КРУИЗИ ПО РЕКИТЕ В ЕВРОПА И АЗИЯ

AMA WATERWAYS
  

Най-, най-, най- ... в позитивен смисъл - такива са отзивите и на клиенти, и на професионалисти, когато става дума за речните круизи, предлагани от AMA WATERWAYS!
Прекрасните круизи по големите европейски реки: Дунав, Рейн, Мозел, Майн, Сена, Рона, Гарона и Дуро, екзотичните африкански фотосафарита по река Чобе, както и уникалното пътешествие из Камбоджа и Виетнам, по река Меконг, вече са част от предложенията на круизна агенция CONTITRANS M. 

Каква компания е AMA WATERWAYS?

AMA WATERWAYS е най-иновативната и бързо развиваща се компания в сектора на речните круизи, създадена и ръководена от ентусиазирани и безрезервно отдадени на работата си, отлично подготвени специалисти.

AMA WATERWAYS разполага с флотилия от 19 модерни кораба (към месец май 2017 г.). Всички те са конструирани и построени така, че луксът и функционалността да са в хармония и гостите да получат максимум удобства и удоволствие. 

VALUE FOR MONEY или това, което получавате за парите си, е показател с особено голямо значение в круизната индустрия, а при AMA WATERWAYS стойността му е наистина висока. Цените за круизите на AMA са разумни, а срещу тях стои лукс от висока проба, изтънчена храна, напитки и отлично организирани брегови турове. И всичко това е включено в цената!  За вас остава единствената грижа да се наслждавате на пленителните гледки, които се сменят ден и нощ по двата бряга на реката.

Преди да разгледате круизните дестинации на AMA WATERWAYS, вижте кратко видео за речните круизи по европейските реки.

 

 

 

Кои са круизните дестинации AMA WATERWAYS?

РЕЧЕН КРУИЗ-ТУР „ВИЕТНАМ, КАМБОДЖА И БОГАТСТВАТА НА РЕКА МЕКОНГ“

РЕЧНИ КРУИЗИ ПО ДУНАВ „ROMANTIC DANUBE“ & „MELODIES OF THE DANUBE“

 

Речните круизи на AMA WATERWAYS не са подходящи за деца, поради което резервация за пасажери под 18 години не винаги е възможна. На борда на корабите не се предлагат никакви развлечения и удобства за деца. Каютите се предлагат при двойна или единична заетост. Семействата с по-големи деца (над 8-10 години) биха могли да предприемат речен круиз, но само при условие, че децата се настаняват на нормални легла в двойни каюти, по цени за възрастни при двойна или единична заетост.

Подробности за всички маршрути на AMA WATERWAYS, датите на отплаване, корабите и всичко останало може да намерите в УЕБ САЙТА на круизната компания.
За информация за цени и свободни каюти и за резервация на речен круиз позвънете на тел. 0879 521 006 или ни пишете на имейл info@contitrans-m.com

Тук може да разгледате онлайн брошурите на AMA WATERWAYS