ВИЛА ГАТА

ОАЗИС НА СПОКОЙСТВИЕТО НА ОСТРОВ КРИТ
В средата на Източното Средиземноморие е разположен остров Крит. Това е магическо място, чиято природа, климат и история привличат хиляди хора всяка година. В самото сърце на областта Апокороно, в северозападен Крит, се намира вила Гата. Тиха, удобна ваканционна вила, която ще бъде ваш дом за седмица или две, а защо не и за по-дълго, докато вие се наслаждавате на вашата почивка и екскурзионна обиколка на острова.
 

ПЕРФЕКТНОТО МЯСТО ЗА ПОЧИВКА

На ваше разположение има два басейна, единият от които е за малки деца. Невероятна гледка към Белите планини и заоблените хълмове на Апокороно. Свеж ветрец подухва откъм морето и прави зоната около басейна особено приятно място за почивка. Плувате, наслаждавате се на красивата природа и духът ви се чувства ей така - свободен и безгрижен.
 

ВАШИЯТ ВАКАНЦИОНЕН ДОМ

Затворен комплекс от няколко вили, разположен точно в средата на нищото, обгърнат в тишината на прекрасна градина. Тук ще получите усамотение и спокойствие, без обаче да се чувствате изолирани. В дъното на алеята, заобиколена от пищна зеленина и цветя ще намерите входа на Вила Гата. Напълно обзаведена и оборудвана с всичко необходимо къща за гости, в която ви очаква домашен уют и безгрижния комфорт на ваканционния дом.
 

ЗА ВИЛАТА

Идилична красота и спокойствие сред живописния пейзаж на Западен Крит, на такова място се намира Вила Гата. Заобиколена от градина с пищна субтропическа растителност, окъпана в песните на птиците и звуците на природата, вилата е чудесно място за отдих и наслада от живота. Тук ще намерите всичко необходимо за пълноценна ваканция. Два басейна, един за възрастни и един за деца, еко-пътеки в иглолистните гори. Пясъчните плажове и скалистите заливи са само на няколко минути път с кола.
Вилата е двуетажна, с три балкона и две веранди. Четирима и дори петима гости ще се чувстват комфортно, необезпокоявани от шума и суетнята на туристическите курорти. Дневната, трапезарията и кухнята са на първия етаж, а двете спални – на втория. На ваше разположение има достатъчно свободно пространство, гардероби за багаж, баня с душ-кабина и тоалетна на горния етаж и отделна тоалетна на първия. В кухнята ще намерите всякакви уодбства за приготвяне на храна, което не изключва посещения на таверните в околността, разбира се.

Повече подробности и снимки от вилата ще намерите на уеб сайта на Вила Гата.
За цени и свободни места, моля пишете на имейл: info@contitrans-m.com или позвънете на 0879 521 006 

ОПОЗНАЙТЕ КРИТ

Поради локацията си, Вила Гата е перфектната отправна точка за еднодневни турове из Западен, Централен и Южен Крит. Наблизо има наистина безброй фантастични места. Комбинацията от високи планини, с обвити в загадъчност върхове, великолепни долини, топло и чисто море с обширна пясъчна ивица и скалисти заливчета, всичко това прави мястото уникално. Да не забравяме за богатото историческо минало, като се започне от древната Минойска цивилизация, премине се през Римския и Византийския период, арабското, венецианското и османското влияние, та чак до днешни дни. Ще намерите следи и свидетелства за всичко това навсякъде около вас.  
 
Намирайки се на острова, ще трябва да усетите и другата му красота, която няма да разберете другояче освен ако не я докоснете лично. Това е начинът на живот и традициите на днешните критяни. Разходките из китните селца и манастири в близост до вила Гата и вечерите в традиционните местни таверни ще ви припомнят кои са истинските ценности на живота.