанс за тези от вас, които не успяха да се запишат за круиза през 2019 година и отлична възможност за всички, които мечтаят да видят Света по най-елегантния и приятен начин! 

Към промоцията
ЛЕТНИ КРУИЗИ В СРЕДИЗЕМНО МОРЕ
Тази година продажбите на летните круизи вървят по-бързо отколкото през предходните години и определени видове каюти постепенно се изчерпват, а вече има и круизи, които са напълно затворени за продажба. Ако пък искате да пътувате с деца, нещата стават още по-сложни с напредване на времето, тъй като на много от корабите в Средиземно море каютите с тройна или четворна заетост са напълно изчерпани. Ако за някои дати и маршрути има още останали такива каюти, те са от по-високите категории, съответно при по-високи цени. Резервирането на най-луксозните апартаменти във VIP-зоните на корабите, разполагащи с такива, също започва да става проблематично. VIP-зоните вече са почти разпродадени, особено за месеците юли и август.

И така, за да не се разочаровате от липсата на свободни каюти или апартаменти, препоръчваме час по-скоро да се свържете с нас за да направим резервация за круиз в съответствие с вашите интереси, вкусове и стандарти.
 
Към промоцията